Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να έπαθαν δηλητηριάση την επόμενη του μακελειού και να χέζανε ασταμάτητα όλη τη νύχτα.. οπότε και να εννοεί αυτή σαν "δύσκολη νύχτα". Το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο? :lol:

Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα είχαν μια... "εύκολη" νύχτα ; :lol:

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια σκέψη:

''Ακόμα'' δεν έχουμε δει τι γίνεται με το σύμπαν έξω απο το νησί όσον αφορά τις 5 πρώτες σεζόν. Βάζω το ακόμα σε παρένθεση γιατί πιστεύω ότι ούτε και θα δούμε. Με αυτό σαν βάση, υποθέτω ότι το σύμπαν ή η εξελικτική πορεία της ζωής στον έξω απο το κόσμο νησί των 5 πρώτων σεζόν καταστράφηκε. Ο,τιδήποτε είχε γίνει εκεί εξαφανίστηκε και φυσικά καμία νέα εξέλιξη δεν υπάρχει. Αν δεν ισχύει αυτό τότε παίζει το εξής:

Α) Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και εκεί και στο νέο σύμπαν με τα flash sideways που βλέπουμε τώρα, και από όλη την Γη το μόνο μέρος που εξελίσεται το ίδιο και στα 2 εναλακτικά σύμπαντα είναι το νησί. Καλό θα ήταν αλλά δεν στέκει, διότι οι Λόστις είναι και εκτός νησιού στο φετινό σύμπαν οπότε, απορρίπτεται αυτήν η ιδέα.

Β) Συνεχίζει και το παλιό σύμπαν να υπάρχει απλά δεν μας δείχνει τι συμβαίνει εκεί. Μαλακία, διότι δεν υπάρχει λόγος να τα παράτησαν έτσι. Επίσης φτάσαμε στο 9ο επεισόδιο καλώς η κακώς, μην αυταπατάστε ρε παιδί μου ότι ''θα μας δείξουν'', 10 επεισόδια μείνανε για να τελειώσει. Συνεπώς και αυτήν την εκδοχή την διώχνω με μόνη πιθανή εκδοχή την καταστροφή του πρώτου εκτός νησιού σύμπαντος και φυσικά την καταστροφή όλων όσων αυτών περιέχει.

Αυτό τώρα, εικάζω ότι η Χόκινς το ήξερε. Ήξερε δηλαδή πως όταν οι Τζακ και ΣΙΑ βάλουν μπρος την βόμβα η ζωή έτσι όπως αυτοί όλοι την ξέραν τελειώνει. Αυτό είναι ίσως και μια διακιολογία γι'αυτήν, γιατί έστειλε τον γιό της στην αυτοκτονία. Ήξερε ότι έτσι και δουλέψει το σχέδιο όλα αυτά θα τελειώσουν.

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι ναι μεν ξεκίνησε ένα νέο σύμπνα (μια διαφορετική εξελεκτική πορεία δηλαδή) ΑΛΛΑ το νησί παρέμεινε ως έχει. Συνέχισε απο το ''τώρα'' του χωρίς να επηρεαστεί τίποτα. Αν λοιπόν και αυτό το ήξερε η Χώκινς εικάζω πως επίσης γνωρίζει πως οτιδήποτε είναι κοντά στο νησί ή μέσα στην ''επήρεια'' τους ας πούμε, θα μείνει ως έχει και θα έχει μνήμες του ''παλιού'' νησιού αφού στην ουσία παλιό και νέο νησί είναι το ίδιο σε αντίθεση φυσικά με το έξω απο το νησί.

Έτσι λοιπόν, και σε συσχέτιση με το ότι ΥΠΑΡΧΕΙ Ντέσμοντ Σέντρικ επεισόδιο, ο Ντέσμοτν προφανώς και δεν μας άφησε χρόνους στο παλιό σύμπαν για να μπορεί να υπάρχει στο νησί και να γυριστεί επεισόδιο πάνω του. Πιστεύω πως όταν έμεινε μόνος του με την Χώκινς (γιατί απο τότε έχουμε να τον δούμε αν δεν κάνω λάθος) η Χώκινς του εξήγησε την κατάσταση, και του είπε πως αν δεν είναι στο νησί όταν γίνει το σκηνικό με την βόμβα προφανώς και θα τελειώσει η εκεί εξελικτική του πορεία και θα υπάρχει μόνο στο επόμενο σύμπαν.

