Προς το περιεχόμενο

Θελω οπωσδηποτε PCI Express 2.0?

teoaliv95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε συ φιλε caution, αλλα ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 550 τροφοδοτικο και δεν εχω (δες εδω... "Απαιτείται τροφοδοτικό με ΕΛΑΧΙΣΤH ΙΣΧΥ 550W. ") επισης εχω core 2 duo στα 3ghz που τρωει γαμω τα ρευματα. αρα χρειαζομαι 150 ευρω καρτα + 70 ευρω τροφοδοτικο = δεν βγαινω! λες να μην ηθελα να παρω κατι καλυτερο απο την 4850??... αλλα δεν μπορω..

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...μην σε αγχώνουν τα spec του e-shop :-) H 5770 και σε καλό 425W παίζει ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ! Απλά πες μας πόσα Ampere βγάζει το τροφοδοτικό σου στην 12V για να είμαστε σίγουροι ;)

Δημοσ.

Δώρο άδωρο, ότι θέλουν αναγράφουν τα noname.

Τζόγος αν θα παίξει σωστά οποιαδήποτε σύγχρονη απαιτητική κάρτα.

Δημοσ.

ρε παιδια ξεκοληστε! 500 ευρω εδωσα για να παρω pc! δεν μου περισεβουν κι ολας!!! το τροφοδοτικο μου ειπαμε ειναι noname. δεν εχω ιδεα ποσα Ampere βγαζει, γιατι πολυ απλα δεν εχω ιδεα ποιο τροφοδοτικο ειναι!χαιρω πολυ, αμα ειχα 300 ευρω τωρα, θα επαιρνα και τροφοδοτικο και καρτα. ελα ομως που δεν εχω, και δεν αντεχω αλλο με την 9400gt (γιατι πηρα nvidia...???)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:59 ----------

προτηνετε μου ενα τροφοδοτικο, που μαζι με την καρτα να βγαινουν κατω απο 200...

Δημοσ.

γιατι το λες τωρα αυτο? προσπαθω να σας εξηγησω οτι χρειαζομαι μια αμεση λυση, και οτι ειμαι περιορισμενος (απο οικονομικη αποψη).

Δημοσ.
γιατι το λες τωρα αυτο? προσπαθω να σας εξηγησω οτι χρειαζομαι μια αμεση λυση, και οτι ειμαι περιορισμενος (απο οικονομικη αποψη).

Εγω στη θεση σου θα ειχα βγει για τα καλαντα.:P

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αυτο μας το πες, αλλα δε μας ειπες ακομα ποσα Αμπερ (λεει οτι) δινει το τροφοδοτικο σου.

ΑΝ βαριεσαι να ανοιξεις το κουτι να δεις και να μας πεις, τοτε δεν εχω παρα να δωσω το +1 μου στο ποστ του Λιοπύρα πανω (#21).

Δημοσ.
Ναι αυτο μας το πες, αλλα δε μας ειπες ακομα ποσα Αμπερ (λεει οτι) δινει το τροφοδοτικο σου.

ΑΝ βαριεσαι να ανοιξεις το κουτι να δεις και να μας πεις, τοτε δεν εχω παρα να δωσω το +1 μου στο ποστ του Λιοπύρα πανω (#21).

λοιπον. λεει πανω voltage, current, frequency. ειναι καποιο απο αυτα? κατω απο αυτα λεει

orange I red I yellow I blue I purple I black I green I grey.

25A I 35A I 18A I 0.8A I 2A I return I remote I p.g.

εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τιποτα.

ΥΓ. Λαθος μου.. 450watt... για καμια παναγια δεν την σηκωνω..

• Moderators
Δημοσ.

Α, πολυ ωραια.

Εχει μια και μοναδικη γραμμη +12v, κι αυτη ειναι 18Α.

Πας απαραιτήτως και για αλλαγη τροφοδοτικου.

Δημοσ.

+70 ευρω... πφφφφ thanks guys

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ----------

Τελοσπαντων θα παρω μαλλον το τροφοδοτικο και την καρτα οποτε μπορεσω...

Αυτο καλο ειναι?

• Moderators
Δημοσ.
+70 ευρω... πφφφφ thanks guys

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ----------

Τελοσπαντων θα παρω μαλλον το τροφοδοτικο και την καρτα οποτε μπορεσω...

Αυτο καλο ειναι?

Οταν μαζεψεις τα χρηματα τα ξαναλεμε, γιατι μπορει να εχουν αλλαξει τοτε τα δεδομενα.

Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο, μπορει ανετα να τροφοδοτησει καρτες με περισσοτερες ενεργειακες απαιτησεις απο την 5770 ή την 4890...

Δημοσ.

Το συκεκριμενο Tt ειναι αρκετα καλο..

Το εχω και με εχει αφησει ικανοποιημενο...

Εξαιρετικα αθορυβο αλλα αν εχεις μικρο κουτακι θα σε ταλαιπωρησει στο να φτιαξεις το airflow με τα πολλα καλωδια(δεν ειναι modular).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...