apd453 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Η απάντησή μου στον apd453 είναι τα λόγια του random που με πρόλαβε... Ούτε μέσα στο μυαλό σου να ήταν ο random δηλαδή.
vagpap Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Όντος ο Li είναι λίγο στόκος γι ‘αυτό και την πάτησε. Έσπασε και το κορυφαίο notebook.Αν όταν έψαχνες τη λέξη "Ελλάδα" σου εμφανιζόταν ένας χάρτης της μεγάλης Ελλάδος (Bενιζέλος) και ήταν με κύκλο η Ελλάδα με τα αντίστοιχα τότε σύνορα με κίτρινο η Αθήνα. Υπήρχαν και οι αντίστοιχες διευκρινήσεις με τα χρώματα κλπ. για τα σημερινά σύνορα Τουρκίας Ελλάδος. Και αυτός ο χάρτης θα είχε 15 χρώματα για να δείξουν τις 15 διαφορετικές χρήσεις τις ονομασίας ως περιοχής. Και εκεί δεν θα έγραφε ότι η ανατολική Θράκη είναι Ελληνική. Θα έγραφε απλά η “Ελλάδα επί εποχή Βενιζέλου 1920”. Ένας που δεν ξέρει τίποτα από ελληνική και από τούρκικη ιστορία και έβλεπε αυτό το χάρτη? Τί θα σκεπτόταν? Δεν θα σκεπτόταν ότι η Ανατολική Θράκη και μεγάλο μέρος της Μικράς Ασίας είναι Ελληνικές περιοχές και απλά τώρα ανήκουν στην Τουρκία. Λίγοι εώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα διαβάσουν όλα τα άρθρα του wiki και θα κάτσουν στο google να την ψάξουν παραπάνω για να καταλάβουν τι παίζει διαμορφώνοντας μια σφαιρική άποψη για το θέμα. Αυτό που θα μένη είναι η εικόνα. Γι ‘αυτό μάλλον οι σκοπιανοί είναι ικανοποιημένοι. Αν ρωτήσεις τον Li ποια είναι η Μακεδονία θα σου δείξει το κομμάτι που είναι κυκλωμένο. Ούτε το πράσινο, ούτε το κόκκινο, ούτε το κίτρινο. Γιατί ο Li δεν έχει συνηθίσει να βλέπει ιστορικούς χάρτες με χρωματισμένα τα σημερινά σύνορα και κυκλωμένα τα παλιά (βλέπε το 95% των ιστορικών χαρτών Οθωμανική-Βυζαντινή-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κ.α.). Θέλω εδώ να επαναλάβω πως το παράδειγμα με τα Σκόπια το αναφέρω ως παράδειγμα ύπουλης παραπλάνησης. Θέλοντας απλά να τονίσω πως κάποιος είναι πολύ εύκολο να παραπλανήσει και να οδηγήσει το μέσο νου σε «λάθος» συμπεράσματα. Ειλικρινά πιστεύω πως το πρόβλημα του ονόματος είναι πολύ μικρό σε σχέση με άλλα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Καλός η κακός ο Li και ο κάθε Li μπήκε στο en.wikipedia. Γιατί καλός η κακός μόνο Αγγλικά έμαθε ο Li. Τον έφαγε η τέχνη. Και αν ο ίδιος Li ψάξει να βρει πληροφορίες για την Ιβηρική Χερσόνησο θα δει μια μεγάλη πράσινη περιοχή με 3 κράτη, και τους Ισπανούς να έχουν καταλάβει τα εδάφη της Ανδόρας και της Πορτογαλίας, σωστά?
apd453 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και αν ο ίδιος Li ψάξει να βρει πληροφορίες για την Ιβηρική Χερσόνησο θα δει μια μεγάλη πράσινη περιοχή με 3 κράτη, και τους Ισπανούς να έχουν καταλάβει τα εδάφη της Ανδόρας και της Πορτογαλίας, σωστά? το παράδειγμα σου ποιο άκυρο από τα άκυρα. Ψάξε για κάτι άλλο πιο καλό. Περιμένω. πιο σωστό θα ήταν να γράψεις: "Η απάντησή μου στον apd453 είναι τα λόγια του random που με πρόλαβε..."
