Προς το περιεχόμενο

Νεκρωσε το HP

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα εχει ως εξης,

ενω ημουν στα win κλεινει ξαφνικα,οχι restart,εσβησε.

Απο τοτε και μετα καθε φορα που τον ανοιγω,αναβουν τα λαμπακια του αλλα ως εκει.

Η οθονη δεν αναβει,ουτε bios μπαινει,δοκιμασα και με αλλες μνημες και με αλλο σκληρο.

Καμια ιδεα ρε παιδια ?

Ημερομηνια ληξης εχουν ρε γ@μωτ:mad:

Δημοσ.
Το προβλημα εχει ως εξης,

ενω ημουν στα win κλεινει ξαφνικα,οχι restart,εσβησε.

Απο τοτε και μετα καθε φορα που τον ανοιγω,αναβουν τα λαμπακια του αλλα ως εκει.

Η οθονη δεν αναβει,ουτε bios μπαινει,δοκιμασα και με αλλες μνημες και με αλλο σκληρο.

Καμια ιδεα ρε παιδια ?

Ημερομηνια ληξης εχουν ρε γ@μωτ:mad:

με το ειχε κανει και εμενα μια φορά αλλα εβαλα εβγαλα τη μπαταρια και εστρωσε. ετρεχες τιποτα βαρυ οταν το εκανες ίσως είναι από το υποσυστημα γραφικών εφόσον δεν αναβει η οθονη...

Δημοσ.
Αν καηκε η καρτα γραφικων δεν θα επρεπε να με βαζει τουλαχιστον στο bios?

χωρις καρτα γραφικων δεν εχεις και οθονη...ο υπολογιστης δεν μπορει να προβαλει τιποτα χωρις αυτη...δοκιμασε με εξωτερικη οθονη.

Δημοσ.

Δοκιμασα και με εξωτερικη οθονη αλλα τιποτα.

Αρα το προβλημα δεν ειναι στην οθονη.

Πως θα καταλαβω αν εχει καει μονο το τσιπακι της γραφικων ή ολη η μητρικη?

Το μονο που καταλαβαινω πως δουλευει οταν παταω το power ειναι τα λαμπακια και το dvd,ο σκληρος δεν ακουγεται να σαλευει. Ουτε με αλλο σκληρο που δοκιμασα.

Δημοσ.

Το επαθα μολις σημερα. Βγαλε την μπαταρια. Πατα το κουμπι ενεργοποιησης για να φυγει ολο το ρευμα απο τα κυκλωματα. Περιμενε μισο λεπτο και βαλε παλι την μπαταρια. Λογικα θα εισαι οκ.

Δημοσ.
Το επαθα μολις σημερα. Βγαλε την μπαταρια. Πατα το κουμπι ενεργοποιησης για να φυγει ολο το ρευμα απο τα κυκλωματα. Περιμενε μισο λεπτο και βαλε παλι την μπαταρια. Λογικα θα εισαι οκ.

+101 ;) Αθανατες πατέντες! Περιμένουμε νεότερα...

Δημοσ.
Oυτε το reset ουτε το βγαλσιμο της μπαταριας επιασε...

Αν δεν δουλεψε τπτ απο τα παραπανω μαλλον πας ή για μητρική ή για κάρτα γραφικων..

Μαλλον απο Δευτερα θα πρεπει να παρεις στην αντιπροσωπια να ρωτησεις για το κοστος..

Δημοσ.

Δεδομενου οτι ειναι onboard vga, το τσιπακι της γραφικων αλλαζει πανω απο τη μητρικη ή πρεπει να αλλσχθει ολη η μητρικη αν εχει καει η γραφικων?

Αντιπροσωπεια hp+service laptop=δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...

Ειναι και εκτος εγγυησης.

Δημοσ.

νομίζω οτι σε κάποια μοντέλα μπορεί να αλλαχθεί μονο η καρτα γραφικών αν εκει είναι το πρόβλημα. πχ. στο δικο μου dv6543ev είναι pci-x άρα αλλάζει. Θα σου πρότεινα να ψαχτείς πολύ για το που θα το φτιάξεις. δεν εχω κάτι υπόψη μου αλλα ρίξε μια ματιά στο ινσομνια, θα βρείς...

περαστικά του...

Δημοσ.

τελευτεεεεες δοκιμες!...κρατα το power on κρατημενο για 5-10 δευτερολεπτα, βγαλε τις μνημες κουμποσε τες την καθε μια ξεχωριστα καθε φορα....δλδ θα τισ βγαλεις θα παρεις τη μια και θα την βαλεις στο ενα slot αααν δεν δοκιμαζεις και στο 2ο...το ιδιο και με την αλλη μνημη αν δεν γινει τιποτα...

Δημοσ.

Eμενα δεν ειναι pci-x ,δεν ξερω αν αξιζει να φτιαχτει ειδικα αν θελει μητρικη γιατι ειναι 5ετιας νομιζω,zd7000.

Δοκιμασα και τις αλλαγες με τις μνημες παλι,τις ειχα ξανατσεκαρει αλλα χωρις να εχω πατησει το power πριν,αλλα και παλι τιποτα...

Πραγματικα με ημερομηνια ληξης ομως,περαστικα μας!

Οποιαδηποτε αλλη ιδεα,ευπροσδεκτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...