zelay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν πεδία ψάχνω ένα προγραμματικά το οποίο να φιλτράρει ωδείο/εικόνα και να την κάνει πιο καθαρή. Π.σ έγινε ένα τρακάρισμα πριν λίγες μέρες και τραβηχτικέ από ωδείο katalaθos η πινακίδα νεύετε αλλά όχι καθαρά ως αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα να την ftiaksw θα helparate αρκετά
gesamgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 τραβηχτικέ από ωδείο katalaθos η πινακίδα νεύετε ενα μεταφραστη παρακαλω
Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν πεδία ψάχνω ένα προγραμματικά το οποίο να φιλτράρει ωδείο/εικόνα και να την κάνει πιο καθαρή. Π.σ έγινε ένα τρακάρισμα πριν λίγες μέρες και τραβηχτικέ από ωδείο katalaθos η πινακίδα νεύετε αλλά όχι καθαρά ως αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα να την ftiaksw θα helparate αρκετά Θα σε helparw αν μου εξηγήσεις καλύτερα!!!! τραβηχτικέ από ωδείο katalaθos η πινακίδα νεύετε Ρε αυτή θα μας βρίζει και δεν θα το έχουμε πάρει χαμπάρι!!:lol:
nickarmy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μάλλον κάποιος τον τράκαρε και εκεινη τη στιγμή καποιος απο ενα ωδειο ή η καμερα του οδειου εγραψαν τις πινακιδες του αλλουνου αλλα δεν φαινοντε καθαρά
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ok το έπιασα.. ωδείο = video. Εννοείς κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτό που γίνεται στις ταινίες. Όχι δεν υπάρχει Τα λεφτά σου απο το Χολυγουντ πίσω Αν δεν φαίνεται καθαρά σε μεγάλο ζουμ δεν έχεις ελπίδες γιατί απλά δεν υπάρχει στο αρχείο η πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.