Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβοι ανεμιστήρες

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι ν σ πω..

Παντως αμα δεν την εχεις βαλει ακομα θα σου ελεγα να το βαψεις ολοκληρο το πλαισιο.

Anyway περιμενουμε photos μολις το τελειωσεις. :-D

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο λόγος που δεν το βάφω όλος είναι ότι αν κάποια στιγμή θέλω να βγάλω τη μοκέτα θα πρέπει να το τρίψω για να φύγει η κόλα μαζί με αυτό θα φύγει και το χρώμα...

Θα γίνει κάτι τέλειος διαφορετικό από ότι είναι τώρα.

Απλά δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό για τους "άσχετους".

Δημοσ.

Σωστη η σκεψη σου φιλε μου..

Δεν το ειχα σκεφτει οτι αμα βγαλεις το pax mate θα χρειαστει να τριψεις για να βγαλεις την κολλα και μπορει να χαλασεις το χρωμα.

Ασχετο:

Πως ρε γαμωτο ολοι εσεις με q6600 βαρατε (και οι περισσοτεροι με αερα) 3.6 και εγω βρισκω ταβανι στα 3.45.Παιζει να μην τραβαει αλλο το board???Με ενα asrock p45 ειμαι τωρα.

Αλλα δεν νομιζω να βρισκει ταβανι στα 1600 :-/.Μαλλον επεσα σε πολυ μπανανοκομματι :-/

Δημοσ.

Με νερό είμαι εγώ. Έχω bench-άρει και στα 4GHZ με abit ip35 pro...

Με αυτή δεν το κατάφερα να το πάω 4GHZ. Η abit έκανε μαγικό OC, απλά έβαζες ότι συχνότητα ήθελες και clock-αρε.

Με αέρα στα 3,6GHZ, θα ζεσταίνεται αρκετά, ειδικά το καλοκαίρι και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.

Δημοσ.

Παιδιά είναι έτοιμο το PC και είναι πάρα πολύ "κακό". Πολύ Bad to the bone όμως!

Θα έχω φωτογραφίες εντός των ημερών.

Δυστυχώς όμως τα fans μου φαίνονται ότι κάνουν πολύ φασαρία. Ίσως επειδή το έχω ανοιχτό τι να πω.

Αυτούς έβαλα, τόσο σε ψυγείο όσο και στο κουτί.

Φοβάμαι όμως ότι είναι πολύ πιο δυνατοί γι' αυτό γίνεται φασαρία. Δεν τρίζουν, απλά ακούγεται δυνατός αέρας. Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει δραματικά παντού...

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, οσο Silent και να λενε οτι ειναι, με 1900rpm και μονο ο αερας που περναει ακουγεται αρκετα...

Btw για τα λεφτα τους, με εξεπληξαν ΠΑΡΑ πολυ οι AC ανεμιστηρες....

Ειδικα οι PWM versions αυτων με τις λαστιχενιες συνδεσεις. Μιλαμε για απολυτη ηρεμια ε...

Δημοσ.

Του ψυγείου είναι που κάνουν φασαρία επειδή ο αέρας πέφτει με δύναμη επάνω του.

Στη φασαρία με ενοχλεί το τρίξιμο κάτι που δεν υπάρχει.

Ίσως κάποια στιγμή να βάλω πιο ήσυχους στο ψυγείο, αλλά προς το παρόν θα το αφήσω έτσι.

---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:40 ----------

Μερικές φωτογραφίες.

Το σασί που από ασημί έγινε όλο μαύρο.

0028.jpg

Το σημείο αυτό συρταρώνει στο σασί το οποίο φυσικά βάφτηκε μαύρο και μπήκε η μοκέτα.

0009.jpg

Με μία γρήγορη πρώτη ματιά το κουτί έγινε κάπως έτσι μαζί με το βάψιμο και τη μοκέτα.

0020.jpg

Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους...

0024.jpg

0026.jpg

0027.jpg

Αυτές είναι μερικές πρώτες φωτογραφίες, θα υπάρξουν και άλλες καλύτερης ποιότητας γιατί το NOKIA 5MPIXEL όπως βλέπετε είναι φοβερό.

Δημοσ.

good job man...

Κουκλι ειναι!!!

Για τον θορυβο επρεπε να παρεις αλλα φουρφουρια...

Οπως ειπε και το goerge παραπανω με 1900 στροφες αρχιδια silent θα ειναι.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...