Ξανα-μανα-εικάζω πως ο Ντέσμοντ προφανώς δεν νοιάστηκε, αλλά επειδή ΕΠΡΕΠΕ για κάποιο λόγο να μην χαθεί απο την πρώτη πραγματικότητα και ΕΠΡΕΠΕ να πάει στο νησί (να δικαιολογηθούν και τα σπέσιαλ και όλα αυτά) ο Ντέσμοντ ΠΡΕΠΕΙ να είναι κοντά στο νησί όταν γίνει η έκρηξη για να μην χαθεί. (Εδώ έρχοτναι και κολλάν όλα αυτά που έγραψα σχετικά με το όποιος είναι στο πρώτο σύμπαν θα χαθεί μετά την έκρηξη.)

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Γούιντμορ έχει ακόμα μνήμες του πρώτου σύμπαντος πρέπει να ήταν κοντά στο νησί με το υποβρύχιο του όταν έγινε η έκρηξη, για να μην ''χαθεί'' απο το σκηνικό στο πρώτο σύμπαν. Και δεδομένου, όπως προείπα, ότι ο Ντέσμοντ έχει επεισόδιο, κατα πάσα πιθανότητα είναι κι αυτός μέσα στο πλοίο, και αν είμαι και σωστός όσον αφορά τις αντιστάσεις του στο να γυρίσει, προφανώς είναι κλειδωμένος στο αμπάρι που ο είδε ο Σώγιερ.

Επίσης δεν θα παραξενευτώ αν δω καμία Χώκινς στο πλοίο. Και δεν θα παραξενευτώ επίσης αν ο Γουίντμορ αποδειχτεί ο καλός της υπόθεσης ο οποίος πήρε με το ζόρι τον Ντέσμοντ στο νησί για να ''σώσει'' την κατάσταση απο τον κακό Τζέικομπ. Γενικώς περιμένω κάτι τέτοιες ωραίες ανατροπές προς το τέλος, μπας και σωθεί λίγο η απελπιστική κατάσταση.

Δημοσ.
Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα είχαν μια... "εύκολη" νύχτα ; :lol:

Σωστό...

Όπως και να χει μπορεί ο Λοκ αφού έστειλε τον Σώγιερ για εξερεύνηση να πετάχτηκε μια στιγμή να ελευθερώσει τον Μπεν...δεν είναι απίθανο...σβουμ! μεταμορφώνεται σε καπνό πετάει μέχρι τον Μπεν τον ελευθερώνει, και γυρνάει πίσω χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι. Και όλα γίνονται την ίδια μέρα.

Δημοσ.
Μια σκέψη:

''Ακόμα'' δεν έχουμε δει τι γίνεται με το σύμπαν έξω απο το νησί όσον αφορά τις 5 πρώτες σεζόν. Βάζω το ακόμα σε παρένθεση γιατί πιστεύω ότι ούτε και θα δούμε. Με αυτό σαν βάση, υποθέτω ότι το σύμπαν ή η εξελικτική πορεία της ζωής στον έξω απο το κόσμο νησί των 5 πρώτων σεζόν καταστράφηκε. Ο,τιδήποτε είχε γίνει εκεί εξαφανίστηκε και φυσικά καμία νέα εξέλιξη δεν υπάρχει. Αν δεν ισχύει αυτό τότε παίζει το εξής:

Α) Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και εκεί και στο νέο σύμπαν με τα flash sideways που βλέπουμε τώρα, και από όλη την Γη το μόνο μέρος που εξελίσεται το ίδιο και στα 2 εναλακτικά σύμπαντα είναι το νησί. Καλό θα ήταν αλλά δεν στέκει, διότι οι Λόστις είναι και εκτός νησιού στο φετινό σύμπαν οπότε, απορρίπτεται αυτήν η ιδέα.

Β) Συνεχίζει και το παλιό σύμπαν να υπάρχει απλά δεν μας δείχνει τι συμβαίνει εκεί. Μαλακία, διότι δεν υπάρχει λόγος να τα παράτησαν έτσι. Επίσης φτάσαμε στο 9ο επεισόδιο καλώς η κακώς, μην αυταπατάστε ρε παιδί μου ότι ''θα μας δείξουν'', 10 επεισόδια μείνανε για να τελειώσει. Συνεπώς και αυτήν την εκδοχή την διώχνω με μόνη πιθανή εκδοχή την καταστροφή του πρώτου εκτός νησιού σύμπαντος και φυσικά την καταστροφή όλων όσων αυτών περιέχει.

