Προς το περιεχόμενο

Λογοκρισία στην ελληνική Wikipedia

Ethnikos14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ανεξάρτητα απ τις λεπτομέρεις που ανέφερε ο Ethnikos , και τις σχολιάζετε τώρα , μονο και μόνο το πρωτο screenshot που επισσύναψε είναι νομίζω ενδεικτικό της κατάστασης που περιγράφει. Είναι 100% αδικαιολόγητοι αν ισχύει κάτι τέτοιο.

post-9356-129063049489_thumb.jpg

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα!

Ιστορίες για αγρίους από ένα μέλος που μόλις γράφτηκε για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Αν θεωρήσουμε πως είμαι το παραπάνω άτομο που καταστρέφει την κοινότητα τι σχέση έχει με τα όσα ανέφερα με αποδείξεις (φραγές χρηστών και ανώνυμων, email κτλ.) ???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:04 ----------

Παιδια ανεξάρτητα απ τις λεπτομέρεις που ανέφερε ο Ethnikos , και τις σχολιάζετε τώρα , μονο και μόνο το πρωτο screenshot που επισσύναψε είναι νομίζω ενδεικτικό της κατάστασης που περιγράφει. Είναι 100% αδικαιολόγητοι αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς φίλε μου ισχύει και όχι μόνο από τον συγκεκριμένο διαχειριστή αλλά και από άλλους 3-4, ο συγκεκριμένος που έστειλε το email έχει κάνει τα λιγότερα σε σχέση με άλλους.

Δημοσ.

Δε θέλω να πάρω περισσότερο θέση , αλλά ακόμα και δικαστικά μπορείς να κινηθείς εναντίον τους αν έχεις αποδείξεις.Τουλάχιστον στο εξωτερικό έχει γίνει κάτι τέτοιο σε αντίστοιχη περίπτωση.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πάω δικαστικά, δεν νομίζω πως είναι αποδείξεις για τα δικαστήρια τα email και screenshot που μου έστειλαν όπως και αν έχουν την πρόθεση οι άλλοι χρήστες να πάμε μαζικά στα δικαστήρια.

Δημοσ.

Καλοί μου! Ο ίδιος είναι οι "ανώνυμοι" που τρώνε φραγές, ο ίδιος είναι οι "πολλοί" χρήστες που τρώνε φραγές, ο ίδιος είναι που φτιάχνει ψεύτικα e-mail για να τα δείξει στο insomnia! Περισσότερο πιθανό είναι να κινηθούν δικαστικά όσοι έχει βρίσει εναντίον του, παρά ο βανδαλούκος... Αν είναι δυνατόν, σας έδωσε σύνδεσμο για να δείτε την διαγραφή άρθρου, και φαίνεται εκεί μέσα ότι κάποιος άλλαζε συνέχεια ip για να το βάλει σώνει και καλά... Νομίζω ότι ξέρουν καλύτερα το τι συμβαίνει, όσοι ξοδεύουν το χρόνο τους για το project, παρά ο διπλοπρόσωπος καταστροφέας.

Δημοσ.
Καλοί μου! Ο ίδιος είναι οι "ανώνυμοι" που τρώνε φραγές, ο ίδιος είναι οι "πολλοί" χρήστες που τρώνε φραγές, ο ίδιος είναι που φτιάχνει ψεύτικα e-mail για να τα δείξει στο insomnia! Περισσότερο πιθανό είναι να κινηθούν δικαστικά όσοι έχει βρίσει εναντίον του, παρά ο βανδαλούκος... Αν είναι δυνατόν, σας έδωσε σύνδεσμο για να δείτε την διαγραφή άρθρου, και φαίνεται εκεί μέσα ότι κάποιος άλλαζε συνέχεια ip για να το βάλει σώνει και καλά... Νομίζω ότι ξέρουν καλύτερα το τι συμβαίνει, όσοι ξοδεύουν το χρόνο τους για το project, παρά ο διπλοπρόσωπος καταστροφέας.

Και η φωτο που έκανε επισσυναψη που λέει οτι "αν κατι δε σας αρεσει θα διαγράφεται" fake είναι?

Δημοσ.

