Προς το περιεχόμενο

Αθηνα 2004 και Ολυμπιακοι αγωνες..τι πιστευετε.

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ αρχην χρονια πολλα ,χαρουμενο το 2003 υγεια και χαρα...

Τι πιστευετε οσον αφορα την διεξαγωγη των Ολυμπιακων αγωνων απο την

πατριδα μας ?

1. Θα ειναι τελειοι ?

2. Θα ειναι καλοι ?

3. Θα ειναι χαλια ?

4. Η θα γινουμε διεθνως ρεζιλι ?

Προσωπικη αποψη μου ειναι (συγχωρεστε με για την απαισιοδοξια μου) οτι θα ειμαστε ρεαλιστικα

κατι μεταξυ 3 και 4 ισως γιατι οταν ακους απο τωρα οτι στην τελετη εναρξης η οποια ειναι

το μισο της ολης διαδικασιας οτι πρεπει να χρησιμοποιηθουν 12000 πυροτεχνουργηματα(βεγγαλικα και αλλα παρομοια

τετοια )θα χρησιμοποιηθουν λεει 7500 μονο βαλτε τωρα με τον νου σας τι θα γινει και στα υπολοιπα.

Τελως παντων ευχομαι οι προβλεψεις μου να ειναι λαθος....

Δημοσ.

Kalh xronia file!

Egw den pisteyw oti tha einai apotiximenoi oute oti kindineyoume na tous xasoume! Apla tha einai oi pio ftwxoi kai litoi olimpiakoi agwnes gia ayth thn sygxronh epoxh pou dianioume!

Δημοσ.

Και εγω δεν νομιζω οτι θα τους χασουμε..ομως δεν ειναι αυτο

το ζητουμενο...απλα ανησυχω σαν φορολογουμενος πολιτης αλλα

και σαν ελληνας πιο πολυ μην παρουμε το παγκοσμιο βραβειο..τσαπατσουλιας,προχειροτητας και βλακειας.

Δημοσ.

4. Η θα γινουμε διεθνως ρεζιλι

Σιγά τώρα και τί έγινε ; Μήπως θα είναι η πρώτη φορά..... Κλασική περίπτωση.. :grin:

Δημοσ.

Θα διαλεγα το 3) για τον απλουστατο λογο οτι απο την στγμη που ολοι προσπαθουν να φανε οτι μπορουν τι να μεινει για τους αγωνες....

Και στην τελικη γιατι ρε παιδια θα πρεπει οι ολυμπιακοι αγωνες να ειναι το υπερθεαμα που εχουν ξεκινισει οι ξενες χωρες....που ειναι η αρχικη ιδεα αυτων?

Γιατι μην μου πειτε οτι θα σταματισουν και οι οποιες εχθροπραξειες θα υπαρχουν εκεινη την εποχη για αυτο το γεγονος...

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι αισιόδοξος. Γενικά επειδή τώρα πια οι Έλληνες φοβούνται το κράξιμο και γενικά δεν έμεινα απογοητευμένος από το παγκόσμιο στίβου που έγινε πριν απο μερικά χρόνια στην Αθήνα, πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Μπορεί όχι φαντασμαγορικά αλλά καλά.

Τώρα αν θα κόστιζε χ και τώρα θα κοστίσει 3χ και ποιος θα πληρώσει τα 2χ δεν ξέρω...

Δημοσ.

Σίγουρα θα είναι άνω του μετρίου. Με τρομάζει όμως το ότι γιά να μην αποτύχουν θα γίνουν όλα πολύ βιαστικά και με κόστος πολλαπλάσιο του κανονικού και θα είμαστε τελικά και ευχαριστημένοι που δεν μας τους πήραν.

Αν θέλετε τη γνώμη μου πάντως, καλύτερα να μας τους είχαν πάρει (ή ακόμα καλύτερα να μη μας τους είχαν δώσει καθόλου). Μπορεί να γινόμασταν ελαφρώς ρεζίλι αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπερνούσαμε. Δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά.

Δημοσ.

το ρεζιλεμα ειναι το λιγοτερo που μπορουμε να παθουμε... για αλλα χειροτερα φοβαμαι :shocked:

Παντως πιστευω πως στην καλυτερη περιπτωση απλα θα γινουμε romba.com B)

Δημοσ.

Καλή χρονιά και από μένα και ότι πιθυμείτε να το πάθετε.

I wonder as I wander...

Στην παραπάνω διεύθυνση υπάρχει ήδη μια συζήτηση που αφορά στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα με ενδιέφερε να καταχωρήσετε και εκεί τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω όπως έχω ξαναδηλώσει και στο παραπάνω topic που αναφέρει ο Mozart ότι η διοργάνωση θα πάει αρκετά καλά . Κατά πάσα πιθανότητα , θα δηλώσω και εθελοντής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες . Τι στο καλό 1 φορά στα 100 χρόνια γίνονται οι Ο.Α. στη χώρα μας , αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το εγχείρημα .

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μέχρι τα τέλη του 2003 θα μπορούμε να κάνουμε αιτήσεις . Εγώ πάντως εντός των ημερών θα κάνω αίτηση .

Ως τώρα έχουν γίνει περί τις 50.000 αιτήσεις και υπολογίζουν άλλες τόσες μέχρι το τέλος του 2003 . Από αυτούς θα πάρουν 45000 για τους Ολυμπιακούς και 15000 για τους Παραολυμπιακούς , δηλαδή συνολικά 60000 από τους 100.000 θα πάρουν .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...