Imbas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Γεία σας παίδες.. Είμαι 20 χρονών και σκέφτομαι να αγοράσω ενα scooter/παπι 50cc κυριώς για μεταφορές εντός πόλης... Ψάχνω για κανα 2χρονο που να χει και λιγο γκάζι.. Μερικα που εχω δει είναι 1)Yamaha Aerox R (50cc) 2)Daytona Sprinter (50cc) 3)Piaggio Typhoon 2T (50cc) 4)Piaggio FLY 4T (50cc) 5)Gillera Runner (50cc) 6)Honda glx (50cc) Δεν ψαχνω κατι παραπανω απο 50cc λογω οικονομικών.. Θα ηθελα να ακουσω την γνώμη σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Βρηκα μια σχετικη συζητηση http://www.mybike.gr/topic/26176-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-scooter/page__s__54f0526ad6e3646b4d24aedf9a362044 ριχτης μια ματια.Τωρα για μενα αστα 50 κυβικα και κοιτα απο 100 και πανω για scooter προτεινω honda sh 150 για παπι γιαπωνεζικο η το Kymco το πολυ-πολυ για λογους οικονομιας για μεταχειρισμενο καλο ειναι ναχεις μαζι σου καποιον γνωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και τα Modenas καλα ειναι οτι και να διαλεξεις να εχει μεγαλους τροχους 100cc + τα 50αρια δεν πανε βημα οχι διχρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν θες να πάρεις λόγω διπλώματος 50άρι, πάντως το πιθανότερο είναι να σου σπάσει τα νεύρα. Και όχι δε χρειάζεται να είσαι καυλόγκαζος για να το καταλάβεις, μία σοβαρή ανηφόρα με δικάβαλο θα σε πείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imbas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω για παραπάνω δεν το νομιζώ μαλλον το daytona θα παρω που εχω ακουσει καλα λόγια και λόγω τιμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω για παραπάνω δεν το νομιζώ μαλλον το daytona θα παρω που εχω ακουσει καλα λόγια και λόγω τιμης Πάρτο και βγάζει τελική 60-70χμ..Μην πάρεις 50αρι είναι άσχημη εμπειρία..Πάρε καλύτερα κανά αυτόματο 125cc και θα έισαι μάγκας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imbas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 νταξει μορε θα το πειράξω και λίγο.. μια χαρα θα ναι χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 νταξει μορε θα το πειράξω και λίγο.. μια χαρα θα ναι χαχαχα Αν πετυχει γιατι αν δεν πετυχει θαχεις ενα αχρηστο μηχανακι συν καποια πεταμενα λεφτα και να πετυχει η μακροζωια του κινητηρα σου ειναι ντεφακτο μειωμενη. Το πουσαρισμα φιλε μου ειναι επιστημη που λιγοι επαγγελματιες κατεχουν οι περισσοτεροι απλα θα παρουν τα λεφτα σου. Εσυ απλως ως αρχαριος δεν θα καταλαβεις τιποτα θα πης μαστορα κολησε και θα σου πη δεν μπορει δεν τοστρωσες καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.