n!nj@ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπα, έχω δει και σε άλλα fora ΟΤ . αλλά θεωρητική πηγαινες ;
vagpap Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 το παράδειγμα σου ποιο άκυρο από τα άκυρα. Ψάξε για κάτι άλλο πιο καλό. Περιμένω. πιο σωστό θα ήταν να γράψεις: "Η απάντησή μου στον apd453 είναι τα λόγια του random που με πρόλαβε..." Το ταπεινό μου το μυαλό αυτό βρήκε να φέρει σαν παράδειγμα... Δεν περιέχει τη χώρα των Βάσκων, που οι ίδιοι θέλουν να αυτονομηθούν, αν θες να μιλήσουμε και για αμφισβητήσεις. Όσο για το αν με κάλυψε ο random, απλά ήθελα να δείξω ότι με την ίδια λογική μπορεί κάποιος που δε θα διαβάσει το κομμάτι "Macedonia may refer to:" απλά θα δει μόνο το όνομα και το χάρτη μπορεί να κάνει και το ίδιο αλλού (η Ιβηρική χερσόνησος ήταν το πρώτο πράγμα γεωγραφικού προσδιορισμού που μου ήρθε στο μυαλό μετά το "a wider geographical and historical region covering both the above, as well as parts of Bulgaria, Albania, and Serbia". Δε θα ψάξω για κάτι άλλο, δε θεωρώ τη wikipedia μητέρα όλης της γνώσης του σύμπαντος, και για να πω και την αλήθεια... δε διαβάζω ποτέ την Ελληνική της έκδοση. Το αν η wikipedia εξυπηρετεί συμφέροντα, μπορεί, δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ, αλλά δε μου φαίνεται και απίθανο. Οι περισσότεροι όμως εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, όποια και να είναι αυτά, έτσι δεν είναι? Το να ανοίξουμε εδώ το Μακεδονικό θέμα, εγω προσωπικά δε θα το κάνω, μιας και δεν έχω τις γνώσεις για να αναλύσω δεδομένα και γεγονότα, ας το κάνει κάποιος άλλος. Να είσαι καλά
tsadler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 @ethikos14 το πρωτο ποστ του θεματος σου που στην ουσια ειναι και η βαση της καταγγελιας σου αναφερει μαζικους αποκλεισμους χρηστων κτλ κτλ. δεν αναφερεις ομως την προσωπικη σου εμπειρια. εξαλλου οπως εχεις γραψει σου εχουν ακνει πολλα! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355557 επισης μου προκαλει εντυπωση η γνωση σου περι θεματων του Πειραια σε thread που αφορουσε το σχεδιο καλλικρατης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356500 κατι το οποιο επικαλεστηκε και ο χρηστης menace αν δεν κανω λαθος. οι δυο αυτες παρατηρησεις μου με οδηγουν στην εντυπωση πως σκοπος της καταγγελλιας σου δεν ειναι αυτο καθε αυτο η η καταγγελια ως διαμαρτυρια αλλα η δυσφημιση. ειδικοτερα οταν αναφερεσαι σε συγκεκριμενα ατομα ως γελοια, ερημην τους, στα δικα μου ματια τουλαχιστον χασκεις αξιοπιστιας. @menace: χωρις να θελω να αμφισβητησω οποιαδηποτε καλη προθεση σου να αποκαταστησεις την αληθεια μου προκαλει και εμενα εντυπωση πως εσπευσες στη διαμαχη με τον ethniko, φερνοντας μαλιστα στο προσκηνιο πολλες λεπτομερειες για την υποτιθεμενη δραση του. αν και το post counter δεν ειναι ενδεικτικο της γνωσης του καθενος ωστοσο παραμενει δεικτης συνεισφορας των μελων σε ενα φορουμ. κρινοντας