Heatspreader Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 @Alexisssss Ευχαριστώ. @elise Δεν μπορώ να ξέρω. Πρώτον άλλαξα ανεμιστήρες, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση και δεύτερον δεν το έχω κλείσει ακόμα το κουτί. Είναι όπως το βλέπετε. Θα κάνω μία καλή εξαέρωση πρώτα και μετά. Απλά θέλω να βρω λίγο χρόνο να παω στο φαρμακείο να πάρω μία σύρυγγα γιατί εκεί που είναι το Reservoir είναι δύσκολο να το γεμίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μερικές με καλή ποιότητα. Sorry για το μεγάλο μέγεθος. Δεν βρήκα το Topic με τα κουτιά, οπότε αν είναι θα μεταφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Χμμμ ωραιοτατο το εκανες. Πολυ ωραιο και το βαψιμο και ολα. Μου αρεσε το φανακι στο NB καθως και ο τροπος στερεωσης του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το βάψιμο έγινε τόσο καλό που δεν το περίμενα. Σήμερα ήρθε ένα φίλος και δεν το πίστευε ότι το έβαψα. Βέβαια με αυτό δεν ευλογώ τα γένια μου, αφού με το βάψιμο με βοήθησε ένα φίλος... Το φανάκι το είχα και πριν αλλά πράσινο. Το στερέωσα καλύτερα τώρα με ένα μαύρο παξιμάδι που βρήκα. Ήμουν πολύ κωλόφαρδος γιατί βίδωσε τόσο καλά που δεν κουνιέται ούτε μισώ χιλιοστό! Επειδή στους περισσότερους άρεσε πριν, εσείς τι προτιμάτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οντως το βαψιμο φαινεται "εργοστασιακο" χεχε! Το λαμακι γιατι δε το βαφες κι αυτο μαζι? Παντως αν δεν σου εφταναν οι βολτες της βιδας που εξεχει, μπορουσες να το βαλεις και "απο μεσα" το παξιμαδι, να πιασει στο πιο κοντινο μερος του ανεμιστηρα προς τη μητρικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ποιο λαμάκι? Πως από μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το backplate της μητρικης ντε! Απο μεσα πολυ απλα. Τον βαζεις λιγο μεχρι να φανουν οι βιδες πανω απο τις πρωτες οπες. Μετα βαζεις παξιμαδι, μετα σπρωχνεις το φαν προς τη μητρικη και παραλληλα βιδωνεις μεχρι να σφιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το backplate της μητρικης ντε! Το σκέφτηκα, αλλά αρχικά φοβήθηκα μήπως το Sprey κάνει άλλο χρώμα λόγω διαφορά υλικό και επίσης δεν ήθελα να φαίνεται ότι πήρα ένα Sprey και άρχισα να βάφω ότι βρω. Το ίδιο και με τη μοκέτα που δεν έχω βάλει σε κάποια σημεία, όπως στο πλαϊνό που μπαίνουν τα CD ROM. Απο μεσα πολυ απλα. Τον βαζεις λιγο μεχρι να φανουν οι βιδες πανω απο τις πρωτες οπες. Μετα βαζεις παξιμαδι, μετα σπρωχνεις το φαν προς τη μητρικη και παραλληλα βιδωνεις μεχρι να σφιξει. Ή εσύ δεν έχεις δει καλά τη φωτογραφία, ή εγώ δεν μπορώ να σε καταλάβω. Η βίδες αυτές είναι του Block του CPU. Οι βίδες αυτές, βγαίνουν τέρμα έξω, παραπάνω δεν γίνεται. Να μπει πρώτα το φανάκι και μετά να βιδωθεί το Block δεν γίνεται, επειδή η ψύκτρα της μητρικής είναι πιο μεγάλη, αλλά και για άλλους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οπως