Προς το περιεχόμενο

νεο Pc 700-750ευρώ

Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Σκεφτομαι να πάρω έναν υπολογιστή και θα ήθελα την βοήθεια σας.τον χρησιμοποιώ κυρίως για gaming.Τα λευτα που διαθέτω είναι μέχρι 700-750ευρω.Ξέρω πως υπάρχουν topics που ζητάνε τα ίδια με εμένα και ζητάω συγγνώμη.κατά προτίμηση από το πλαίσιο τα θέλω.

Δημοσ.

2n4qyh.jpg

+18 ευρώ και ένα sony optiarc dvdrw dl που ξέχασα να βάλω....

< 700 ευρώ :P

p.s η 5850 είναι overkill για μια οδόνη 20" με ανάλυση 1680χ1050.

Και μιά 4770 με λιγότερα απο 100 ευρώ μια χαρά θα ήταν, εκτός και αν πάρεις και οθόνη οπότε το ξανασυζητάμε....

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι ποστάρετε.

5850 με 20" 1680χ1050 οθόνη?

Να την κάνει τί? ;)

Σωστος δεν προσεξα την οθονη που ειχε.:rolleyes:

Αρα αντι για 5850 βαζουμε 5770 Vapor X η σκετη...

Δημοσ.

( κάνε κανένα crop ρα, σε λίγο θα φωτογραφήσεις και το γραφείο μαζί :P )

Παλιές συνήθειες τι να κάνουμε.....:P

Καλή η 5770 που πόσταρες btw αλλά η connect3d εκτός απο τη καλή τιμή της έχει και την accelero..... αδυμανίες βλέπεις...:P

Έχω μια 4850 αυτής της φίρμας και δεν έχω πρόβλημα.

Aν και γώ πιστεύω και επιμένω οτι απο τη στιγμή που δεν σκέφτεται να επενδύσει σε οθόνη αλλά να παραμείνει στην 20άρα lg, τότε εκτός φυσικά της 5850 και η 5770 είναι overkill.

Καλύτερη και συμφέρουσα επιλογή η xfx 4770, εσύ άλλωστε θα ξέρεις καλύτερα....:P

Δημοσ.
( με τις 4850 της connect3d τριβόντουσαν μερικοί... και έπεσαν rma... η 5770 είναι μάλλον πιο cool βέβαια! )

(Φίλε εννοείται πώς της αφαίρεσα τη stock ψύκτρα που χτύπαγε 90+άρες και της έβαλα accelero l2 pro. Πάντως η δικιά μου υλοποίηση δεν είχε καμμιά διαφορά με της asus την εποχή εκείνη, μόνο η φίρμα άλλαζε...

http://techgage.com/reviews/asus/eah4850/asus_4850_01_thumb.jpg

http://www.connect3d.com/images/HD4850%20box%20card.JPG

Δεν θα τα παντρευτούμε κιόλας....:P)

Δημοσ.

Εγω που εχω 20.1" lg (1680χ1050) και εχω 2χ 8800GT που ειναι καλυτερες και απο μια 5770 δεν μπορω να πω οτι παιζω ολα τα games ανετα...

Δημοσ.
καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Σκεφτομαι να πάρω έναν υπολογιστή και θα ήθελα την βοήθεια σας.τον χρησιμοποιώ κυρίως για gaming.Τα λευτα που διαθέτω είναι μέχρι 700-750ευρω.Ξέρω πως υπάρχουν topics που ζητάνε τα ίδια με εμένα και ζητάω συγγνώμη.κατά προτίμηση από το πλαίσιο τα θέλω.

Παίδες καλησπέρα.Μαζί με το pc τελικά θα πάρω και οθόνη μπορείτε να μου προτείνετε καμιά από το πλαίσιο?(μαχ 150ευρω).α και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι τι λογισμικό να βάλω?βάζω σε φώτο την σύνθεση του υπολογιστή περιμένω απάντηση.

post-136467-129063049482_thumb.jpg

Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα.Μαζί με το pc τελικά θα πάρω και οθόνη μπορείτε να μου προτείνετε καμιά από το πλαίσιο?(μαχ 150ευρω).α και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι τι λογισμικό να βάλω?βάζω σε φώτο την σύνθεση του υπολογιστή περιμένω απάντηση.

Η οθόνη ενός pc είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, οπότε πρέπει να πάρεις κάτι καλό που θα σου μείνει. Στα λεφτά αυτά δύσκολο, με κάτι παραπάνω τότε μπορείς να πάς τουλάχιστον σε αυτή προκειμένου να εκμεταλλευτείς και τις δυνατότητες της 5850 στα παιχνίδια.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm

(Για μένα σημαντικό κομμάτι αποτελεί και το case αλλά ελέω budjet δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τουλάχιστον είναι CM. Πάντως εγώ επιμένω στο case που έβαλα στο αρχικό μου πόστ αλλά θα ανέβεις άλλα 45 ευρώ... :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...