Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Επειδή το κουτί μου το έχω ξαναπεί ότι είναι εντελώς μούφα, να πω ότι έχει χαλάσει ένας ανεμιστήρας και ακούγεται αρκετά! Με αφορμή αυτό και κάποιες αλλαγές που θέλω να κάνω είπα να αλλάξω τον 12άρι που είναι χαλασμένος, καθώς και τους 3 του ψυγείοy και τον έναν του Chipset. Επειδή είμαι λίγο παράξενος θέλω να αλλάξω και τον διπλανό 12άρι από το πάνω μέρος του κουτιού και ας μην έχει χαλάσει, επειδή θέλω να είναι ίδιοι. Με λίγα λόγια θέλω 6 καλούς αθόρυβους 12άριδες χωρίς χρώματα. Όσον αφορά τα χρώματα, δεν είμαι πολύ σίγουρος αν θέλω να τα κάνω μαύρα όλα, αλλά για αλλαγή δεν είναι κακό. Έτσι και αλλιώς το κόκκινο που έχουν οι σωλήνες σπάει τη μονοτονία. Επίσης θα ήθελα να ντύσω και με μονωτικό το μεγαλύτερο μέρος του κουτιού στο εσωτερικό για θέμα χρώματος (μαύρο). Είχα δει κάποτε της Akasa... Από που μπορώ να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απο προσωπική εμπειρία: -Nexus -Scythe -Sharkoon -Silverstone @1000rpm ή και λιγότερο Αν απαντήσει ο Dante80,πιθανότατα θα προσθέσει και τους Nanoxia. Δέν ανέφερα τους πολύ καλούς,άλλα ακριβούς Noctua (με 20Ε το κομμάτι) και τους SilenX που εκτός απο ακριβοί,έχουν και υψηλό fail ratio (πολλά ελαττωματικά κομμάτια) To μονοτικό της AKASA είναι το paxmate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν απαντήσει ο Dante80,πιθανότατα θα προσθέσει και τους Nanoxia. Τους προσθέτω εγώ, έχω 2 και τους αγαπάω. Αλλά δεν νομίζω το πράσινο να ταιριάζει με το concept του ts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για τους ανεμιστήρες θα βάλεις και ρυθμιστές στροφών αγοράζοντας κάποιο panel ή θα το φτιάξεις μόνος με μικρό κόστος και χρόνο, ροοστάτες, καλωδιάκια και καλάι. Προσωπικά, μιας και δεν μου έφτανε το panel πρόσθεσα στο ενδιάμεσο ένα Home made panel με τους ροοστάτες και μπορούσα μέχρι και να τους θέσω off. Για ηχομόνωση δες πρώτα πόσο χώρο (μέτρα στο κουτί σου) και χρήματα μπορείς να δώσεις, αποκλείοντας το πακέτο paxmate. Πας για κάτι σαν "Isolmant Piombo - Θερμοηχομονωτικό Φύλλο με Έλασμα Μολύβδου" http://www.tekto.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=282&Itemid=126 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για τους ανεμιστήρες θα βάλεις και ρυθμιστές στροφών αγοράζοντας κάποιο panel ή θα το φτιάξεις μόνος με μικρό κόστος και χρόνο, ροοστάτες, καλωδιάκια και καλάι. Προσωπικά, μιας και δεν μου έφτανε το panel πρόσθεσα στο ενδιάμεσο ένα Home made panel με τους ροοστάτες και μπορούσα μέχρι και να τους θέσω off. Ποτέ δεν μου άρεσε να υπάρχει ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρων. Το σύστημα πάντα πρέπει να ψύχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! To μονοτικό της AKASA είναι το paxmate Γράφει AKASA γαμώτη... -Nexus-Scythe -Sharkoon -Silverstone best με μετρήσεις? Αλλά δεν νομίζω το πράσινο να ταιριάζει με το concept του ts. Ποιος είναι πράσινος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γράφει AKASA γαμώτη... To όνομα ανέφερα, για όσους δέν γνώριζαν best με μετρήσεις? Θα έλεγα οι Scythe και μετά οι Nexus,το best ομως είναι υποκειμενικό και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Για μένα είναι αυτός που έχει το καλύτερο noise/performance, με έμφαση στον παραγόμενο θόρυβο. Τσέκ χίαρ καλύτερα. Ποιος είναι πράσινος? Ο nanoxia,με πρασινοκιτρινοδιάφανες λεπίδες.Ιδιαίτερα εντυπωσιακός,χωρίς να έχει led κλπ.