Αυτό τώρα, εικάζω ότι η Χόκινς το ήξερε. Ήξερε δηλαδή πως όταν οι Τζακ και ΣΙΑ βάλουν μπρος την βόμβα η ζωή έτσι όπως αυτοί όλοι την ξέραν τελειώνει. Αυτό είναι ίσως και μια διακιολογία γι'αυτήν, γιατί έστειλε τον γιό της στην αυτοκτονία. Ήξερε ότι έτσι και δουλέψει το σχέδιο όλα αυτά θα τελειώσουν.

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι ναι μεν ξεκίνησε ένα νέο σύμπνα (μια διαφορετική εξελεκτική πορεία δηλαδή) ΑΛΛΑ το νησί παρέμεινε ως έχει. Συνέχισε απο το ''τώρα'' του χωρίς να επηρεαστεί τίποτα. Αν λοιπόν και αυτό το ήξερε η Χώκινς εικάζω πως επίσης γνωρίζει πως οτιδήποτε είναι κοντά στο νησί ή μέσα στην ''επήρεια'' τους ας πούμε, θα μείνει ως έχει και θα έχει μνήμες του ''παλιού'' νησιού αφού στην ουσία παλιό και νέο νησί είναι το ίδιο σε αντίθεση φυσικά με το έξω απο το νησί.

Έτσι λοιπόν, και σε συσχέτιση με το ότι ΥΠΑΡΧΕΙ Ντέσμοντ Σέντρικ επεισόδιο, ο Ντέσμοτν προφανώς και δεν μας άφησε χρόνους στο παλιό σύμπαν για να μπορεί να υπάρχει στο νησί και να γυριστεί επεισόδιο πάνω του. Πιστεύω πως όταν έμεινε μόνος του με την Χώκινς (γιατί απο τότε έχουμε να τον δούμε αν δεν κάνω λάθος) η Χώκινς του εξήγησε την κατάσταση, και του είπε πως αν δεν είναι στο νησί όταν γίνει το σκηνικό με την βόμβα προφανώς και θα τελειώσει η εκεί εξελικτική του πορεία και θα υπάρχει μόνο στο επόμενο σύμπαν.

Ξανα-μανα-εικάζω πως ο Ντέσμοντ προφανώς δεν νοιάστηκε, αλλά επειδή ΕΠΡΕΠΕ για κάποιο λόγο να μην χαθεί απο την πρώτη πραγματικότητα και ΕΠΡΕΠΕ να πάει στο νησί (να δικαιολογηθούν και τα σπέσιαλ και όλα αυτά) ο Ντέσμοντ ΠΡΕΠΕΙ να είναι κοντά στο νησί όταν γίνει η έκρηξη για να μην χαθεί. (Εδώ έρχοτναι και κολλάν όλα αυτά που έγραψα σχετικά με το όποιος είναι στο πρώτο σύμπαν θα χαθεί μετά την έκρηξη.)

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Γούιντμορ έχει ακόμα μνήμες του πρώτου σύμπαντος πρέπει να ήταν κοντά στο νησί με το υποβρύχιο του όταν έγινε η έκρηξη, για να μην ''χαθεί'' απο το σκηνικό στο πρώτο σύμπαν. Και δεδομένου, όπως προείπα, ότι ο Ντέσμοντ έχει επεισόδιο, κατα πάσα πιθανότητα είναι κι αυτός μέσα στο πλοίο, και αν είμαι και σωστός όσον αφορά τις αντιστάσεις του στο να γυρίσει, προφανώς είναι κλειδωμένος στο αμπάρι που ο είδε ο Σώγιερ.

Επίσης δεν θα παραξενευτώ αν δω καμία Χώκινς στο πλοίο. Και δεν θα παραξενευτώ επίσης αν ο Γουίντμορ αποδειχτεί ο καλός της υπόθεσης ο οποίος πήρε με το ζόρι τον Ντέσμοντ στο νησί για να ''σώσει'' την κατάσταση απο τον κακό Τζέικομπ. Γενικώς περιμένω κάτι τέτοιες ωραίες ανατροπές προς το τέλος, μπας και σωθεί λίγο η απελπιστική κατάσταση.

