kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οι εδρες των περισσοτερων ειναι σε μερη που βολευουν φορολογικα...γι αυτο λογικα δεν εχουν φπα,κρατησεις κτλ
helias_atis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια αν γινει κατι τετοιο εκτος απο τις στοιχηματικες ετερειες κολοσσους που δεν θα το επιτρεψουν εχοντας επενδυσει και πολλα εκατομυρια στην ελληνικη αγορα εφημεριδες αθλητικες κ ελληνικα site με μεγαλη επισκεψιμοτητα θα καταστραφουν απο τις ετερειες συντειρουνται ολοι αυτοι πληρωνουν δθσκολα να γινει κατι τετοιο μετα θα καταθετουν ολοι με wester union,paysafe και για αναληψεις αν δεν τις δεχονται θα ανοιξουν λογαριασμους σε ξενες τραπεζες hsbc etc χωρια την αγανακτηση του κοσμου που θα δεχεται μια νεοτερη μορφη φασισμου και κλοπης μεσω των τραγικων ορων του οπαπ....ελπιζω κ η λογικη μου λεει πως δεν μπορει να γινει κατι τετοιο και μαλλον για εκφοβισμο λεγονται
Ethnikos14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οι εδρες των περισσοτερων ειναι σε μερη που βολευουν φορολογικα...γι αυτο λογικα δεν εχουν φπα,κρατησεις κτλ Έτσι είναι και συγκεκριμένα Μάλτα και Κύπρος!!
zaqxsw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 προχθές η Alpha δεν με άφηνε να βάλω χρήματα στους moneybookers με αιτιολογία τυχερά παιχνίδια. Μονο αν τα ήθελα για αγορές.
menelaosA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 προχθές η Alpha δεν με άφηνε να βάλω χρήματα στους moneybookers με αιτιολογία τυχερά παιχνίδια. Μονο αν τα ήθελα για αγορές. Αν πήγες απο τον γκισε να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της moneybookers και δήλωσες ως αιτιολογία τυχερά παιχνίδια λογικό να μήν σε αφήσουνε.
pagman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αν πήγες απο τον γκισε να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της moneybookers και δήλωσες ως αιτιολογία τυχερά παιχνίδια λογικό να μήν σε αφήσουνε. πιστωτικές κάρτες χρεωστικές κάρτες προπληρωμένες καρτες neteller moneybookers paysafecard Και τόσες άλλες επιλογές, γιατί τρέχετε στις τράπεζες;
zaqxsw Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αν πήγες απο τον γκισε να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό της moneybookers και δήλωσες ως αιτιολογία τυχερά παιχνίδια λογικό να μήν σε αφήσουνε. οχι στην τραπεζα. ηλεκτρονικα πηγα να βαλω χρηματα στους moneybookers μεσω visa και το μπλοκαρε η alpha
menelaosA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 οχι στην τραπεζα. ηλεκτρονικα πηγα να βαλω χρηματα στους moneybookers μεσω visa και το μπλοκαρε η alpha Δώσε σε παρακαλώ λίγο περισότερες λεπτομέρειες για αυτό... Πώς την μπλόκαρε την συναλλαγή η Alpha με αιτιολογία τα τυχερά παιχνίδια που αναφέρεις σε προηγούμενο πόστ σου? Εφόσον στην κίνηση του λογαριασμού σου δεν φαίνεται παρά μόνο η συναλαγή με moneybookers και τίποτα παραπάνω. Σου ήρθε κάποιο mail? Μήπως είχε κάποιο πρόβλημα η visa σου?
zaqxsw Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πήγα να «φορτώσω» χρήματα στον λογαριασμό μου στους moneybookers και δεν με άφησε (3 φορές δοκίμασα) επειδή είχα σαν αιτιολογία την χρήση τους για τυχερά παιχνίδια. Έστειλα mail και μου απάντησαν ότι ο τραπεζικός μου πάροδος δεν αφήνει να φορτωθούν χρήματα για τυχερά παιχνίδια παρά μόνο για αγορές
konnak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως με Alpha Bank Electron Visa (1-2-3) έκανα την προηγούμενη εβδομάδα δύο καταθέσεις και δύο αναλήψεις από Poker.gr και bwin χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν και θα είχε πάρα πολύ γέλιο να με άφηνε να κάνω κατάθεση αλλά όχι ανάληψη...
random Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 για δειτε κι εδώ: Παιδιά τόσο καιρό έπαιζα στη Bwin με Paysafe. Σήμερα δοκίμασα να βάλω λεφτά με μία Χρεωστική από την Πειραιώς και μου βγάζει το εξής: http://www.red-dna.com/forum/showpost.php?p=539473&postcount=41
konnak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Η bwin πάντως δέχεται και Paypal, με αυτό δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...
menelaosA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πήγα να «φορτώσω» χρήματα στον λογαριασμό μου στους moneybookers και δεν με άφησε (3 φορές δοκίμασα) επειδή είχα σαν αιτιολογία την χρήση τους για τυχερά παιχνίδια. Έστειλα mail και μου απάντησαν ότι ο τραπεζικός μου πάροδος δεν αφήνει να φορτωθούν χρήματα για τυχερά παιχνίδια παρά μόνο για αγορές για δειτε κι εδώ: http://www.red-dna.com/forum/showpost.php?p=539473&postcount=41 Ελπίζω να είναι μεμονωμένες πρωτοβουλίες των τραπεζών διαφορετικά αρχίσανε τα όργανα... Πάντως κάποια νομοθετική ρύθμιση σε στυλ ΗΠΑ ακόμα δεν έχει περάσει απο όσο γνωρίζω. ---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:49 ---------- Η bwin πάντως δέχεται και Paypal, με αυτό δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Το πρόβλημα με το paypal είναι πως φαίνεται στην κίνηση της κάρτας σου οτι πηγαίνουνε τα λεφτά σε εταιρεία στοιχημάτων μεσω αυτου. Εκτός αν έχεις ήδη χρήματα στο παυπαλ απο αλλού(π.χ πωλήσεις στο ebay) και δεν χρειαστεί να τραβήξεις απο την κάρτα σου για να είσαι 100% καλυμμένος. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι παρανομο στην χώρα μας(το να παίξεις στοίχημα είναι, όχι το να τροφοδοτήσεις το λογαριασμό σου),αλλα απο οτι διαβάζω στα ποστ των παιδιών πιο πάνω μάλλον για την Ελλάδα είναι ψιλά γράμματα
helias_atis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια καποιες φορες κολαει το συστημα και δεν γινονται καταθεσεις αυτο συμβαινει σχεδον καθιμερινα για καποια λεπτα η και ωρες εγψ καθιμερινα κανω καταθεσεις καποιες φορες συμβαινει μην τρομοκρατειστε ξαναδοκιμαστε και δεν θα εχετε προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.