Προς το περιεχόμενο

αντικατασταση vista με windows 7

dafnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις αγορασα εναν φορητο υπολογιστη toshiba με windows vista και σκεφτομαι να τα αντικαταστησω με windows 7.αξιζει να μπ σε αυτη την διαδικασια?ο υπολογιστης μου εχει 4gb ram,επεξεργαστη στα 2,2 και καρτα γραφικων ati στα 512 mb.εαν περασω τα 7 θα μπορω ευκολα να βρω drivers?και υποθετω οτι μετα δεν θα μπορω να κανω recovery με το cd των vista που ειχε μεσα ο υπολογιστης...:mrgreen:

Δημοσ.

Τα windows seven οπου και να τα εβαλα ειχαν ηδη τους drivers και σε λιγες περιπτωσεις εκαναν update απο μονα τους οτι δεν υπηρχε ενσωματομενο. Αρα προχωρα αφοβα ;)

Δημοσ.

επειδη εχω toshiba και εχω βαλει τα 7 δεν ειναι τιποτα πας εδω http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

βαζεις το μοντελο και ολα τα σχετικα και κατεβαζεις τους drivers...

αρκετα απλο και οντως θα εχεις ενα πολυ καλυτερο μηχανιμα!!

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος που δεν έχει πιστωτική και δεν θέλει να βγάλει χάνει το δικαίωμα της δωρεάν αναβάθμισης....Γειά σου ρε Microsoft με τα ωραία σου.Τώρα πρέπει να πληρώσουμε 100€:mad::mad::mad:

Δημοσ.

€30 ήταν όλη η υπόθεση,μαζί με ένα dvd της Toshiba το οποίο περιείχε τους drivers του hardware για Windows 7,καθ'ότι η αναβάθμιση έγινε σε ένα Toshiba Satellite...Ολα έγιναν όμως αυτόματα,χωρίς καν να ψάξω για περαιτέρω drivers...

Μπορείς να εκδόσεις μια προπληρωμένη...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μπω στο νταβαντούρι κάθε τρεις και λίγο να με παίρνουν τηλέφωνο για το οποιοδήποτε πακέτο "προσφοράς" βγάζουν οι τράπεζες(δάνεια κάρτες και χίλιαδυο χαζά).Τώρα αν μπορέσω να βρω πιστωτική απο κανέναν γνωστό έχει καλώς

Δημοσ.
μολις αγορασα εναν φορητο υπολογιστη toshiba με windows vista και σκεφτομαι να τα αντικαταστησω με windows 7.αξιζει να μπ σε αυτη την διαδικασια?ο υπολογιστης μου εχει 4gb ram,επεξεργαστη στα 2,2 και καρτα γραφικων ati στα 512 mb.εαν περασω τα 7 θα μπορω ευκολα να βρω drivers?και υποθετω οτι μετα δεν θα μπορω να κανω recovery με το cd των vista που ειχε μεσα ο υπολογιστης...:mrgreen:

Αν κάνεις Update με το update DVD από Vista σε W7 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Φαντάζομαι πως έχεις τα Home Premium

Αν κάνεις Clean Install με DVD που θα αγοράσεις , ιδιαίτερα σε άλλο version , ας πουμε Professional , τότε θα πρέπει να πάς στο

Site της Toshiba , να κατεβάσεις τους αντιστοιχους drivers , ιδιαίτερα για , Bluetooth , WebCam .

Αν έχεις και κανένα router Linksys , εγώ ακόμα ψάχνω .

Δημοσ.

περασα τα windows 7 αλλα εχω προβλημα με καποιους drivers...δεν βρισκω driver για τον ελεγκτη πολυμεσων καθως επισης δεν παιζει το τηλεχειριστηριο....το laptop μου ειναι toshiba satellite A200...μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

εγω παλι παιδια εχω παρατηρησει οτι ολοι λετε οτι πολυ ευκολα

μπαινουν τα 7 και εχουν drivers κλπ. αλλα

1. μπλε οθονες

2. κιτρινα θαυμαστικα

3. δεν υπαρχουν/βρισκονται drivers

4. δεν δουλευουν συσκευες απο πολυ απλες (ηχεια-ποντικια κλπ) μεχρι μεγαλες

5. προβληματα software

τελικα δηλαδη αυτο ηταν το ετοιμο-εξωπραγματικο νεο λειτουργικο ή πολυς ενθουσιασμος επεσε ?

• Moderators
Δημοσ.
εγω παλι παιδια εχω παρατηρησει οτι ολοι λετε οτι πολυ ευκολα

μπαινουν τα 7 και εχουν drivers κλπ. αλλα

1. μπλε οθονες

Δεν σημαινει πως φταιει το λειτουργικο για τις μπλε οθονες.Συνηθως ειναι το τελευταιο που φταιει,με πολυ μικρο μεριδιο στην πιτα μιας μπλε οθονης.

2. κιτρινα θαυμαστικα

Μια απτα ιδια,δεν σημαινει πως φταινε τα 7.

3. δεν υπαρχουν/βρισκονται drivers

Στην δικια μου περιπτωση,εχουν βρει οτι συσκευη τους εχω δωσει και το μονο που μενει ειναι ενα αρχαιο tuner(το οποιο υποθετω πως δεν θα λειτουργησει κατευθειαν)αλλα καθε αλλο παρα δυσαρεστημενος ειμαι απο την υποστηριξη τους σε συσκευες.

4. δεν δουλευουν συσκευες απο πολυ απλες (ηχεια-ποντικια κλπ) μεχρι μεγαλες

Το αυτο με το προηγουμενο.

5. προβληματα software

Και παλι,δεν φταινε τα 7.Και για να μην φανω δογματικος δεν φταινε τις περισσοτερες φορες.

Kαμια σχεση δεν εχω με fanboy των 7 και της ms.Aπο linux ποσταρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...