Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εμενα ολα το ιδιο μου φαινονται. Πηρα και ενα green label, αλλα μοου φανηκε το ιδιο με το απλο στη γευση. Λιγο περισσοτερο μου αρεσει το shivas και το jack. Για πειτε και εσεις. Και μια χαζη ερωτησουλα. Εστω οτι εχω ενα ουισκι 15 ετων για 5 χρονια στο σπιτι. Ξερω οτι δε γινεται 20 ετων ετσι απλα, καθως το βαζουν σε ειδικες συνθηκες και μεσα σε βαρελια, αλλα δε ειναι καλυτερο απο το να το επινες το χρονο που θα το αγοραζες;
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν μου αρέσει το Ουίσκι. Μεταξύ 5~6 κλασικών παρασκευαστών θα προτιμούσα την πέρδικα.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Και μια χαζη ερωτησουλα. Εστω οτι εχω ενα ουισκι 15 ετων για 5 χρονια στο σπιτι. Ξερω οτι δε γινεται 20 ετων ετσι απλα, καθως το βαζουν σε ειδικες συνθηκες και μεσα σε βαρελια, αλλα δε ειναι καλυτερο απο το να το επινες το χρονο που θα το αγοραζες; Όχι.Το πιθανότερο είναι να γίνει χειρότερο λόγω εξάτμισης του οινοπνεύματος.Το ουισκάκι ωριμάζει μόνο στο βαρελάκι του.Και παίρνει κ την αντίστοιχη γεύση ανάλογα το υλικό του βαρελιού.Μη δοκιμάσετε ουίσκυ απο πλαστικό βαρέλι πχ...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 εγω πινω MacCutcheon, ειναι 60 years old.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Jοhnny Walker Βlue Label. Χυμούς παρθένων, δάκρυα αγγέλων και αίμα βρεφών. Οντόπικ, το μοναδικό που μπορώ να πιω (σιχαίνομαι το ουίσκι) είναι το Glennfiddich το 18άρι.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αυτή η γευσιγνωσία σε ότι πίνεται και τρώγεται πραγματικά μου προκαλεί ανατριχίλες και δέος...καλά βολεύομαι με τις μπομπίτσες εγώ...άντε και κανά τζόνι κόκκινο σπίτι που και που. Πρακτικά πράγματα. =ρ
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 -Haig,jameson για απλα -Jack για πιο κεφατες καταστασεις -Lagavulin οταν μας περισευουν λεφτα..
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Γενικα δε το πολυ κανω κεφι αλλα αν πιω θα ναι dimple
gfilippas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Γενικα δε το πολυ κανω κεφι αλλα αν πιω θα ναι dimple Εξαιρετικό ουίσκι.
Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσοχή όταν παίρνετε Haig έξω (κυρίως σε μπουζουκομάγαζα). Είναι το πιο εύκολο ουίσκι να νοθευτεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.