Η επιστήμονική εξήγηση -αν υπάρχει τέτοια για το LOST- λέει ότι:

αν γυρίσω στο παρελθόν και αλλάξω κάτι που επιρεάζει το μέλλον πχ σκοτώσω τον παππού μου δημιουργώ ένα καινούργιο σύμπαν. Ένα που ο παππούς μου ζει άρα ζω κι εγώ και ένα που εγώ δεν υπάρχω γιατί έχει πεθάνει ο παππούς μου.

Εδώ έχουμε δύο "σύμπαντα" ένα που το αεροπλανο πέφτει και ένα που δεν πέφτει.

Και στα δύο όμως υπάρχει το νησί, υπάρχει και η Ντάρμα. Η Χώκινς μπορεί να ξέρει τι γίνεται στο μέλλον ΜΟΝΟ στο σύμπαν που το αεροπλάνο πέφτει. Ήξερε ότι θα πεθάνει ο γιό της κι όμως το άφησε να συμβεί γιατί δε μπορούσε να το αλλάξει. Ο Ντες ήξερε ότι ο Τσάρλι θα πεθάνει όσες φορές κι αν προσπαθήσει να τον σώσει... όπως κι έγινε.

ΣΧετικα με το αμπάρι και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.. Ότι είναι ο Ντες μαζι με τον Ααρων και τον Γουόλτ ίσως ... Εξάλλου η Χώκινς του είπε ότι το νησί δεν έχει τελειώσει μαζί του. ΧΜΜΜ Μήπως ο Άαρων είναι τόσο σημαντικός γιατί θα σκοτώσει τον Κώστα? Μήπως ο Κώστας μπορεί να σκοτωθεί από κάποιον τελείως αγνό? Ο Ρίτσαρντ δεν είχε πει κάποια στιγμή ότι η διαδικασία του να γίνει κάποιος αρχηγός στο νησί ξεκινά από παιδί? Γι'αυτό μήπως είχε πάει να δει τον Λοκ μκρό ...?

Δημοσ.

ΧΜΜΜ Μήπως ο Άαρων είναι τόσο σημαντικός γιατί θα σκοτώσει τον Κώστα? Μήπως ο Κώστας μπορεί να σκοτωθεί από κάποιον τελείως αγνό? Ο Ρίτσαρντ δεν είχε πει κάποια στιγμή ότι η διαδικασία του να γίνει κάποιος αρχηγός στο νησί ξεκινά από παιδί? Γι'αυτό μήπως είχε πάει να δει τον Λοκ μκρό ...?

Χμμμ αυτό θα ''εξηγουσε'' εν μέρη και γιατί δεν μπορούν να γεννήσουν οι γυναίκες στο νησί.

Θα μου πεις που το θυμήθηκες αυτό τώρα, αλλά είναι και αυτό ένα αναπάντητο ερώτημα.

Μήπως και καλά ο Κώστας δεν άφηνε τα μωρά να γεννηθούν απο φόβο μήπως τον σκοτώσουν? Έτσι δικαιολογείτε και ο φόβος όταν είδε το ξανθό παιδί να του μιλάει.

Δημοσ.

O Sawyer ήταν μαζί με τον Locke όταν έπιασαν τον Widmore σε κάποια φάση το 1950κάτι. Αλλά τότε μάλλον δεν άκουσε το όνομά του.

Ωστόσο το 1977 (από Lostpedia)

When Kate and Sawyer handed the young, gut-shot Ben over to Erik, Widmore was mentioned. Erik indicated that Widmore would be unhappy with Ben's arrival, and implied that he was in some sort of leadership position at this time...

Έχεις δίκιο, θυμόμουν οτι δε συναντήθηκαν στα timetravels.

Το πρόβλημα μου είναι στο εξής:

1. O Κώστας αφήνει το group που οδηγεί και πηγαίνει στον Ben, που έχει ήδη σκάψει τον λάκκο (είναι κάπου απόγευμα από ό,τι καταλαβαίνω εγώ). Τον ελευθερώνει, και φεύγει. Ο Μπεν στη συνέχεια δραπετεύει, συζητά με την Ιλάνα, γυρνάει πίσω στην παραλία, (οπότε περνάει και άλλη λίγη ώρα), γίνεται η επανένωση με Jack και Hurley και στο σημείο αυτό ο Widmore πλησιάζει με το υποβρύχιο (δεν έχει φτάσει στο νησί).

