Sadako Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Λοπόν.. Είχα καλομάθει στο παλιό μου pc, είχα πάνω την Pinnacle PCTV και μέσω του τηλεκοντρόλ που είχε μέσα και το uICE (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα), χειριζόμουν όποια συσκευή ήθελα, απο απόσταση (κυρίως βέβαια για τις ταινίες ήταν χρήσιμο, καθώς και για το shutdown απο το κρεβάτι πριν κλείσει το βλέφαρο).. Τώρα όμως έχω καινούριο μηχάνημα, που πρώτον έχει Windows 7, και δεύτερον η motherboard δεν έχει serial port, με το οποίο συνδεόταν ο δέκτης του τηλεκοντρόλ. Κι αν το δεύτερο διορθώνεται (υποθέτω) με κάποιον αντάπτορα ή καλώδιο, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω 1. Αν θα αναγνωρίζεται η συσκευή απο τα Windows 7 2. Αν θα δουλεύει το uICE στα windows 7 Είχα πάρει κι ένα άλλο μικρό τηλεκοντρόλ (usb) κάποια στιγμή, αλλά μου χάλασε ένα πλήκτρο, και ούτως ή άλλως δεν είχε ούτε στο ελάχιστο τις δυνατότητες αυτού απο την PCTV. Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει να το ψάξω; Ή κάποια εναλλακτική; Απο ότι ξέρω γίνεται μέσω bluetooth adaptor αρκεί να έχει κατάλληλη εφαρμογή το κινητό σου (έχω SE W910i)..
Xdanger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 με bluetooth γίνεται σε windows mobile χρησιμοποιώ το gremote για se δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.