valandis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αγόρασα το Assasin Creed 2 για PSP Go, από το ηλεκτρονικό μαγαζί Media Go της Sony, το παιχνίδι βγάζει στην αρχή ένα σήμα κάτω δεξιά ότι φορτώνει, αλλά μετά από 3-4 περίπου δευτερόλεπτα το PSP Go κλείνει τελείως, σαν να δημιουργείται ένα crash, όμως μόνο με το συγκεκριμένο, γιατί όλα τα άλλα που κατέβασα τα παίζει κανονικά. Το δοκίμασα και στο PSP 3004 που έχω και κάνει ακριβώς τα ίδια, και τα δυο έχουν την τελευταία αναβάθμηση firmware. Έστειλα e-mail στη Sony χωρίς απάντηση. Μήπως το έχει κατεβάσει κανείς άλλος ή ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει ;
v-tidus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν γινεται δοκιμασε να το ξανακατεβασεις (αφου πρωτα το σβησεις εντελως απο τη μνημη).
gherudos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μα δεν υπάρχει Assasin's Creed 2 για PSP,μήπως κατέβασες κανένα expansion για PS3;Ή μήπως εννοείς το Bloodlines;
valandis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δίκαιο, αναφέρομαι στο Bloodlines, και στα δύο PSP έχω την τελευταία έκδωση, το διέγραψα και από τα δύο PSP και το ξανακατέβασα αλλά τα ίδια.
valandis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εντέλη πήρα μια πρώτη απάντηση από Sony αν και δεν μου έλυσε το πρόβλημα : When did you download the game itself? Was it around the time of release? Many people were advised to re-download after the game was updated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.