zoolapi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ξέρετε πως μπορώ να μετατρέψω απο Αγγλικά σε Ελληνικά τα windows 7 ;
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μεσω του windows update επιλεγεις εκτος του important updates και τις optional updates και επιλεγεις το πακετο Greek language ειναι περιπου 56 MB . Επειτα απο τον πινακα ελεγχου αλλαζεις το display language σε Ελληνικα , κανεις log off και εισαι ετοιμος..
zoolapi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μεσω του windows update επιλεγεις εκτος του important updates και τις optional updates και επιλεγεις το πακετο Greek language ειναι περιπου 56 MB . Επειτα απο τον πινακα ελεγχου αλλαζεις το display language σε Ελληνικα , κανεις log off και εισαι ετοιμος.. Στις optional updates δεν έχει αυτη την επιλογή,καθόλου,είναι η πρώτη φορά που κάνω update,γιατί είναι καινούριο το pc.Τα windows 7 είναι home premium,μήπως φταίει αυτό;είμαι ψιλοάσχετη δυστυχώς..
kikoath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι στα home δε γίνεται.. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγω εχω ultimate και μετα απο αναζητηση μου το εμφανιζει ετσι ...τωρα δεν γνωριζω αν αλλαζει σε αλλες εκδοσεις
IOSTEFO Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι στα home δε γίνεται.. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Σωστός στα home premium δεν αλλάζουν γλώσσα,μόνο με πλάγιο τρόπο.
john4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 εγω ξερω οτι η αλλαγη γλωσσας με update γινεται μονο στα ultimate...
zoolapi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Σωστός στα home premium δεν αλλάζουν γλώσσα,μόνο με πλάγιο τρόπο. μπορώ να μάθω κι εγώ;;;
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ισως αυτο σε βοηθησει http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/
IOSTEFO Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Και αυτό. http://michlg.wordpress.com/2009/08/24/install-languagepack-in-windows-7-professional-or-home/
zoolapi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ισως αυτο σε βοηθησει http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/ έχω καταλάβει την διαδικασία,και το πακέτο με τις γλώσσες το έχω βρει,απλά δεν έχω καθόλου την επιλογή install uninstall languages,οπότε δεν ξέρω πώς να το εγκαταστησω.
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορεις απλα να κανεις διπλο κλικ στο αρχειο ? Διαφορετικα πηγαινεις control panel-regional and languages-keyboards and languages- και κανεις install language
ChangeAllNow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 έχω καταλάβει την διαδικασία,και το πακέτο με τις γλώσσες το έχω βρει,απλά δεν έχω καθόλου την επιλογή install uninstall languages,οπότε δεν ξέρω πώς να το εγκαταστησω. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο vistalizator. Είναι πιό εύκολο (vista και 7).
wizzy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες του χρήστη vdanasto στο post #4 στο σε ένα παρόμοιο thread. Η μέθοδός του δούλεψε σε Win7 Starter Edition και το language pack το κατέβασα από εδώ.
zoolapi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο vistalizator. Είναι πιό εύκολο (vista και 7). Τα κατάφερα με αυτο το πρόγραμμα τελικά ήταν απλό!ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.