GeoRGe_TouL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απλή απορία...Σκοπεύω διότι έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα PSP και πιο συγκεκριμένα το 3000.( Δεν ξέρω τι σχέση έχει με το 3004?!?Αν μπορείτε να μου πείτε, καλός..) Δεν ξέρω όμως τη Frimware πρέπει να προσέξω να πάρω. Δεν είχα καμία ιδέα από Frimwares αλλά μετά από κάμποσες ώρες ψαξίματος στο Insomnia τρελάθηκα εντελώς, έγινε το μυαλό μου "καζάνι". Απ ότι κατάλαβα όμως πρέπει να βρω ένα με 5,04 και κάτω ? Η κάνω λάθος? :fear:. Σας παρακαλώ διαφωτίστε με... Thnks εκ των προτέρων..
mojitooc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορεις να περασεις custom firmware ακομα στο 3004..Πρεπει να περιμενεις ή να αγορασεις παλαιοτερη consola.
GeoRGe_TouL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορεις να περασεις custom firmware ακομα στο 3004..Πρεπει να περιμενεις ή να αγορασεις παλαιοτερη consola. Μάλιστα..και με το 3000 τι γίνετε τώρα;
panbil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 το ιδιο ειναι απλα το τελευταιο ψηφιο υποδηλωνει σε ποια χωρα εχει κυκλοφορησει δηλ στην αμερικη ειναι 3001 αν θυμαμαι καλα σε καποια αλλη ευρωπαικη χωρα εχει αλλο ψηφιο
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απλή απορία...Σκοπεύω διότι έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα PSP και πιο συγκεκριμένα το 3000.( Δεν ξέρω τι σχέση έχει με το 3004?!?Αν μπορείτε να μου πείτε, καλός..) Δεν ξέρω όμως τη Frimware πρέπει να προσέξω να πάρω. Δεν είχα καμία ιδέα από Frimwares αλλά μετά από κάμποσες ώρες ψαξίματος στο Insomnia τρελάθηκα εντελώς, έγινε το μυαλό μου "καζάνι". Απ ότι κατάλαβα όμως πρέπει να βρω ένα με 5,04 και κάτω ? Η κάνω λάθος? :fear:. Σας παρακαλώ διαφωτίστε με... Thnks εκ των προτέρων.. κανεις λάθος 5.03 και κάτω (5.04 δεν υπάρχει)! Δεν μπορεις να περασεις custom firmware ακομα στο 3004..Πρεπει να περιμενεις ή να αγορασεις παλαιοτερη consola. μια χαρά μπορείς, προσωρινά όμως όχι μόνιμα! άμα το κλήσης και το ανάψεις θα φυγή και θα πρέπει να το ξαναβάλεις...
zapermania Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου οτι θες μπορεις να το βρεις στο http://www.pspgr.net!Ειναι πολυ καλο(κατα τν αποψη μου παντα)κ θα σου λυσει οτι απορια εχεις σχετικα με το psp αλλα κ με αλλες παιχνιδοκονσολες!
GeoRGe_TouL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Hmm ευχαριστώ όλους..Θα κοιτάξω και το site που μου δώσατε.Ελπίζω να βρω την άκρη..Α και zapermania νομίζω πως μαλών ο,τι ήθελες να πεις http://www.pspgr.net χωρίς το !Είναι
Tekkenman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχω και εγώ μια απορία σχετικά με το PSP 3000. Λοιπόν αν αγοράσω το PSP 3000 αλλά χωρίς να το χακάρω (ξοδεύοντας 20ευρα δηλαδή ) θα μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω mozilla? Και γενικά θα γίνει να μπαίνω στο youtube, να τσεκάρω τα mail μου από yahoo,hotmail,facebook,troktiko κτλ?
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχω και εγώ μια απορία σχετικά με το PSP 3000. Λοιπόν αν αγοράσω το PSP 3000 αλλά χωρίς να το χακάρω (ξοδεύοντας 20ευρα δηλαδή ) θα μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω mozilla? Και γενικά θα γίνει να μπαίνω στο youtube, να τσεκάρω τα mail μου από yahoo,hotmail,facebook,troktiko κτλ? Ναι μπορεις να μπενεις στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.