Razor-manolis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω οτι στο Μπλα Μπλα τεριάζει το θέμα αλλά δεν είμε και 100% σίγουρος. Τώρα τελευταία ψάχνω καλές τιμές για το HTC HD2(Leo) και έπεσα πανω σε αυτό το site http://www.findit.gr/area/-13/posts/1/21/20950.html δηλ. HTC HD2 240usd + 40usd μεταφορικά = 195ευρο?? είναι καμία απάτη ή μπορώ να το παραγγείλω άφοβα; έχει παραγγείλει κανένας από σας, απο αυτό το site?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω οτι στο Μπλα Μπλα τεριάζει το θέμα αλλά δεν είμε και 100% σίγουρος. Τώρα τελευταία ψάχνω καλές τιμές για το HTC HD2(Leo) και έπεσα πανω σε αυτό το site http://www.findit.gr/area/-13/posts/1/21/20950.html δηλ. HTC HD2 240usd + 40usd μεταφορικά = 195ευρο?? είναι καμία απάτη ή μπορώ να το παραγγείλω άφοβα; έχει παραγγείλει κανένας από σας, απο αυτό το site? Καλα ειναι εδω το θεμα κατα την γνωμη μου. Επισης μου φαινεται απατη για δυο λογους. 1. Συνηθως οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο, μαλλον δεν ειναι. Παραειναι φθηνο για να μην ειναι μουφα, my spider sense is tingling!! ΛΟΛ 2. Αν κοιταξεις στα προιοντα της Htc στον καταλογο, γραφει: HTC TouchFLO 3D............... $230USD Αυτο σημαινει πως σου πουλαει μεχρι και το UI της εταιρειας που προφανως δεν ισχυει! Λαθος του συντακτη της λιστας? Ναι. Ικανο για να χασει την αξιοπιστια του (στα δικα μου ματια)? ΝΑΙ Επισης (αυτο βαλε το στον λογο 2) λεει: ,WE SELL KIND OF MOBILE PHONES. Τι ακριβως ειναι το Kind of? Για τα παραπανω, μην ασχοληθεις αλλο!
alexandr0s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ε προφανώς και είναι απάτη...αν διάβασες πάνω λέει "buy 2 pcs and get 1 free". Αν είναι δυνατόν..
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ε προφανώς και είναι απάτη...αν διάβασες πάνω λέει "buy 2 pcs and get 1 free". Αν είναι δυνατόν.. Α ναι, αυτο δεν το ειχα προσεξει! Kαλυτερη ευκαιρια και απο τα 2+1 της Pizza Hut lol!
gatuso Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απατη φηλε μου μην ασχολεισαι καλη χρονια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.