Προς το περιεχόμενο

Υψηλές (???) θερμοκρασίες κατά το encoding;

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παλι,εδω εγω με εναν Ε8400 αντε να πιασω 65 βαθμους και με στοκ ψυκτρα..97 βαθμοι ειναι ΠΑΡΑ πολυ πιστευω για i7...Δηλαδη αμα του κανεις o/c τι θα γινει θα εκραγει;Κατι δεν παει καλα εδω..Ας απαντησει και καποιος αλλος για να ειμαι επιφυλακτικος

Δημοσ.

65 πιάνεις στους πυρήνες; Ή στην CPU; Γιατί κι εμένα στην CPU με τόση εντατική χρήση φτάνει τους 75.. Άσε που απο ότι καταλαβαίνω απο την υπογραφή σου, δεν έχεις την boxed ψύκτρα, αλλά αυτόν τον Zalman 9500..

Overclocking δεν παίζει να κάνω

Δημοσ.

Τελικά, η πολλή σιγουριά μ'εφαγε..

Άνοιξα το κουτί για να το τραβήξω μερικές φωτογραφίες, και είπα να πιέσω λίγο τα κλιψάκια.. Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο ( :X ) τα 2 απο τα δεξιά όταν τα πάτησα έκαναν ένα μικρο ΚΛΙΚ, και μπήκαν (πιο καλά) στην θέση τους..

Με ανοιχτό το κουτί στο τεστ στους 64 CPU και 80 οι πυρήνες, ενώ με κλειστό το κουτί ανέβηκε στους 68 CPU και 84 οι πυρήνες.. Τιμές φαντάζομαι καθόλα αποδεκτές.. :o

Δημοσ.

λογικα και 100 να φτασει η cpu δεν "σκαει"αλλα απλα πεφτουν τα ρολογια και η ταση. και μπορει να γινει και shutdown. αρα δεν παταγε καλα η ψυχτρα!

να μην ρωτησω το καλοκαιρι τι εχει να γινει :D

Δημοσ.

Ναι, όπως φαίνεται το θέμα με την ψύκτρα ήταν σημαντικό..

Για το καλοκαίρι θα δω πως θα πάει.. Αν δω πως ανεβαίνω πολύ, το πολύ πολύ παίρνω καμιά ψύκτρα "κανονική" και την περνάω..

Τέλος πάντων, ευχαριστώ παιδιά..

Δημοσ.

δεν κάνει tpt

ένα σου λέω (εγώ ανοιγω συχνά το παλιό μου pc)

βγάλε την ψυχτρα και άναψε το pc σου

αν δεν καεί (δεν θα καεί) ο cpu το pc θα κλείσει

μόλις κλείσει για κανε πως ακουμπάς τον cpu...

ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!

μπορείς να ψησεις μπριζόλες πάνο του!

Δημοσ.
Τελικά, η πολλή σιγουριά μ'εφαγε..

Άνοιξα το κουτί για να το τραβήξω μερικές φωτογραφίες, και είπα να πιέσω λίγο τα κλιψάκια.. Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο ( :X ) τα 2 απο τα δεξιά όταν τα πάτησα έκαναν ένα μικρο ΚΛΙΚ, και μπήκαν (πιο καλά) στην θέση τους..

Με ανοιχτό το κουτί στο τεστ στους 64 CPU και 80 οι πυρήνες, ενώ με κλειστό το κουτί ανέβηκε στους 68 CPU και 84 οι πυρήνες.. Τιμές φαντάζομαι καθόλα αποδεκτές.. :o

Καθόλου αποδεκτές για stock καταστάσεις.

Οι 80+ .. (καλά για τα 95άρια που χτύπησε δε το συζητάμε)...

Το prime δεν είναι αρκετό για σου δώσει maximum temps*.

Τρέξε OCCT linpack να δεις ζόρι.

*Με prime έχω ~60C max temp, και το linpack χτυπάει 75άρια.

Δημοσ.

Ναι, αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου overclocking.. Αυτές τις θερμοκρασίες τις πιάνεις με την boxed ψύκτρα; Ή με άλλη καλύτερη; Και αφορά την CPU; Ή τους πυρήνες;

Δημοσ.

Ναι, αλλά παίζω και στα 4GHz.

Εν πάση περιπτώσει, τρέξε αν θες linpack να δεις το maximum που μπορεί να φτάσει η cpu σου, και αν δεν απογοητευτείς (ή δεν κλείσει :P) άστο όπως είναι.

Οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι τραγικές για stock καταστάσεις.

Η intel δίνει 72.7C thermal specification.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...