ειναι οι βιδες σκετες και εξεχουν ρε παιδι μου, βαζεις ΛΙΓΟ το φαν μεχρι να περασουν απο τις πρωτες οπες του φαν, μετα χωνεις τα παξιμαδια εκει περα και τα βιδωνεις. Συνεχιζεις να τα βιδωνεις μεχρι να σφιξουν (και να παει το φαν τερμα μεσα). PS: Καλυτερα με το μαυρο φαν. Το πρασινο ειναι λιγο παραφωνια σε ενα "σοβαρο" κατα τ αλλα συστημα. Εκτος αν εβαζες κι αλλα φανς εγχρωμα, και ξερω γω εβγαζες τη σιτα στο κατω μερος και εβαζες και στο ψυγειο ledόφανα. Και φυσικα επρεπε να υπηρχε και κανα ζευγαρακι CCFL μεσα... Αλλα οχι, το προτιμω οπτικα ετσι. Βαλε και κανα σοβαρό uber αυτοκολλητο στο πλάι και εισαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οπως ειναι οι βιδες σκετες και εξεχουν ρε παιδι μου, βαζεις ΛΙΓΟ το φαν μεχρι να περασουν απο τις πρωτες οπες του φαν Κατάλαβα τι λες. Να μπει ενδιάμεσα. Θα το κάνω έτσι αύριο. Αν είναι καλύτερα και δεν κουνιέται θα το κρατήσω, αλλιώς θα το γυρίσω όπως είναι τώρα... Σωστός ο παίχτης! PS: Καλυτερα με το μαυρο φαν. Το πρασινο ειναι λιγο παραφωνια σε ενα "σοβαρο" κατα τ αλλα συστημα.Εκτος αν εβαζες κι αλλα φανς εγχρωμα, και ξεγω γω εβγαζες τη σιτα στο κατω μερος και εβαζες και στο ψυγειο ledόφανα. Έτσι ήταν... Κάτω είχε χρώματα... Το ψυγείο ήταν όπως είναι εδώ, με διαφορετικό το εσωτερικό όπως είδες. Βαλε και κανα σοβαρό uber αυτοκολλητο στο πλάι και εισαι κομπλε Τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εμφανεστατη διαφορα του πριν με το μετα. Good job again Αυτοκολλητο εννοούσα χμμμ κατι σε tribal ισως? Κατι τέτοιο ισως? (μικρο ειναι, για 10ρι netbook). Δε ξερω, κατι για να φυγει αυτη η σκετη μαυριλα διπλα απο το πλαϊνο παραθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Πω πω έχεις δίκιο! Πολύ καλή ιδέα αυτό με τις σφαίρες!!! θα το κάνω! Μάλιστα ένας συνάδελφος από τη δουλειά έχει στη μηχανή του (Harley Davidson) αερογραφίες σε Style όπως αυτό, σαν να έχει φάει σφαίρες. Πολύ καλό! Τελικά αυτό με το φανάκι της μητρικής δεν γίνεται. Το παξιμάδι φέρνει λίγες στροφές στην αρχή και μετά δεν προχωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιον 80mm fan; Από e-shop μόνο(εδώ η λίστα με τους 80άρηδες fans). Θα συνδεθεί στο 3pin connector της μητρικής. Θέλω μέχρι 28 CFM περίπου.Δεν είμαι και φρικιό με το θόρυβο,αλλά (προφανώς ) όσο πιο ήσυχος τόσο το καλύτερο. Έχω δει τους παρακάτω,αν έχετε άλλη πρόταση πείτε μου. 1).AKASA AK-190SM 80MM SILENT SMOKEY COLOUR FAN 2).AKASA AK-182-L2B AMBER CASE FAN 80MM ULTRA QUIET 2 BB 3).ARCTIC COOLING F8 PRO 80MM CASE FAN 4).SHARKOON SILENT EAGLE 2000RPM 80MM 5).SCYTHE SFF80C S-FLEX S-FDB 80MM QUIET FAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nilox-Case-Fan-Black-80x80-B-03NX0380SB001.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 2) & 4) Απλα δεν θα ακουσεις ΤΙΠΟΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.