takistmr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή το 2009 ήμουν καλό παιδάκι.... (χαχαχαχαχα) ο Άη Βασίλης μου έφερε την AVerTV Pilot Η810, η οποία ,εν συντομία, είναι μια κάρτα τηλεόρασης (αναλογικής & επίγειας ψηφιακής)-ραδιοφώνου και με ενσωματωμένο δέκτη GPS (καλό εεεε!!!!). Με μία γρήγορη σάρωση που έκανα στην Αθήνα διαπίστωσα ότι η λήψη αναλογικών όσο και ψηφιακών εκπομπών είναι τέλεια. 'Ομως, ελλείψει ψηφιακών εκπομπών από την digea (σε mpg4/H.264) δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσω την αποκωδικοποίηση του εν λόγω προτύπου. Αν και στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας στη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας αναφέρει ότι κάνει αποκωδικοποίηση HDTV MPEG-4 AVC/H.264 & MPEG-2 Ready πάντα υπάρχει η αμφιβολεία συμβατότητας. Υπάρχει κάποιος στον Κορινθιακό (μόνο εκεί εκπέμπει προς το παρόν η digea) που να έχει δοκιμάσει την εν λόγω κάρτα ή κάρτα παρόμοιας τεχνολογίας? Υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια στα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω ώστε να σιγουρευτώ ότι έχω την κατάλληλη συσκευή? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!!
caution Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Είναι αρκετά τυποποιημένα τα πρωτόκολλα - οπότε 99,πολλά εννιάρια % θα είσαι εντάξει
takistmr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μετο gps εισαι ευχαριστημενος? Το gps δεν το δοκίμασα ακόμα στην κίνηση, μόνο από σταθερό σημείο και φαίνεται να λειτουργεί καλά.
mangrill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το gps δεν το δοκίμασα ακόμα στην κίνηση, μόνο από σταθερό σημείο και φαίνεται να λειτουργεί καλά. με ποιο προγραμμα ? καποιος σε αλλο φορουμ δε καταφερε να το δουλεψει και το σκεφτομαι.. γενικα εισαι ευχαριστιμενος απο την ολη λειτουργια του?
takistmr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 με ποιο προγραμμα ? καποιος σε αλλο φορουμ δε καταφερε να το δουλεψει και το σκεφτομαι.. γενικα εισαι ευχαριστιμενος απο την ολη λειτουργια του? Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα VisualGPS που είναι δωρεάν. Όπως είπα σε προηγούμενο post, δεν το έχω δοκιμάσει εν κινήσει με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης αλλά αφού δουλευει καλά με προγράμματα καταγραφής δορυφορικών δεδομένων δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα. (οι μουτζούρες είναι για να καλύψω την ακριβή θέση μου... sorry) Όπως φαίνεται και στην εικόνα, το gps κλείδωσε σε 7 δορυφόρους από τουσ 9 που μπορούσε να δει τη στιγμή της δοκιμής και στο χώρο που έγινε (η δοκιμή έγινε στον κοινόχρηστο της πολυκατοικίας μου). Από τα στατιστικά στοιχεία το σφάλμα είναι περίπου 3,5 μέτρα. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για οδική πλοήγηση. (Το mio 168 είχε περίπου 7 μέτρα σφάλμα και το mio P550 έχει 4 μέτρα σφάλμα). Όταν το δοκιμάσω σε κινούμενο όχημα και με πρόγραμμα πλοήγησης θα ενημερώσω το θέμα.
giostau Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη καρτούλα, να ρωτήσω με το MPEG4 τι γίνεται; όλα καλά; παίζει κανονικά; Ευχαριστώ!
doccupra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα VisualGPS που είναι δωρεάν. Όπως είπα σε προηγούμενο post, δεν το έχω δοκιμάσει εν κινήσει με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης αλλά αφού δουλευει καλά με προγράμματα καταγραφής δορυφορικών δεδομένων δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα. (οι μουτζούρες είναι για να καλύψω την ακριβή θέση μου... sorry) Όπως φαίνεται και στην εικόνα, το gps κλείδωσε σε 7 δορυφόρους από τουσ 9 που μπορούσε να δει τη στιγμή της δοκιμής και στο χώρο που έγινε (η δοκιμή έγινε στον κοινόχρηστο της πολυκατοικίας μου). Από τα στατιστικά στοιχεία το σφάλμα είναι περίπου 3,5 μέτρα. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για οδική πλοήγηση. (Το mio 168 είχε περίπου 7 μέτρα σφάλμα και το mio P550 έχει 4 μέτρα σφάλμα). Όταν το δοκιμάσω σε κινούμενο όχημα και με πρόγραμμα πλοήγησης θα ενημερώσω το θέμα. φιλε μου το εχω αγορασει και εγω αλλα με το gpsσαν ασχετος εχω μπερδευτει, ουτε απο που να το ανηξω δεν ξερω. Ποια ειναι η πρωτη ενεργια που κανεις? εαν εξερεσουμε την τβ και τα αλλα που ειναι ευκολο να τα ενεργοποιησεις το gps δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται. κανω δεξι κλικ στο averquik αλλα και εκει δεν βρισκο κατι, μπορεις να με φωτισεις τουλαχιστον με τα πρωτα βηματα τι πρεπει να κανω? παντως η εγκατασταση πρεπει να εχει γινει σωστα. Αν μπορεις η οποιος αλλος ξερει thanks
takistmr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τελικά τζίφος.... δεν παίζει mpg4 στην ψηφιακή.
HamerZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέχρι τώρα σε παρόμοια θέματα λεν ότι είναι θέμα softare και όχι hardware. Δοκίμασες κανένα άλλο πρόγραμμα;
takistmr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέχρι τώρα σε παρόμοια θέματα λεν ότι είναι θέμα softare και όχι hardware. Δοκίμασες κανένα άλλο πρόγραμμα; Μόνο προγράμματα της εταιρίας και τίποτα. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο? ---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ---------- Τελικά κατέβασα το τελευταίο πρόγραμμα και οδηγούς από τη σελίδα της εταιρίας, εδώ, και τα είδα όλα... και τα νέα ψηφιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.