sleepless_paul Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλη χρονια παιδια και χρονια πολλα... Επειδη τα Windows μου εχουν και παλι κολληματα ηρθε η ωρα να κανω φορματ Το προβλημα ομως ειναι οτι αν και εχω 2 cd Windows XP Proffesional SP3, αγγλικα και ελληνικα, οποιο απο τα 2 και va βαλω (φυσικα εχω δωσει να μπουταρει απο σιντι), φορτωνει ξανα τα windows....τι κανω λαθος? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
gf030 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Φτανει σε καποιο σημειο να λεει " press any key to boot from cd"; το κανεις;
diracas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.σε εμενα δεν την βγαζει καν αυτη την εικονα (press any key..) .Ξεκιναει αμεσως τα windows παροτι του λεω να κανει boot απο cd
balakan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βλακεια θα πω μαλλον αλλα ..... ειναι bootable τα CD ? Το αυθεντικο λειτουργικο ?
onty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εμενα μια φορα που μου το εκανε αυτο εκανα clear cmos και ηταν κομπλε. Επισης μπορεις να τρεκαρεις αν ειναι σωστα συνδεμενο το drive dvd
diracas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ναι bootable και δουλευει το δοκιμασα σε αλλο pc
gf030 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παιζει να εχει προβλημα το CD-DVD drive σου. Δοκιμασε να βαλεις καποιο αλλο. Δοκιμασες να μπουταρεις απο καποιο αλλο boot cd, πχ. hiren's, acronis boot cd;
nickarmy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 σε εναν φίλο μου ειχα το ιδιο προβλημα ,δεν του αναγνώριζε τα cd (ειχε χαλάσει) τελικα του περασα τα 7 πουταχα σε dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.