λοιπον απο τα δικα σου μυνηματα μου δημιουργειται η εντυπωση πως πληροφορηθηκες για το θεμα και εσπευσες στην διαμαχη που εικαζω πως ειναι προσωπικη διαμαχη με τον ethniko, πραγμα που εμενα παλι μου δειχνει ελλειψη αξιοπιστιας στα λεγομενα σου. τελος θελω να τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι απλες παρατηρησεις και εντυπωσεις και οχι εμπεριστατωμενες γνωμες διοτι δεν γνωριζω τα φυσικα προσωπα πισω απο αυτη την ιστορια και επομενως θα ηταν ατοπο να βγαλει κανεις ασφαλη συμπερασματα. φιλικα παντα
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 @ethikos14το πρωτο ποστ του θεματος σου που στην ουσια ειναι και η βαση της καταγγελιας σου αναφερει μαζικους αποκλεισμους χρηστων κτλ κτλ. δεν αναφερεις ομως την προσωπικη σου εμπειρια. εξαλλου οπως εχεις γραψει σου εχουν ακνει πολλα! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355557 επισης μου προκαλει εντυπωση η γνωση σου περι θεματων του Πειραια σε thread που αφορουσε το σχεδιο καλλικρατης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356500 κατι το οποιο επικαλεστηκε και ο χρηστης menace αν δεν κανω λαθος. οι δυο αυτες παρατηρησεις μου με οδηγουν στην εντυπωση πως σκοπος της καταγγελλιας σου δεν ειναι αυτο καθε αυτο η η καταγγελια ως διαμαρτυρια αλλα η δυσφημιση. ειδικοτερα οταν αναφερεσαι σε συγκεκριμενα ατομα ως γελοια, ερημην τους, στα δικα μου ματια τουλαχιστον χασκεις αξιοπιστιας. @menace: χωρις να θελω να αμφισβητησω οποιαδηποτε καλη προθεση σου να αποκαταστησεις την αληθεια μου προκαλει και εμενα εντυπωση πως εσπευσες στη διαμαχη με τον ethniko, φερνοντας μαλιστα στο προσκηνιο πολλες λεπτομερειες για την υποτιθεμενη δραση του. αν και το post counter δεν ειναι ενδεικτικο της γνωσης του καθενος ωστοσο παραμενει δεικτης συνεισφορας των μελων σε ενα φορουμ. κρινοντας λοιπον απο τα δικα σου μυνηματα μου δημιουργειται η εντυπωση πως πληροφορηθηκες για το θεμα και εσπευσες στην διαμαχη που εικαζω πως ειναι προσωπικη διαμαχη με τον ethniko, πραγμα που εμενα παλι μου δειχνει ελλειψη αξιοπιστιας στα λεγομενα σου. τελος θελω να τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι απλες παρατηρησεις και εντυπωσεις και οχι εμπεριστατωμενες γνωμες διοτι δεν γνωριζω τα φυσικα προσωπα πισω απο αυτη την ιστορια και επομενως θα ηταν ατοπο να βγαλει κανεις ασφαλη συμπερασματα. φιλικα παντα Εύστοχες φαίνονται οι παρατηρήσεις σου από την έρευνα που έκανες! Να τονίσω πως τα post στα διάφορα forum έγινε σε συνεργασία με άλλους χρήστες (αποκλεισμένοι, δυσαρεστημένοι όπως και εγώ) χρησιμοποιώντας το ίδιο (αρχικό) κείμενο παντού. Το insomnia το ανέλαβα εγώ! Δεν θέλει και πολύ έρευνα για να καταλάβει κάποιος ότι είμαι από τον Πειραιά, το μαρτυράει το username μου! Όσο για το όνομα που πέταξε ο menace δεν ξέρω αν το φαντάστηκε ή όχι αλλά κανείς στην wikipedia δεν δηλώνει ονοματεπώνυμο, στοιχεία κτλ κατά την εγγραφή του.
