jase Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.. Εδώ και λίγο καιρό το συγκεκριμένο router μου παρουσιάζει πρόβλημα με το wireless (μέσω ethernet είμαι κομπλέ) και συγκεκριμένα δεν μπορώ να συνδέσω το iphone μου στο internet.. Φαντάστηκα οτι θα έχει παιχτεί κάποιο πρόβλημα με το iphone (με το jailbreak ή κάτι τέτοιο) μέχρι που πήγα να συνδεθώ ασύρματα με το Wii μου, όπου είχα και πάλι πρόβλημα. Αντίθετα όμως με ένα netbook συνδέομαι μια χαρά.. Άρα 2 από τις 3 συσκευές δεν μπορούν να συνδεθούν.. Τόσο το Wii όσο και το iphone δεν έχουν κάποιο πρόβλημα καθώς δοκίμασα ένα παλιό Telindus που ξέθαψα και συνδεόντουσαν κανονικά.. Επίσης για περίπου ένα χρόνο τις δούλευα και τις δύο με το συγκεκριμένο router χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να αλλάξω Channel, καθώς ειδικά για το Wii διάβασα ότι πρέπει να έχω το 1 ή το 11 (όχι ότι θυμάμαι παλιά που μου δούλευε να είχα βάλει κάποιο από τα δύο, αλλά τεσπα..) αλλά δεν άλλαξε κάτι...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 καναλια 1,6,11.κλειδωμα δοκιμασε wpa δοκιμασε wpa2 δοκιμασσε wep.αλλιως δες για firmware.και για δοκιμη να ειναι ολα κοντα οχι μεγαλες αποστασεις.
Elliote Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά έχω κ εγώ κάποιο παρόμοιο προβλημα με το iPhone ενώ με αλλά ασύρματα δίκτυα έχω μεγάλες ταχύτητες στο σπίτι με το Δικο μου μοντεμ κυριολεκτικά σερνεται με λάπτοπ δεν έχω πρόβλημα όλα κανονικά Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 i μπουρδα oxi i phone>και απορω γιατιολοι το εχουν παρει.μαλλον πουλαει το ονομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.