panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και παλι,εδω εγω με εναν Ε8400 αντε να πιασω 65 βαθμους και με στοκ ψυκτρα..97 βαθμοι ειναι ΠΑΡΑ πολυ πιστευω για i7...Δηλαδη αμα του κανεις o/c τι θα γινει θα εκραγει;Κατι δεν παει καλα εδω..Ας απαντησει και καποιος αλλος για να ειμαι επιφυλακτικος
Sadako Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 65 πιάνεις στους πυρήνες; Ή στην CPU; Γιατί κι εμένα στην CPU με τόση εντατική χρήση φτάνει τους 75.. Άσε που απο ότι καταλαβαίνω απο την υπογραφή σου, δεν έχεις την boxed ψύκτρα, αλλά αυτόν τον Zalman 9500.. Overclocking δεν παίζει να κάνω
panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οχι παλια το ειχα στην στοκ και ξερω τις θερμοκρασιες..και τελοσπαντων και 75 πες να πηγαινει ειναι πολυ ζεστο..
Sadako Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τελικά, η πολλή σιγουριά μ'εφαγε.. Άνοιξα το κουτί για να το τραβήξω μερικές φωτογραφίες, και είπα να πιέσω λίγο τα κλιψάκια.. Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο ( ) τα 2 απο τα δεξιά όταν τα πάτησα έκαναν ένα μικρο ΚΛΙΚ, και μπήκαν (πιο καλά) στην θέση τους.. Με ανοιχτό το κουτί στο τεστ στους 64 CPU και 80 οι πυρήνες, ενώ με κλειστό το κουτί ανέβηκε στους 68 CPU και 84 οι πυρήνες.. Τιμές φαντάζομαι καθόλα αποδεκτές..
pcos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 λογικα και 100 να φτασει η cpu δεν "σκαει"αλλα απλα πεφτουν τα ρολογια και η ταση. και μπορει να γινει και shutdown. αρα δεν παταγε καλα η ψυχτρα! να μην ρωτησω το καλοκαιρι τι εχει να γινει
Sadako Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ναι, όπως φαίνεται το θέμα με την ψύκτρα ήταν σημαντικό.. Για το καλοκαίρι θα δω πως θα πάει.. Αν δω πως ανεβαίνω πολύ, το πολύ πολύ παίρνω καμιά ψύκτρα "κανονική" και την περνάω.. Τέλος πάντων, ευχαριστώ παιδιά..
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δεν κάνει tpt ένα σου λέω (εγώ ανοιγω συχνά το παλιό μου pc) βγάλε την ψυχτρα και άναψε το pc σου αν δεν καεί (δεν θα καεί) ο cpu το pc θα κλείσει μόλις κλείσει για κανε πως ακουμπάς τον cpu... ΘΑ ΚΑΕΙΣ!! μπορείς να ψησεις μπριζόλες πάνο του!
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τελικά, η πολλή σιγουριά μ'εφαγε.. Άνοιξα το κουτί για να το τραβήξω μερικές φωτογραφίες, και είπα να πιέσω λίγο τα κλιψάκια.. Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο ( ) τα 2 απο τα δεξιά όταν τα πάτησα έκαναν ένα μικρο ΚΛΙΚ, και μπήκαν (πιο καλά) στην θέση τους.. Με ανοιχτό το κουτί στο τεστ στους 64 CPU και 80 οι πυρήνες, ενώ με κλειστό το κουτί ανέβηκε στους 68 CPU και 84 οι πυρήνες.. Τιμές φαντάζομαι καθόλα αποδεκτές.. Καθόλου αποδεκτές για stock καταστάσεις. Οι 80+ .. (καλά για τα 95άρια που χτύπησε δε το συζητάμε)... Το prime δεν είναι αρκετό για σου δώσει maximum temps*. Τρέξε OCCT linpack να δεις ζόρι. *Με prime έχω ~60C max temp, και το linpack χτυπάει 75άρια.
Sadako Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι, αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου overclocking.. Αυτές τις θερμοκρασίες τις πιάνεις με την boxed ψύκτρα; Ή με άλλη καλύτερη; Και αφορά την CPU; Ή τους πυρήνες;
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αφορά πυρήνες και με το σύστημα της υπογραφής.
Sadako Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ε, στο σύστημα της υπογραφής δεν έχεις boxed ψύκτρα, έχεις αυτό το θηρίο (σε μέγεθος εννοώ) την Thermalright
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι, αλλά παίζω και στα 4GHz. Εν πάση περιπτώσει, τρέξε αν θες linpack να δεις το maximum που μπορεί να φτάσει η cpu σου, και αν δεν απογοητευτείς (ή δεν κλείσει ) άστο όπως είναι. Οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι τραγικές για stock καταστάσεις. Η intel δίνει 72.7C thermal specification.
panaathas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ε αυτο λεω κι εγω τοσο καιρο,90αρια ειναι παρα πολυ για i7,κατι παιζει εδω γιατι μονο νορμαλ δεν ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.