tsadler Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αν επροκειτο οντως για καταγγελια τοτε με λυπη θα σου απαντησω πως το κειμενο αυτο δεν στεκει λογω ελλειψης αξιοπιστων πηγων, ονοματων και αποδεδειγμενων καταστασεων. για μενα ειναι απλα μια προσπαθεια δυσφημισης χωρις αντιλογο, ειτε εχετε δικιο ειτε οχι. δυσκολευομαι να πιστεψω πως αυτη ειναι μια οργανωμενη κινηση, μαλλον προχειρη και ανοργανωτη αποδυκνειεται. και μονο το γεγονος οτι τρεχεις να δικαιολογησεις ετεροχρονισμενα πολλα εκ των σχολιων που σου παρεθεσαν οι συμμετεχοντες στην συζητηση επιβεβαιωνουν την ελλειψη αξιπιστιας στα λεγομενα σου. αν ηταν στο χερι μου θα ειχα διαγραψει το θεμα αυτο και μονο αφου παρουσιαζες στοιχεια θα σε αφηνα να το δημοσιευσεις, αλλα αυτη ειναι παντα προσωπικη μου αποψη. το δικιο σου το εχεις χασει απο τωρα στα ματια των πολλων διοτι πολυ απλα δεν στοιχειοθετεις. μια τελευταια παρακληση αν επιτρεπεται και απο τους υπευθυνους του ινσομνια: παρεθεσε σε παρακαλω την καταγγελια που καναν και αλλα ατομα σε αλλα φορουμ με λινκς, και διορθωνε το αρχικο σου κειμενο παραθετωντας τα στοιχεια που αποδεικνυουν την κατηγορια σου και συγκεκριμενοποιησε καποια πραγματα. φιλικα παντα ---------- Προσθήκη στις 01:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ---------- ΥΓ: συμπτωσις επαναλαμβανομενη, παυει να ειναι συμπτωσις
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αν επροκειτο οντως για καταγγελια τοτε με λυπη θα σου απαντησω πως το κειμενο αυτο δεν στεκει λογω ελλειψης αξιοπιστων πηγων, ονοματων και αποδεδειγμενων καταστασεων. για μενα ειναι απλα μια προσπαθεια δυσφημισης χωρις αντιλογο, ειτε εχετε δικιο ειτε οχι. δυσκολευομαι να πιστεψω πως αυτη ειναι μια οργανωμενη κινηση, μαλλον προχειρη και ανοργανωτη αποδυκνειεται. και μονο το γεγονος οτι τρεχεις να δικαιολογησεις ετεροχρονισμενα πολλα εκ των σχολιων που σου παρεθεσαν οι συμμετεχοντες στην συζητηση επιβεβαιωνουν την ελλειψη αξιπιστιας στα λεγομενα σου. αν ηταν στο χερι μου θα ειχα διαγραψει το θεμα αυτο και μονο αφου παρουσιαζες στοιχεια θα σε αφηνα να το δημοσιευσεις, αλλα αυτη ειναι παντα προσωπικη μου αποψη. το δικιο σου το εχεις χασει απο τωρα στα ματια των πολλων διοτι πολυ απλα δεν στοιχειοθετεις. μια τελευταια παρακληση αν επιτρεπεται και απο τους υπευθυνους του ινσομνια: παρεθεσε σε παρακαλω την καταγγελια που καναν και αλλα ατομα σε αλλα φορουμ με λινκς, και διορθωνε το αρχικο σου κειμενο παραθετωντας τα στοιχεια που αποδεικνυουν την κατηγορια σου και συγκεκριμενοποιησε καποια πραγματα. φιλικα παντα ---------- Προσθήκη στις 01:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ---------- ΥΓ: συμπτωσις επαναλαμβανομενη, παυει να ειναι συμπτωσις Μπορεί να μην παρέθεσα ονόματα κτλ γιατί δεν τα γνωρίζουμε αλλά παρέθεσα το username τους, τα links που αποδεικνύουν άδικη φραγή χρηστών σε σχέση με την ολική τους συνεισφορά, screen shot με τα email κτλ. Τι πηγές θα έπρεπε να είχαμε? Να το είχε γράψει κάποια εφημερίδα?