Το κακό pmarkos δεν είναι μόνο ότι δεν επέτρεψαν σε μαθητές να έχουν συμμετοχή (αν έγινε έτσι). Το κακό είναι ότι ακόμη και από το σχολείο τους λένε να κάνουν μία εργασία και να πάρουν δεδομένα από το wiki. Δεν τους λένε απλά ψάξτε το internet διαβάστε και κρίνετε από μόνοι σας το τι θα γράψετε στην εργασία σας. Λες και το wiki είναι η βίβλος της γνώσης. Οι τακτικές αυτές που προσπαθούνε να κάνουν το κόσμο βλαμένο είναι γνωστές χρόνια τώρα.

menace και τι έγινε αν μάθω ότι ο εθνικός λέει αλήθεια ή ψέματα? Προσωπικά χε...κα. Και πες ότι έχει προσωπικό όφελος από αυτο? Το παιδί σου θα φάει τον "παπά" του wiki? Εκεί είναι η ουσία. Ολά στην ζωή δεν είναι 1+1=2. Είναι φυσικό μια προσπάθεια προπαγάνδας να έχει εχθρούς είτε γιατί την έχουν πάρει χαμπάρι, είτε γιατί θέλουν να κάνουν τη δική τους.

Το πράγμα είναι σοβαρό και θα έπρεπε τουλάχιστον τα στοιχεία όλων των διαχειρηστών να ήταν γνωστά. Όταν γράφεις ένα βιβλίο υπογράφεις πάντα.

Και εγώ έχω tellas λετε να με κατηγοτήσουν?

Δημοσ.

Μάλιστα!

Λες «Ο ίδιος είναι οι "ανώνυμοι" που τρώνε φραγές, ο ίδιος είναι οι "πολλοί" χρήστες που τρώνε φραγές" χρήστες που τρώνε φραγές» δηλαδή ότι είναι ο dtm κτλ ή εγώ και επειδή είμαι ο ίδιος τρώω φραγές. Και αν πάρουμε την περίπτωση ότι είναι ο κακός dtm κτλ ή εγώ γιατί τρώει φραγή αφού οι συνεισφορές του όπως είδες στο ιστορικό δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τον Πειραιά!!!!Α συγνώμη ο Νινιάδης είναι σκάουτερ του Ολυμπιακού :lol::lol::lol::lol:

Στην υπόθεση λογοκρισίας του Mall που σας έκραξαν στα blogs πάλι ο κακός dtm κτλ ή εγώ ήταν?

Ναι βέβαια apd453 αφού έχεις tellas μάλλον είσαι ύποπτος τώρα ψάχνουμε ύποπτους της forthnet :lol::lol:

Δημοσ.
Και η φωτο που έκανε επισσυναψη που λέει οτι "αν κατι δε σας αρεσει θα διαγράφεται" fake είναι?

Ναι, εγώ λέω ότι είναι ψεύτικο.

Το κακό pmarkos δεν είναι μόνο ότι δεν επέτρεψαν σε μαθητές να έχουν συμμετοχή (αν έγινε έτσι).

Επίσης δεν νομίζω ότι στάλθηκε ποτέ τέτοιο e-mail, και αν είχε σταλθεί δεν νομίζω ότι θα ήταν αυτή η απάντηση. Άλλωστε οι σελίδες είναι ανοιχτές για επεξεργασία, δεν χρειάζεται να ζητήσει άδεια κάποιος για να του επιτρέψουν ή να του απαγορεύουν.

Γενικά είναι εύκολο να κατηγορείς κάτι και να διαστρεβλώνεις γεγονότα, να τα παρουσιάζεις όπως θέλεις και να λες ψέματα. Ναι, φυσικά και έχει σημασία το ποιος είναι ο Ethnikos14/dtm/pplatis και ποια είναι η "δουλειά" του στην wikipedia. Είναι άραγε, τόση η αγάπη του για το εγχείρημα που την μια μέρα καταστρέφει τις μισές συνεισφορές των υπόλοιπων χρηστών και τους βρίζει (στην ουσία διώχνοντας όσους δεν το αντέχουν) και την άλλη μέρα γυρνάει από φόρουμ σε φόρουμ για να παραπονεθεί για "την κατάσταση εκεί"; Είναι δυνατό να έχει οποιαδήποτε αξιοπιστία και να πιστεύει κανείς αυτόν ο οποίος αποδεδειγμένα θέλει να καταστρέψει το εγχείρημα;

Δημοσ.

menace αποφεύγεις να απαντήσεις επί της ουσίας και λες τα δικά σου, είσαι ένας χρήστης που γράφτηκες μόνο και μόνο, σήμερα στις 4 Ιανουαρίου, για να υποβαθμίσεις την σπουδαιότητα του θέματος για να μας λες για dmt και Πέτρους!!

