Προς το περιεχόμενο

μαλλον ειναι trojan!

gastez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρεπει να εχω κολλησει κατι.ξαφνικά το pc σερνεται ασχημα..δεν επιασε τπτ το avast.ουτε με σκαν.εχετε καμια ιδεα.κανα free πρόγραμμα για scan και reμοve?

Δημοσ.

δες λίγο και τις θερμοκρασίες κλπ

αχ θα την πω την κακία μου: 3 μέρες με το imac μου και δεν με απασχολούν πλέον τέτοια πράγματα, κάνω μόνο την δουλειά μου και διασκεδάζω με τον υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Κοίτα για background εφαρμογές

αχ θα την πω την κακία μου: 3 μέρες με το imac μου και δεν με απασχολούν πλέον τέτοια πράγματα, κάνω μόνο την δουλειά μου και διασκεδάζω με τον υπολογιστή μου.

E καλά και εμενα στις 3 μέρες πετάνε τα ΧΡ..

Δημοσ.
Περασες κανενα προγραμματακι της adobe μηπως?

πιο παλια οχι τωρα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ----------

Για free πρόγραμμα κοίταξε και εδώ: http://www.virus.gr/portal/

ευχαριστω πολυ,παω να το δω

Δημοσ.

Τσέκαρε τις διεργασίες σου και δες ποια καταναλώνει περισσότερους πόρους με το process explorer, googlare το.

Επίσης δες και στην καρτέλα εκκίνηση στο msconfig.

Αν δεν δεις κάτι κάνε και σκαν με malwarebytes/avira.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παιδια για την πολυ μεγαλη βοηθεια.εχω κατευασει 2-3 προγραμματα και εχω αρχισει το σκαν...

Δημοσ.

τα εκανα ολα αλλα τπτ.το εβαλα να κανει σκαν και σε καποια φαση κολλησαν ολα.ουτε με safe mode ουτε με τπτ δεν γινοταν κατι.τεσπα εκανα φορματ.τα ειδα ολα.τωρα με avast εχετε να προτεινετε κατι συνοδευτικό?

Δημοσ.
ευχαριστω φιλε το ειδα.αλλα λεω μήπως εχετε να προτείνετε κατι απο δικη σας εμπειρια.κατι καλο και σχετικα ελαφρύ που να κολλαει μαζι με το avast :-D

Όπως ήδη σου έχουν συστήσει, χρησιμοποίησε και το Malwarebytes' Anti-Malware. Είναι πολύ καλό.

Κατέβασέ το από ε δ ώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...