2. Ο Κώστας στέλνει τον Sawyer στο νησάκι, ενώ ακόμα είναι πρωί -από όσο καταλαβαίνω-, και φτάνοντας o Sawyer ο Widmore έχει ήδη σχεδόν "εγκατασταθεί" στο νησάκι (οι δικοί του έχουν στήσει ενέδρα στον Sawyer με τη Zoe)

Κοίτα, αυτοί έφυγαν από το ναό βράδυ και έφτασαν στην παραλία ξημέρωμα, ας πούμε στις 7:00. Ξεκινάει το σκάψιμο για πόσο; για 3-4 ώρες; και τον επισκέπτετε ο Κώστας στις 11.00 (ας πούμε)και γίνεται η φάση με την Ιλάνα. Τότε φτάνουν και Τζακ με Χερλυ αλλά και ο Γουίντμορ. Ο Κώστας γυρίζει στους δικούς του, και στέλνει τον Σόγερ απέναντυ. Οπότε τώρα, ο χρόνος που έκανε ο Σόγιερ να πάρει την εντολή και να κάνει κουπί μέχρι το άλλο νησί, είναι και ο χρόνος που είχε ο Γουντιμορ να αρχίσει να στείνει το σκηνικό. Κάπως έτσι βγαίνει.

Δημοσ.
Χμμμ αυτό θα ''εξηγουσε'' εν μέρη και γιατί δεν μπορούν να γεννήσουν οι γυναίκες στο νησί.

Θα μου πεις που το θυμήθηκες αυτό τώρα, αλλά είναι και αυτό ένα αναπάντητο ερώτημα.

Μήπως και καλά ο Κώστας δεν άφηνε τα μωρά να γεννηθούν απο φόβο μήπως τον σκοτώσουν? Έτσι δικαιολογείτε και ο φόβος όταν είδε το ξανθό παιδί να του μιλάει.

Σωστά .... μήπως ήταν και όρος γενικά να μην κάνουν παιδιά στο νησί ή και γενικά ? Ο Γουίντμορ που μαθεύτηκε ότι είχε γκαστρώσει εκτός νησιού εξορίστικε Μήπως για αυτό πήραν τα παιδιά οι Άλλοι όταν έπεσε το αεροπλάνο για να τα προστατέψουν - προετοιμάσουν? Ακόμα και οι εγκαταστάσεις της Ντάρμα ήταν σε καλά προστατευμένο σταθμό...

Δημοσ.
Μια σκέψη:

Υπάρχει όμως ένα κενό (αν έχω καταλάβει καλά αυτά που λες).

Για να είναι κάποιος κοντά στο νησί την ώρα που θα γίνει το reset με τη βόμβα και καταστρέψει εκείνο το σύμπαν, πρέπει να ξέρει πότε θα σκάσει η βόμβα! Κι ενώ η βόμβα έσκασε το 1977, ο Γουιντμορ έπρεπε να κάνει βόλτες στο νησί το 2007 για να το πετύχει.

Κι αν υποθέσουμε οτι πιστεύει οτι θα γίνει κάπου μετά την επιστροφή των Losties στο νησί, δεν κολλάει γιατι αφότου έφυγαν, ο Γουιντμορ είναι ακόμα στο LA (τον έχουμε δει έξω από το νοσοκομείο που είναι ο Ντέσμοντ).

Πέρα όμως από αυτό, το βασικότερο είναι οτι ο Γουίντμορ δεν ήξερε που είναι το νησί. Πώς βρέθηκε εκεί; Και δε νομίζω να του είπε η Ελοίζ, γιατί αν ήθελε να τον βοηθήσει θα του το είχε πει τόσο καιρό πριν. Άρα κάτι άλλο παίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Πέρα όμως από αυτό, το βασικότερο είναι οτι ο Γουίντμορ δεν ήξερε που είναι το νησί. Πώς βρέθηκε εκεί; Και δε νομίζω να του είπε η Ελοίζ, γιατί αν ήθελε να τον βοηθήσει θα του το είχε πει τόσο καιρό πριν. Άρα κάτι άλλο παίζει.

