Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format σε usb stick *elp

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους εχω ενα usb stick kingston data traveller 2GB και δεν μπορω να κανω format μου εμφανιζει μηνυμα write protected αλλα δεν εχει καποιον διακοπτη.

Exει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μήπως όταν το πήρες είχε μέσα κάποια προγράμματα?

μήπως κάποιο από αυτό άλλαζε το protection?

Ψάξε στην επίσημη σελίδα να βρείς το software για το συγκεκριμένο usb stick.

Δημοσ.

ΑΝ ΔΕΝ είναι χαλασμένο (τελικά), το μόνο που μπορώ εγώ να σκεφτώ είναι να -δοκιμάσεις να- του κάνεις φορμάτ μέσα από κάποιο Linux "live CD".

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πηρε ενας φιλος μου ενα στικακι transcend 8GB.... εχει το ιδιο προβλημα.. το πηρα μπας και καταφερω να κανω τιποτα.. το βαζω στα windows τιποτα.. σε linux παλι τιποτα (βγαζει πως ειναι κλειδςμενο και δεν μου δινει καμια επιλογη...)... και ξερετε τι αλλο? στα windows οταν το βαζω βγαζει δυο συσκευες...μια 24MB με μια κοκκινη καπως εικονα... security και ετσι.. και ληγει και σε δυο μερες... κατι σαν antivirus ειναι... τι να το κανω? :@

Εχει δυο partision? τι παιζει? στα linux που το εβαλα δειχνει ενα... στα windows εχει ενα fat και ενα αλλο cdfs... (καπως ετσι....)

πως γινεται να γινει ενα απλο μεσο αποθηκευσης χωρις ολες αυτες τις..... @$ ?

η επεξεργασια της registry δεν νομιζω πως ειναι καλη λυση γιατι ειναι μονο για εναν υπολογιστη... αν θελω να το δωσω καπου αλλου? θα επεξεργαστει την registry? αλλη δουλεια δεν ειχε.... :/ :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...