teoaliv95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι ρε συ φιλε caution, αλλα ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 550 τροφοδοτικο και δεν εχω (δες εδω... "Απαιτείται τροφοδοτικό με ΕΛΑΧΙΣΤH ΙΣΧΥ 550W. ") επισης εχω core 2 duo στα 3ghz που τρωει γαμω τα ρευματα. αρα χρειαζομαι 150 ευρω καρτα + 70 ευρω τροφοδοτικο = δεν βγαινω! λες να μην ηθελα να παρω κατι καλυτερο απο την 4850??... αλλα δεν μπορω..
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ...μην σε αγχώνουν τα spec του e-shop H 5770 και σε καλό 425W παίζει ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ! Απλά πες μας πόσα Ampere βγάζει το τροφοδοτικό σου στην 12V για να είμαστε σίγουροι
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δώρο άδωρο, ότι θέλουν αναγράφουν τα noname. Τζόγος αν θα παίξει σωστά οποιαδήποτε σύγχρονη απαιτητική κάρτα.
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ( ...αν είναι κανένα LC ή κανένα Hiper, κάτι γίνεται )
teoaliv95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια ξεκοληστε! 500 ευρω εδωσα για να παρω pc! δεν μου περισεβουν κι ολας!!! το τροφοδοτικο μου ειπαμε ειναι noname. δεν εχω ιδεα ποσα Ampere βγαζει, γιατι πολυ απλα δεν εχω ιδεα ποιο τροφοδοτικο ειναι!χαιρω πολυ, αμα ειχα 300 ευρω τωρα, θα επαιρνα και τροφοδοτικο και καρτα. ελα ομως που δεν εχω, και δεν αντεχω αλλο με την 9400gt (γιατι πηρα nvidia...???) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:59 ---------- προτηνετε μου ενα τροφοδοτικο, που μαζι με την καρτα να βγαινουν κατω απο 200...
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλά συγνώμη που σε βοηθάμε κιόλας ε, δε θα το ξανακάνουμε.
teoaliv95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γιατι το λες τωρα αυτο? προσπαθω να σας εξηγησω οτι χρειαζομαι μια αμεση λυση, και οτι ειμαι περιορισμενος (απο οικονομικη αποψη).
konandrio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γιατι το λες τωρα αυτο? προσπαθω να σας εξηγησω οτι χρειαζομαι μια αμεση λυση, και οτι ειμαι περιορισμενος (απο οικονομικη αποψη). Εγω στη θεση σου θα ειχα βγει για τα καλαντα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γιατι το λες τωρα αυτο? προσπαθω να σας εξηγησω οτι χρειαζομαι μια αμεση λυση, και οτι ειμαι περιορισμενος (απο οικονομικη αποψη). Ναι αυτο μας το πες, αλλα δε μας ειπες ακομα ποσα Αμπερ (λεει οτι) δινει το τροφοδοτικο σου. ΑΝ βαριεσαι να ανοιξεις το κουτι να δεις και να μας πεις, τοτε δεν εχω παρα να δωσω το +1 μου στο ποστ του Λιοπύρα πανω (#21).
teoaliv95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτο μας το πες, αλλα δε μας ειπες ακομα ποσα Αμπερ (λεει οτι) δινει το τροφοδοτικο σου.ΑΝ βαριεσαι να ανοιξεις το κουτι να δεις και να μας πεις, τοτε δεν εχω παρα να δωσω το +1 μου στο ποστ του Λιοπύρα πανω (#21). λοιπον. λεει πανω voltage, current, frequency. ειναι καποιο απο αυτα? κατω απο αυτα λεει orange I red I yellow I blue I purple I black I green I grey. 25A I 35A I 18A I 0.8A I 2A I return I remote I p.g. εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τιποτα. ΥΓ. Λαθος μου.. 450watt... για καμια παναγια δεν την σηκωνω..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Α, πολυ ωραια. Εχει μια και μοναδικη γραμμη +12v, κι αυτη ειναι 18Α. Πας απαραιτήτως και για αλλαγη τροφοδοτικου.
teoaliv95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 +70 ευρω... πφφφφ thanks guys ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ---------- Τελοσπαντων θα παρω μαλλον το τροφοδοτικο και την καρτα οποτε μπορεσω... Αυτο καλο ειναι?
Alexisssss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 προτηνετε μου ενα τροφοδοτικο, που μαζι με την καρτα να βγαινουν κατω απο 200... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-21163-00-20R.htm & http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-550W-GPS-550AB-A.htm
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 +70 ευρω... πφφφφ thanks guys ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ---------- Τελοσπαντων θα παρω μαλλον το τροφοδοτικο και την καρτα οποτε μπορεσω... Αυτο καλο ειναι? Οταν μαζεψεις τα χρηματα τα ξαναλεμε, γιατι μπορει να εχουν αλλαξει τοτε τα δεδομενα. Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο, μπορει ανετα να τροφοδοτησει καρτες με περισσοτερες ενεργειακες απαιτησεις απο την 5770 ή την 4890...
Alexisssss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το συκεκριμενο Tt ειναι αρκετα καλο.. Το εχω και με εχει αφησει ικανοποιημενο... Εξαιρετικα αθορυβο αλλα αν εχεις μικρο κουτακι θα σε ταλαιπωρησει στο να φτιαξεις το airflow με τα πολλα καλωδια(δεν ειναι modular).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.