Σχετικα με το πως βρήκε ο Widmore το νησί.

Νομίζω ότι στην πτήση της Ajira υπήρχαν και δικοί του βαλτοί. (πχ αυτός ο τύπος ο Ceasar με την καραμπίνα, που ψαχούλευε στο σταθμό Hydra και αργότερα τον σκότωσε ο Ben, παίζει να ήταν του Widmore).

Και αν ισχύει αυτό, μπορεί αυτοί (οι του Widmore) να ενεργοποίησαν κάποιο gps για να βρει ο Widmore το νησί (ή να είχαν καταπιεί καμιά κάψουλα/ή να τους έκαναν κάποιο εμφύτευμα gps και να έδιναν οι ίδιοι το στίγμα του νησιού, ακόμα και νεκροί -δε νομίζω να κολλήσει εκεί η σειρά lol).

Edit: Εντωμεταξύ πλάκα θα 'χε ο Ceasar να ήταν πχ γιος του Widmore (για τον οποίο δεν ξέραμε) και να τον σκότωσε ο Ben (οπότε να πάτσισε το φονικό της κόρης του).

Δημοσ.

Κάτι ενετελώς άσχετο:

Πως κατάλαβε ο Σώγιερ την τύπισσα όταν του είπε ότι πήγε να δει το αγόρι της στο Γκούλαγκ (πως το είπε)?

Δημοσ.

:lol::lol:

Γκουάμ νομίζω είπε.

Επειδή είναι γάτα, θέλει και άλλη εξήγηση ??

γιατί ξέρει από ψέματα, είναι ο καλύτερος ψεύτης κλπ

πολύ ψαγμένο πλοτ γενικά

Δημοσ.

Θα θελα να παραθέσω κάτι που παρατήρησα και να διαβάσω και τη γνώμη σας για αυτό.

Στo παράλληλο συμπαν βλέπουμε έως τωρα οτι όσοι ακολούθησαν τον Κώστα-Λοκ, παραμένουν δυστυχισμένοι.

Ο Σόγιερ κυνηγάει τον υπεύθυνο για τον θάνατο των γονιών του.

Την Κειτ την κυνηγά ακόμα η αστυνομία.

Ο Λοκ παραμένει ανάπηρος κι αν εξαιρέσουμε τον γάμο του, παραμένει αποτυχημένος επαγγελματικά.

Ο Μπεν παίζει ακόμα παιχνίδια διαπλοκής και την πατάει στο τέλος.

Αντίθετα ο Τζακ και ο Χιουγκο που μένουν στο αντίπαλο στρατόπεδο (Τζεικομπ), φαινεται να έχουν καλύτερη εξέλιξη. Ο Τζακ τα βρίσκει με τον γιο του και όλα μέλι-γάλα ενώ ο Χιούγκο παραμένει τυχερός και εκκατομυριούχος!

Μας λένε κάτι όλα αυτά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μ' αρέσει αυτή η σκέψη. Δένει πολύ καλά. Και φυσικά και δεν είναι ένα ασήμαντο ερώτημα. Είναι ερώτημα κλειδί κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.
Θα θελα να παραθέσω κάτι που παρατήρησα και να διαβάσω και τη γνώμη σας για αυτό.

Στo παράλληλο συμπαν βλέπουμε έως τωρα οτι όσοι ακολούθησαν τον Κώστα-Λοκ, παραμένουν δυστυχισμένοι.

Ο Σόγιερ κυνηγάει τον υπεύθυνο για τον θάνατο των γονιών του.

Την Κειτ την κυνηγά ακόμα η αστυνομία.

Ο Λοκ παραμένει ανάπηρος κι αν εξαιρέσουμε τον γάμο του, παραμένει αποτυχημένος επαγγελματικά.

Ο Μπεν παίζει ακόμα παιχνίδια διαπλοκής και την πατάει στο τέλος.

Αντίθετα ο Τζακ και ο Χιουγκο που μένουν στο αντίπαλο στρατόπεδο (Τζεικομπ), φαινεται να έχουν καλύτερη εξέλιξη. Ο Τζακ τα βρίσκει με τον γιο του και όλα μέλι-γάλα ενώ ο Χιούγκο παραμένει τυχερός και εκκατομυριούχος!

Μας λένε κάτι όλα αυτά;

και αυτή καλή επισήμανση θα έλεγα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...