tsadler Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μα καλά θα μας τρελανεις τελειως!!!! μην προσπαθεις να αποπροσανατολισεις την συζητηση. dtm (alternative account toy pplatis που εχει φαει μπαν απο την wiki ), DaTaMan ( εχει δημοσιευσει το ιδιο κειμενο με σενα) . για αυτα τα nicknames μιλαω. συμπτωση η ομοιοτητα? αναφορα του menace για τον χρηστη pplatis οτι ασχολειται με θεματολογια του πειραια. και εσυ φιλε εισαι κατοικος πειραια. συμπτωση? τα screen shots ειναι εμφανως του χρηστη pplatis. τα ιδια screen shots ανεφερες οτι ειναι δικα σου. αρα εισαι ο pplatis. βασικη λογικη. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δλδ αντεκρουσε αυτα και μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. αντε να τελειωνουμε καποια στιγμη. δεν ειμαστε η βραδυνη σου διασκεδαση φιλε να προσπαθουμε να διελευκανουμε αν εισαι η δεν εισαι. ας το κλειδωσει καποιος το θεμα, κατανταει κουραστικο ---------- Προσθήκη στις 03:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:36 ---------- και ναι φιλε, το ποιος ειναι ποιος εχει μεγαλη σημασια. τελος απο μενα για σημερα. δεν προκειται να ασχοληθω αλλο. τα συμπερασματα της σηζητησης στα υπολοιπα μελη και τους moderators/administrator. μεγαλο δικιο ειχε ο paredose....
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μα καλά θα μας τρελανεις τελειως!!!! μην προσπαθεις να αποπροσανατολισεις την συζητηση. dtm (alternative account toy pplatis που εχει φαει μπαν απο την wiki ), DaTaMan ( εχει δημοσιευσει το ιδιο κειμενο με σενα) . για αυτα τα nicknames μιλαω. συμπτωση η ομοιοτητα? αναφορα του menace για τον χρηστη pplatis οτι ασχολειται με θεματολογια του πειραια. και εσυ φιλε εισαι κατοικος πειραια. συμπτωση? τα screen shots ειναι εμφανως του χρηστη pplatis. τα ιδια screen shots ανεφερες οτι ειναι δικα σου. αρα εισαι ο pplatis. βασικη λογικη. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δλδ αντεκρουσε αυτα και μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. αντε να τελειωνουμε καποια στιγμη. δεν ειμαστε η βραδυνη σου διασκεδαση φιλε να προσπαθουμε να διελευκανουμε αν εισαι η δεν εισαι. ας το κλειδωσει καποιος το θεμα, κατανταει κουραστικο Το 2ο μου το στείλανε...Φυσικά ομοιότητα αλλά γιατί η συζήτηση να έχει να κάνει αν είμαι εγώ σε όλες τις περιπτώσεις ή όχι, το θέμα μας είναι η αρχική καταγγελία! Η αναφορά του menace άκυρη και για γέλια, εγώ προσωπικά σιγά μην γράφτηκα στην wikipedia για να ασχολούμαι με θεματολογία του Πειραιά, αυτό έλειπε 4 χρόνια περίπου στην wikipedia να γράφω για την πόλη μου! Αν και είχε γίνει σχετική ενημέρωση και κάλεσμα σε σελίδα του Εθνικού για αφαίρεση κειμένων από το άρθρο ώστε να επαναφέρουν την τάξη μαζικά, οπότε και εκεί αν το ψάχναμε πάλι Πειραιώτες θα έβρισκες και μάλιστα Εθνικούς!
Blondeamon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ethnike τα ποστ σου αγγίζουν την γελοιότητα. Σταμάτα καλύτερα γιατί γίνεσαι και ρεζίλι.
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν γ****ται, κανείς δεν κατάφερε να αντικρούσει με επιχειρήματα τις καταγγελίες, όταν θα είναι έτοιμη η νέα εγκυκλοπαίδεια θα ανοίξω νέο θέμα να ενημερώσω!
wildgirl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μας τα λέει και τόσο καλά ο menace και είμαι 100% σίγουρη πως είναι απο τους διαχειριστές της ελληνικής wikipedia, γιατί αμα ήταν απλός χρήστης που έμπενε τακτικά θα είχε διαπιστώσει το πρόβλημα που δημιουργούν οι διαχειριστές Αλλά ούτε ο Ethnikos14 δεν μας τα λέει πολύ καλά γιατί οφείλει να παραδεκτεί πως υπάρχουν και 2 διαχειριστές που ξεχωρίζουν απο τους υπόλοιπούς και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβληματα Πράγματι αν όχι καθημερινά αλλά συνέχεια γίνονται «σκηνές ροκ» ανάμεσα στους διαχειριστές που καταπατούν την πολιτική και σε απλούς χρήστες που προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους σε αυτήν την εγκυκλοπαίδεια. Οι διαχειριστές προσθέτουν λανθασμένα στοιχεία χωρίς πηγές όπως για την ομάδα τους(τίτλους κτλ) ή για την τοποθεσία τους ή αφαιρούν σημαντικά στοιχεία απο άρθρα που τους ενοχλούν όπως ιστορικά, κομματικά κτλ ή διαγράφουν ολόκληρα τα άρθρα όπως Όμιλος Λάτση-Mall, δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα, μεγάλοι συγγραφείς κτλ. Όταν λοιπόν προσπαθούν οι υπόλοιποι απλοί χρήστες να αποκαταστήσουν τις «φθορές» αρχίζουν οι απειλές, οι φραγές κτλ. και φυσικά με διαγραφή όλων των ενεργειών τους για να μην αφήσουν τα ίχνη τους. Μάλιστα πολλοί απο αυτούς που το παίζουν και Ελληνάρες όταν υπήρχαν σε διάφορα άρθρα χάρτες που έλεγαν Macedonia αντί για FYROM έκαναν τις πάπιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.