tsadler Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 επαναλαμαβανεσαι διαρκως. το username δεν ειναι στοιχειο ταυτοπροσωπιας το κατα ποσον ειναι αδικη η φραγη που ακριβως φαινεται? (απορια) τα screen shots ειναι ψηφιακη μορφη και οσον αφορα εμενα μπορει να ειναι και πειραγμενα. παρε και ενα παραδειγμα της μαγειας του φοτοσοπ στο ποστ #2991:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204539&page=300 υπαρχει διαχειριστης της ελληνικης wikipedia με ονοματεπωνυμο που μαλιστα εχει στειλει και κειμενο διαμαρτυριας σε γνωστη εφημεριδα,με τον οποιο να διευθετησετε επωνυμα τα ζητηματα σας και να του γνωστοποιησεις την κινηση σου. με λιγο googling τον τιτλο του θεματος σου το μονο που βρηκα ειναι η ιδια περιπου καταγγελια απο το ιδιο username. οποτε για ποια συντονισμενη κινηση ατομων μιλας δεν μπορω να καταλαβω! αν εσυ ανελαβες το ινσομνια, ποια αλλα φορουμ εχει αναλαβει ποιος? παρεθεσε τα εφοσον ειναι μαζικη η διαμαρτυρια. μεχρι τοτε απλα δυσφημεις, ειτε εχεις δικιο ειτε αδικο. εφοσον μιλαμε για την ελληνικη wiki το ζητημα αφορα ολους μας αν οχι τους περισσοτερους απο εμας και θελει προσοχη, οχι προχειροτητες παντα φιλικα
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 επαναλαμαβανεσαι διαρκως. το username δεν ειναι στοιχειο ταυτοπροσωπιας το κατα ποσον ειναι αδικη η φραγη που ακριβως φαινεται? (απορια) τα screen shots ειναι ψηφιακη μορφη και οσον αφορα εμενα μπορει να ειναι και πειραγμενα. παρε και ενα παραδειγμα της μαγειας του φοτοσοπ στο ποστ #2991:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204539&page=300 υπαρχει διαχειριστης της ελληνικης wikipedia με ονοματεπωνυμο που μαλιστα εχει στειλει και κειμενο διαμαρτυριας σε γνωστη εφημεριδα,με τον οποιο να διευθετησετε επωνυμα τα ζητηματα σας και να του γνωστοποιησεις την κινηση σου. με λιγο googling τον τιτλο του θεματος σου το μονο που βρηκα ειναι η ιδια περιπου καταγγελια απο το ιδιο username. οποτε για ποια συντονισμενη κινηση ατομων μιλας δεν μπορω να καταλαβω! αν εσυ ανελαβες το ινσομνια, ποια αλλα φορουμ εχει αναλαβει ποιος? παρεθεσε τα εφοσον ειναι μαζικη η διαμαρτυρια. μεχρι τοτε απλα δυσφημεις, ειτε εχεις δικιο ειτε αδικο. εφοσον μιλαμε για την ελληνικη wiki το ζητημα αφορα ολους μας αν οχι τους περισσοτερους απο εμας και θελει προσοχη, οχι προχειροτητες παντα φιλικα Το κατά πόσον είναι άδικη η φραγή φαίνεται από «Συνεισφορά χρήστη» και πατώντας «διαφ» (δηλ.διαφορά πριν και μετά έκδοσης) για να δει κάποιος τι προσθέτει ο κάθε χρήστης σε κάποιο άρθρο και όλο το ιστορικό του. Με λίγα λόγια δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας αλλά το ίδιο το σύστημα της wikipedia μας επαληθεύει, εκτός αν είμαστε hackers και πειράξαμε και το σύστημα μαζί με τα πιθανόν πλαστά email όπως αναφέρεις! Λες «υπαρχει διαχειριστης της ελληνικης wikipedia με ονοματεπωνυμο που μαλιστα εχει στειλει και κειμενο διαμαρτυριας σε γνωστη εφημεριδα,με τον οποιο να διευθετησετε επωνυμα τα ζητηματα σας και να του γνωστοποιησεις την κινηση σου.» Το άρθρο του Βήματος λέει γενικά τι θα εφαρμοστεί σε όλο το ίδρυμα! Μου έδωσες ιδέα όμως... Όσο για την καταγγελία στα διάφορα forums δεν έχω πλήρης εικόνα σε πόσα έγινε ή αν είναι κάνα δυο χρήστες ή περισσότεροι. Πάντως όλοι κάτι κάνουν, πχ ασχολούνται με το να ετοιμάζουν την νέα εγκυκλοπαίδεια που θα ανέβει σε λίγες μέρες, άλλοι προτρέπουν μέσω email νέους χρήστες της κοινότητας να ξεκινήσουν κάποιο διάλογο σχετικά με το θέμα κτλ.
