panaathas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καληπσερα,μια μητρικη που πηρα απ οτι φανηκε ειχε στραβα 2-3 πινακια εκει που μπαινει ο cpu,προσπαθησα να τα ισιωσω αλλα το ενα εσπασε,,για να το καλαβει κανεις χρειαζεται μικροσκοπιο,με ματι δεν γινεται...Την εχω λιγες μερες,αν τους τη παω για αλλαγη θα μου τη δωσουν ή πρεπει να αγοραζω αλλη;; Ευχαριστω,και για επιδιωρθωση δεν παιζει ε;
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Έπρεπε από την πρώτη στιγμή που το είδες να την πας πίσω. Λογικά θα γίνει rma, αλλά θα πρέπει να είσαι και λίγο πειστικός.
panaathas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 κοιτα απ οσο ξερω αυτοι απλα βαζουνε εναν cpu πανω και την τεσταρουν,αμα δεν δουλευει την γυρνανε....Τωρα δεν νομιζω να αρχισει να ψαχνει δεκα ωρες την μητρικη..Παντως σε καθε περιπτωση δωστε μου και ενα λινκ για μια μητρικη s1156 φθηνη αντε μεχι 100ευρω αν δεν κανει κοπο..θελω και o/c
mihachris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 MSI P55 GD 65 (s1156, DDR3) αλλιώς MSI P55M-GD45 (s1156, DDR3, P55) Αν και πιστεύω ότι θα στην αλλάξουν.
panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ακουστε αλλο παιδια,στις περισσοτερες μητρικες οπως και σε αυτη που πηρα λεει οτι παιρνει ραμ 1,5ν,δεν το εχω καταλαβει αυτο.,δηλαδη αμα βαλω ραμ με περισσοτερα βολτ τι θα γινει; Τελοσπαντων,οταν πηγα να παρω ραμ δεν ειχα μεγαλο budget και θα επερνα τις πιο απλες ddr3 2gb χωρις ψυκτρα,ξερετε τις φθηνες ,και μου λεει αυτος παρε αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-2Gb-Kit-2Ghz-Sli-Ready-3N2000SR2GK.htm μιας και που εχουν ψυκτρα,αλλα ειναι στα 1,8ν και αν ισχυει αυτο που ειπα στην αρχη δεν ταιριαζουν..Σε αυτη τη περιπτωση θα παω να τους ξεχεσω
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εμενα το mobo γραφει 1,8 οι μνημες παιζουν στα 2,1....
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 To checkάρουν το socket στο RMA... σίγουρα δεν είναι nc/grd το απωλεσθέν pinάκι;
panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ναι το φανταζομαι οτι το τσεκαρουν αλλα δεν φαινεται,πρεπει να κατσει να το παρακολουθει ωρα για να το καταλαβει...Παει το πινακι εσπασε τωρα δεν φτιαχνεται..Anyway αν δεν μου την ξαναδωσουν καινουργια θα αγορασω αλλη....
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν το δουν - παίξ'το "ΑΑΑΑαα-για-αυτο-δεν-δούλευε" τύπου dead on arrival και θα είσαι ΟΚ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 πράγματι μην πεις ότι έσπασες κάτι, πήγαινε και πες ότι δεν δουλεύει... κάνε τον κινέζο
panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ενοειται ρε guys,θα κανω τον κινεζο και ελπιζω να μην χρειαστει να πληρωνω κι αλλη μητρικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.