Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με modem

chakra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω το Thomson tg585 v7 και δεν μπορω να βαλω τα drivers.Παταω setup και λεει οτι δεν αναγνωριζεται απο το λειτουργικο συστημα(windows 7 64bit)

Επισης,γραφω την ip 192.168.1.254 μετα για να δω τι παιζει μου ζηταει admin και password.Aυτα που μου δωσαν στην αρχη δεν βαζω??(username:@@@.ath.forthnet.gr.@@@ κτλ και το password)Τεσπα τα γραφω και αυτα αλλα τιποτα,λαθος,ξαναβγαινει το παραθυρακι.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να βάλεις drivers.

Στοιχεία δε βάζεις αυτά του λογαριασμού σου στη forthnet. To username είναι Administrator και το password κενό αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

to username Administrator password τιποτα ειναι απο telnet αμα δεν τα εχεις αλλαξει.οποτε αφου δεν τα ξερεις πατας το μικρο κουμπι απο πισω για 4-5 seconds για να μηδενισει και το ξανασεταρεις.οταν μπεις μεσα δεν θα σου ζητησει στοιχεια.το thomson απο web interface δεν εχει στοιχεια απο default.και ουτε θες το cd.και με το cd Περα οτι θα μπερδευτεις στην πραξη θα σου βγαλει παλι για username kai password.

Δημοσ.

απλα ολοι την πατανε οταν τρεχουν το wizard γιατι ζηταει στην αρχη username kai password για την συνδεση και μετα ζηταει για το ρουτερ.και νομιζουν ολοι οτι ειναι τα ιδια και τα μπερδευουν.αλλα για username στον ρουτερ δυσκολο να χωρεσει ολο το Username της forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...