Προς το περιεχόμενο

VCD & SVCD

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορεί να είναι απίθανο αλλά ρωτάω αν γίνεται?

είναι δυνατό να γράψουμε σε SVCD format με κανένα ειδικό τρόπο έτσι ώστε να ξεγελάσουμε τον player και να νομίζει ότι είναι VCD?

Έχω ένα επιτραπέζιο player που παίζει μόνο VCD και αν γίνεται αυτό που ρωτάω θα λυθούν τα χέρια μου.

thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα είναι πιθανά,μην ξεχνάς,στο insomnia βρίσκεσαι,αν δεν βρεις εδώ λύση,μάλλον πρέπει να εξετάσεις το re-encoding,χάνοντας στο δρόμο ποιότητα(είναι τρύπια η διαδικασία και μπάζει από παντού)...

Bebaia ginete alla oxi se svcd. To svcd exei mpeg2 eno to vcd exei mpeg1. Ara ftiaxnoume ena mpeg1 arxeio alla me ta xaraktiristika tou mpeg2, px: analysi kai bitrate. Etsi to arxeio einai mpeg1 gia vcd alla stin ousia exei peripou ta xaraktiristika tou mpeg2 svcd.

Me to Tmpeg to kaneis eykola ayto.

<blockquote><font class="small">Quote Kserolas:</font><hr> Bebaia ginete alla oxi se svcd. To svcd exei mpeg2 eno to vcd exei mpeg1. Ara ftiaxnoume ena mpeg1 arxeio alla me ta xaraktiristika tou mpeg2, px: analysi kai bitrate. Etsi to arxeio einai mpeg1 gia vcd alla stin ousia exei peripou ta xaraktiristika tou mpeg2 svcd.

Me to Tmpeg to kaneis eykola ayto. <hr /></blockquote>

Τρώμε χρήσιμο χώρο για @αλακίες...Ρε συ φιλαράκι,έχεις δοκιμάσει αυτό που πρότεινα πιο πάνω(δηλαδή αν μπορεί να παίξει svcd το player που δεν υποστηρίζει τέτοιο "φορμα",αν ξεγελαστεί με τον τρόπο που περιγράφει ο φραγκολεβαντίνος στο :http://www.geocities.com/newestmoviesencode/dvdvcd);

Επειδή σε μένα δουλεύει(δεν ξέρω αν δουλεύει σε άλλα standalone,το δικό μου υποστηρίζει έτσι κι αλλοιώς svcd playback),λέω,ας το ψάξει κάποιος που έχει πρόβλημα,μήπως και κάνει τη δουλειά του χωρίς re-encoding...

Τώρα,για τις διαφορές των vcd και των svcd και δε συμμαζεύεται,άστο,δεν ρώτησε κανένας γι αυτό,άμα έρθει η ώρα της αλφαβήτας τα λέμε ξανά...

Η χαζός είμαι,η δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάνε,η η εποχή προηγείται από μένα...

Am i wrong? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...