Προς το περιεχόμενο

Θελω οπωσδηποτε PCI Express 2.0?

teoaliv95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια. Λοιπον: θελω να μου πειτε αν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε PCI Express, kai PCI Express 2.0. Βασικα εχω αυτο το motherboard, και θελω να βαλω αυτη την καρτα, η οποια ομως ζηταει PCI Express 2.0. Θα δουλευει πιο αργα, η καθολου?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν την εχω αγορασει, αλλα το σκεφτομαι... 15 χρονων ειμαι, και απο λεφτα ισα που βγαινω για τετοια πραγματα... οποτε δεν θελω να παρω κατι, και να μη κανει στο pc η να ειναι μαπα και μετα να κλαιω τα λεφτα μου... εσυ τι μου προτεινεις??... εγω την 4890 ηθελα, αλλα χρειαζομαι και τροφοδοτικο μετα...

Δημοσ.

το αντεχει η τσεπη μου... και την 4890 αντεχει, αλλα δεν θελω να μπλεξω... 500αρι τροφοδοτικο εχω και η 4890 θελει 550 minimum (δηλαδη 600...)

btw το εχω σκεφτει για 5770, αλλα προτιμω 4890... νομιζω οτι εχει περισσοτερη δυναμη.. και νομιζω οτι το μονο που μου προσφαιρει η 5770 ειναι OpenGL 3.2...

διορθωσε με αν κανω λαθος

Δημοσ.

Εγω παντως εχω προβλημα με την μητρικη μου που εχει PCIe (asus p5w dh deluxe) και με μια καινουργια 5770 που αγορασα.

Απ το φορουμ της asus διαβασα οτι οσοι εχουμε αυτη την μητρικη εχουμε προβλημα με τις PCIe 2.0 καρτες.

Καλυτερα μπες στα φορουμ τις μητρικης σου και ψαξε για τυχον ασυμβατοτητες με PCIe 2.0

Δημοσ.

5770 ~= 4870 με καλύτερες καταναλώσεις και dx11 άρα είσαι και πάνω από την 4850, πιο καλυμένος με τα ρεύματα και έτοιμος για τα φρέσκα παιχνίδια. Πρόβλημα με την pci δεν πρέπει να έχεις... αλλά ρίξε ένα googling μπας και είμαι out - of - date ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...