Aiexandros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους και όλες με υγεία και χαρά πάνω απ' όλα..! Θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο μπορεί να έχει ξαναναφερθεί κάπου εδώ κοντά αλλά για 2 λόγους (1. δεν έψαξα καλά & 2. δεν καταλαβαίνω τους MACίστικους όρους) δεν το βρίκα... Να τονίσω πως είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με Mac... Πρόσφατα αγόρασα το iPhone μου και σιγά σιγά μεραφέρομαι στους Mac και εγώ... Μην παρεξηγηθεί η άγνοια στο αντικείμενο.) Λοιπόν, έχω το LG X110 ( <<<< έχω βάλει και link στο μοντέλο για να δείτε τα χαρακτηριστικά του netbook) και κάνω δοκιμές σε διάφορα OS. Δοκίμασα από τα εργοστασιακά του Windows XP Home έως και τα Windows 7 Professional την τελευταία έκδοση και τώρα θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην ποιότητα και να ξεκινήσω να εξερευνώ τα Mac OS... Έχω κατεβάσει μετα κόπων και βασάνων τα Mac OS X - Leopard 10.3 build 10A354 σε μορφή εικόνας DMG βρίκα να το χρισιμοποιήσω με το ISO Buster (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, τώρα το κάνω UNRAR), και τώρα έρχομαι στο βασικό ερώτημα... Πως θα περάσω το Leopard μέσω του USB δίσκου που έχω για αυτή την δουλειά..? Ακολουθώ κάποια συγκεκριμένα βήματα? Αν υπάρχει κάποιος οδηγός που έχετε φτιάξει εδώ μέσα για το πως γίνετε μέσω USB εξωτερικού δίσκου παρακαλώ να μου τον παραθέσετε αν δεν είναι ιδιαίτερος κόπος... Με λεπτομέρειες απο το πως φτιάχνω τον USB δίσκο (τι format κάνω και πως?) πριν του περάσω το λειτουργικό για να κάνω την εγκατάσταση στο NetBook... Πιστεύω πως εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα το τι ακριβός ρωτάω. Ελπίζω να μην σας κούρασα και να καταλάβατε πλήρως τι ρωτάω ούτος ώστε να μπορείτε και εσείς να μου πείτε ότι χρειάζεται. (σας παραθέτω και τα περιεχόμενα του dmg image για να μου πείτε αν κατέβασα σωστό image..... ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy-san Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Φοβαμαι θα σε απογουητευσω........ http://www.apple.com/macbook/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aiexandros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λόγο? Δεν μπαίνουν? Είδα το link σου αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβός μου δείχνεις... Το macbook?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy-san Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι....Η apple ( ευτυχως - δυστυχως ) αφηνει να μπαινει το Μac OS X σε δικα της μηχανηματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Με ένα πολύ πρόχειρο googl-ισμα (που καλό θα ήταν να έχετε κάνει κι εσείς ΠΡΙΝ ποστάρετε) είδα πως το LG X110 είναι κλώνος του MSI Wind, το οποίο με τη σειρά του είναι από τα πιο εύκολα NetBook για εγκατάσταση Mac OS X. Έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά και συνεχίστε την κουβέντα στην (πολύ μεγάλη) συζήτηση που γίνεται ήδη εδώ με θέμα την εγκατάσταση Mac OS X σε non-Apple υπολογιστές: Insomnia.gr > Λειτουργικά Συστήματα > MacOS > Mac OS X on x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.