Δέν ξέρω αν είναι UV reactive:-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 To όνομα ανέφερα, για όσους δέν γνώριζαν Εννοώ ότι η μοκέτα γράφει πάνω της AKASA! Θα τη βάλω στο κουτί και θα γράφει AKASA. Επίσης τι παίζει με τον στατικό ηλεκτρισμό. Όταν θα είναι πίσω από τη μητρική, δεν θα υπάρχει πρόβλημα? Ο nanoxia,με πρασινοκιτρινοδιάφανες λεπίδες.Ιδιαίτερα εντυπωσιακός,χωρίς να έχει led κλπ.Δέν ξέρω αν είναι UV reactive Για το ύφος που τους θέλω όντως δεν κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 @liopyr Έτσι ταιριάζει... Αλλά εγώ θέλω να κάνω ένα τελείως διαφορετικό ύφος όπου να μην υπάρχει χρώμα (από φως) μέσα στo PC. 5 από αυτά λέω να πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ ότι η μοκέτα γράφει πάνω της AKASA!Θα τη βάλω στο κουτί και θα γράφει AKASA. Επίσης τι παίζει με τον στατικό ηλεκτρισμό. Όταν θα είναι πίσω από τη μητρική, δεν θα υπάρχει πρόβλημα? Συγνώμη,δέν κατάλαβα καλά.Απλά κόβεις το επίμαχο κομμάτι και λύνεται το πρόβλημα.Εκ των πραγμάτων θα γίνει αυτό,είτε το κουτί είναι μικρό (περίσσευμα) είτε μεγάλο (κόβεις και "τσοντάρεις").Θα συμβούλευα χρήση κιμωλίας, χάρακα και μεγάλου ψαλιδιού. Οσο για το θεμα του στατικού ηλεκτρισμού,το έχω εγκαταστήσει στο κουτί μου (πλαϊνά μόνο) και δέν έχω παρατηρήσει κάτι.Στο case-modding thread υπήρχε ένα παλικάρι που έντυσε κυριολεκτικά το κουτί(stacker νομίζω) αλλα δέν ανέφερε κάποιο πρόβλημα. edit:Ιδού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 @liopyrΈτσι ταιριάζει... Αλλά εγώ θέλω να κάνω ένα τελείως διαφορετικό ύφος όπου να μην υπάρχει χρώμα (από φως) μέσα στo PC. Eσύ ξέρεις, γι'αυτό έβαλα την φωτό, να δεις πως φαίνεται ο nanoxia. Κι εμένα η άποψή μου είναι πως άμα έχεις ήδη μπλέξει κόκκινους σωλήνες μέσα δε θα ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο, κάτι τέτοιο θέλω να κάνω! Είσαι Θεός! Από αυτόν το είχα δει και πήρα ιδέα πριν αρκετούς μήνες. Έτσι όπως το έχει βάλει να φαίνεται το AKASA δεν είναι άσχημο, αλλά θα ήθελα να μη το βάλω στο δικό να φαίνεται. Τα καλώδια με τι τα έχει ντύσει? Με τη μοκέτα? :S Επίσης βλέπω ότι έχει χρησιμοποιήσει μονωτικό ήχου για τοίχους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τα καλώδια με τι τα έχει ντύσει? Με τη μοκέτα? :S Επίσης βλέπω ότι έχει χρησιμοποιήσει μονωτικό ήχου για τοίχους... Τμήματα του paxmate που περίσσεψαν απο το κόψε ράψε.Φαίνεται όμορφο,άλλα μπορεί να τσακίσει και την ροή αέρα μέσα στο κουτί. Για το μονωτικό που βρίσκεται στα 5,25/3,5 δέν ρώτησα,άλλα μάλλον περι αυτού πρόκειται και πρέπει να είναι αρκετά πιο παχύ απο την λύση της AKASA. Είσαι Θεός! Ημίθεος,σκέτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν με απασχολεί η ροή του αέρα. Πόσο πια να χαλάσει? Τμήματα του paxmate που περίσσεψαν απο το κόψε ράψε. Λες? Μου φαίνεται σαν άλλο υλικό. Επίσης θα αλλάξω το αισχρό καλώδιο που έχει η κάρτα ήχου μου που συνδέεται με το Front Panel της. Από ότι είδα είναι PATA καλώδιο οπότε θα πάρω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ειναι αθορυβοι αυτοι της ΝΑΝΟΧΙΑ ??? Επειδη κι εγω θελω να αγορασω για το δικο μου υπολογιστη... http://www.eworld.com.gr/front/details/617 Liopyr εσυ που τον εχεις κι ολας τι λες.. ? Τι προτεινετε για αθορυβο ( + LED αν γινεται) fan ... Πραγματικα αθορυβο ομως γιατι με ενδιαφερει πολυ μα παρα πολυ ο θορυβος...:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.