Δημοσ.

όσο αξιόπιστος έιναι ο εθνικός είσαι και έσυ και εγώ. Όπως λές fake τα δικά του έτσι μπορεί να πει αυτός για τα δικά σου. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι δεν με αφορά η προσωπική σου κόντρα με τον εθνικό. Εγώ με τη wiki και αυτούς που είναι από πίσω τα έχω. (αν είσαι και εσύ μεσα, τότε τα έχω και με σένα).

Θέλω να μάθω τα ονόματα των διαχειρηστών.

Δημοσ.
όσο αξιόπιστος έιναι ο εθνικός είσαι και έσυ και εγώ. Όπως λές fake τα δικά του έτσι μπορεί να πει αυτός για τα δικά σου. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι δεν με αφορά η προσωπική σου κόντρα με τον εθνικό. Εγώ με τη wiki και αυτούς που είναι από πίσω τα έχω. (αν είσαι και εσύ μεσα, τότε τα έχω και με σένα).

Θέλω να μάθω τα ονόματα των διαχειρηστών.

Λογικά πρέπει να είναι κάποιους από τους διαχειριστές ή φίλους των διαχειριστών που έχουν καταντήσει την wikipedia προσωπική τους σελιδούλα.

Δημοσ.

Αυτή η Wikipedia δεν έχει κανένα πιο ανώτερο άτομο από την ελληνική αντιπροσωπεία για να δώσει λύση? Αν Ethnikos14 του στείλεις τα στοιχεία που έχεις δεν θα σε βοηθήσουν? Αν menace τους δείξεις εσύ τα δικά σου και σε δικαιώσουν δεν μπορείς να τα γράψεις εδω?

Γιατί αν μαλώνετε μεταξύ σας ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα δεν θα βγάλουμε άκρη εμείς οι απέξω ποτέ. Το πολύ πολύ να σιχαθούμε και να μην ασχολούμαστε.

Δημοσ.
Αυτή η Wikipedia δεν έχει κανένα πιο ανώτερο άτομο από την ελληνική αντιπροσωπεία για να δώσει λύση? Αν Ethnikos14 του στείλεις τα στοιχεία που έχεις δεν θα σε βοηθήσουν? Αν menace τους δείξεις εσύ τα δικά σου και σε δικαιώσουν δεν μπορείς να τα γράψεις εδω?

Γιατί αν μαλώνετε μεταξύ σας ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα δεν θα βγάλουμε άκρη εμείς οι απέξω ποτέ. Το πολύ πολύ να σιχαθούμε και να μην ασχολούμαστε.

Ένας μέρος το στοιχείων που έχω το έχω βάλει εδώ που είναι στοιχεία από προσωπική έρευνα και στοιχεία άλλων χρηστών που μου τα έστειλαν και αυτά που έγραψαν στα blogs.

Δεν πρόκειται να μαλώσω με κανέναν, κουβεντούλα κάνουμε και λογικό είναι να υπάρχουν διαφωνίες.

Δημοσ.
menace αποφεύγεις να απαντήσεις επί της ουσίας και λες τα δικά σου, είσαι ένας χρήστης που γράφτηκες μόνο και μόνο, σήμερα στις 4 Ιανουαρίου, για να υποβαθμίσεις την σπουδαιότητα του θέματος για να μας λες για dmt και Πέτρους!!

Χρειάζεται να πω ότι τα μόνα μηνύματά σου είναι σε αυτό το θέμα, άσχετα που είσαι γραμμένος από το 2007?

Όχι, για να μην λέμε ότι θέλουμε.

Και κάτι τελευταίο... Ακόμα να καταλάβω τι συμφέροντα μπορεί να παίζονται στην Wikipedia...

Για απάντησε και σε αυτό...

Ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν σε πιστεύω είναι ότι πας με γενικολογίες και αοριστολογίες, χωρίς συγκεκριμένα ενδείγματα... (και όχι, δεν θεωρώ συγκεκριμένα τα screenshots από τα e-mail σου...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...