psyni Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γνωρίζει κανεις να μου πει πιο blue ray να πάρω για να μπορώ και από "στικακι" να βάζω σκληρό δίσκο και να παίζω όλα τα αρχεία ακόμη και τα mkv αλλα και με ήχο dolby και όχι ac3 ????
million_voices Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μην πεταξεις λ7 σε BR εκτος και αν αγοραζεις ξεροντας οτι οι ταινιες σε BR ειναι λιγες καλυτερα εναν media player
psyni Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλα μια στο τοσο να χρειαστω να παιξω blue ray τι θα κανω ???ακομη και τα περιοδικα ξεκινησαν να δινουν υλικο σε ray μην πεταξεις λ7 σε BR εκτος και αν αγοραζεις ξεροντας οτι οι ταινιες σε BR ειναι λιγες καλυτερα εναν media player
george69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 γνωρίζει κανεις να μου πει πιο blue ray να πάρω για να μπορώ και από "στικακι" να βάζω σκληρό δίσκο και να παίζω όλα τα αρχεία ακόμη και τα mkv αλλα και με ήχο dolby και όχι ac3 ???? Γειά σου φίλε μου και καλή χρονιά!! Καταρχήν να σε διορθώσω-DTS μάλλον ήθελες να πεις και όχι Dolby. Το Dolby είναι το ac3!! Λοιπόν πάμε παρακάτω... Το μοναδικό εργαλείο που καλύπτει όλα αυτά που ζητάς είναι ένα και λέγεται LG BD390 και κοστίζει 250-290 euros Ελπίζω να βοήθησα....
psyni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γειά σου φίλε μου και καλή χρονιά!!Καταρχήν να σε διορθώσω-DTS μάλλον ήθελες να πεις και όχι Dolby. Το Dolby είναι το ac3!! Λοιπόν πάμε παρακάτω... Το μοναδικό εργαλείο που καλύπτει όλα αυτά που ζητάς είναι ένα και λέγεται LG BD390 και κοστίζει 250-290 euros Ελπίζω να βοήθησα.... σωστος ..... το ειδα απο εχτες παω σημερα να το αγορασω, αν θελει κανεις να μαθει κατι για το συγκεκριμενο ας με ρωτησει .
george69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 σωστος ..... το ειδα απο εχτες παω σημερα να το αγορασω, αν θελει κανεις να μαθει κατι για το συγκεκριμενο ας με ρωτησει . Άντε να μας πεις τις εντυπώσεις σου... Πάντως να ξέρεις ότι φέτος η LG θα βγάλει στη φόρα και ολοκληρωμένο πακέτο- δηλαδή Home Theater με Blu-ray, ηχεία 5.1, το οποίο επίσης θα έχει υποδοχή USB, από την οποία θα παίζεις αρχεία από HDD φορμαρισμένα και κατά Fat32 και κατά NTFS και φυσικά θα παίζει και HD DivX (mkv).;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.