tsadler Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 και επειδη μου ξυπνησες το csi μεσα μου θα σου πω και που την πατησες... 1ο στοιχειο εισαi κατοικος πειραια, φανατικος πειραιωτης τολμω να πω σε προδιδει η συμπτωση με την αναφορα του menace 2ο στοιχειο το μεηλ που ελαβες απο την κοπελα νομιζωντας εκεινη οτι εισαι διαχειριστης ξεκιναει με κ Πλ====, (οποιος βιαζεται (να σβησει),σκονταφτει (απλα μουτζουρωνει) 3ον το κειμενο της καταγγελιας σου υπαρχει και σε αλλο φορουμ αυτουσιο απο τον χρηστη DaTaMan. τι συμπτωση! συννενοηθηκες δλδ τυχαια με το alter account του pplatis, dtm aka DaTaMan να καταγειλετε. 4ον με λιγη προσοχη στο πρωτο screen shot στο ποστ 13 ποσο μα ποσο καλα καθεται το pplatis πανω στο σβησμενο απο σενα mail address. συμπερασμα και ασφαλες αυτη την φορα: τα λεγομενα του menace επαληθευονται του λαχιστον στο σημειο του ονοματος κ. πετρο. οτι και να ειχες να καταγγειλεις, ακομα και δικιο να ειχες το εχασες. και μαλιστα για αυτην σου την πρακτικη και για το γεγονος οτι δεν σεβαστηκες το δικαιωμα της δημοσιευσης της γνωμης σου στο ινσομνια, παρα μονο για δυσφημιση εγω προτεινω το θεμα σου να διαγραφει, αν οχι να σε μπαναρουν για το τροπο που το χειριστηκες. προσωπικες διαμαχες και διαπλοκες, λασπολογιες και δυσφημησεις δεν χωρουν εδω μεσα. προτεινω το θεμα να κλειδωθει αν οχι να διαγραφει. φιλικα παντα
Ethnikos14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 05:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:12 ---------- [/color] και επειδη μου ξυπνησες το csi μεσα μου θα σου πω και που την πατησες... 1ο στοιχειο εισαi κατοικος πειραια, φανατικος πειραιωτης τολμω να πω σε προδιδει η συμπτωση με την αναφορα του menace 2ο στοιχειο το μεηλ που ελαβες απο την κοπελα νομιζωντας εκεινη οτι εισαι διαχειριστης ξεκιναει με κ Πλ====, (οποιος βιαζεται (να σβησει),σκονταφτει (απλα μουτζουρωνει) 3ον το κειμενο της καταγγελιας σου υπαρχει και σε αλλο φορουμ αυτουσιο απο τον χρηστη DaTaMan. τι συμπτωση! συννενοηθηκες δλδ τυχαια με το alter account του pplatis, dtm aka DaTaMan να καταγειλετε. 4ον με λιγη προσοχη στο πρωτο screen shot στο ποστ 13 ποσο μα ποσο καλα καθεται το pplatis πανω στο σβησμενο απο σενα mail address. συμπερασμα και ασφαλες αυτη την φορα: τα λεγομενα του menace επαληθευονται του λαχιστον στο σημειο του ονοματος κ. πετρο. οτι και να ειχες να καταγγειλεις, ακομα και δικιο να ειχες το εχασες. και μαλιστα για αυτην σου την πρακτικη και για το γεγονος οτι δεν σεβαστηκες το δικαιωμα της δημοσιευσης της γνωμης σου στο ινσομνια, παρα μονο για δυσφημιση εγω προτεινω το θεμα σου να διαγραφει, αν οχι να σε μπαναρουν για το τροπο που το χειριστηκες. προσωπικες διαμαχες και διαπλοκες, λασπολογιες και δυσφημησεις δεν χωρουν εδω μεσα. προτεινω το θεμα να κλειδωθει αν οχι να διαγραφει. φιλικα παντα Χαίρομαι που το ερευνάς και δεν μασάς ότι σου πασάρουν! 1ο-Το προδίδει το username, σιγά την ανακάλυψη 2ο-Τουλάχιστον δέχεσαι την γνησιότητα του 3ο-Δεν λέει κάτι αυτό, Dataman με Ethnikos14 δυο διαφορετικά nick, δεν κατάλαβα τι εννοείς(dtm και το aka)! 4o-Τουλάχιστον δέχεσαι την γνησιότητα του Άρα καταλήγουμε σε αποδεδειγμένες καταγγελίες με τα links και με τα email που τα δέχεσαι ως αληθινά και βγαίνουμε εκτός θέματος αν εγώ δημοσίευσα όλες τις καταγγελίες ή όχι δηλ. αν Ethnikos14 και Dataman είμαι ίδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.