yannis27gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μόλις είδα το επεισόδιο! Μπόρώ να πω ότι μου είχε λέιψει ο Σώγιερ. Τρία επεισόδια είχε να εμφανιστεί!!! Καλό επεισόδιο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια! Τέλος πάντων πειμένουμε με αγωνία την συνέχεια!!! Yeap, μια χαρά επεισόδιο. Ειδικά ο κ...ς της Κέιτ όταν σκύβει να κάτσει δίπλα στον Σώγιερ είναι όλα τα λεφτά. Ψιλοζαλίστηκα εκείνη τη στιγμή...
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Κι εγώ δε το βρήκα κακό...ούτε σπουδαίο βέβαια... Με έχει μπερδέψει πολύ ο Γουίντμορ.. μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν στη πλευρά του Κώστα... από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Αν κάνουμε ένα παραλληλισμό με το sci-fi game Alien VS Predator (VS Marine)... τότε θα έλεγα πως ο Widmore είναι ο Marine, το Alien o Jacob και ο Predator o Κώστας
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αν κάνουμε ένα παραλληλισμό με το sci-fi game Alien VS Predator (VS Marine)... τότε θα έλεγα πως ο Widmore είναι ο Marine, το Alien o Jacob και ο Predator o Κώστας Δηλαδή ένας εναντίον όλων? Δε προλάβανε και τον Schwarzenegger στα νιάτα του... Θα τους καθάριζε σαν αυγό.
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλοι εναντίον όλων, ή όπως λέει και ο Σόγιερ, εγώ δεν είμαι με κανέναν.
timekeeper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όσα θες. Dark UFO Ευχαριστώ! Να υποθέσω ότι Κώτσιος είναι ο Λοκ;;;
Cue Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παρακαλώ. Just keep them to yourself Μην ανοίξουμε κανα spoiler για επεισόδια που δεν έχουν παιχτεί. Ναι Κώτσος is Locke.
MwhMwh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 πραγματι αρκετα βαρετο αυτο το επεισοδειο.. το αλλο απο οτι βλεπω για καλο το κοβω αφου θα δειξει την ιστορια του Richard.. και θα απαντηθει λογικα και το ερωτημα περι τον αλυσιδων ποθ ανεφερε ο ΛΟΚ-ΚΩΣΤΑΣ στο 6Χ01..
chaplin1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν ηταν και τοσο ασχημο ρε παιδια ενταξει.Το επομενο ωστοσο θα #$^%^ ασχημα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εντάξει πολύ χειρότερο το περίμενα το επεισόδιο απ' όσα είχα διαβάσει. Άσχετο αλλά το alternate reality που βλέπουμε, μήπως είναι απλά τι θα γινόταν χωρίς την επέμβαση του Jacob? Ίσως μετά από μια νίκη του Κώστα πχ να επιστρέψουν όλα όπως θα έπρεπε να ήταν. Η ιστορία του Σώγιερ δηλ θα μπορούσε να το υποστηρίξει αυτό.
katergaris79 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρον που δεν ξέχασαν τους άλλους επιζώντες από την Ajira. (και τους ξεπάστρεψαν όλους βέβαια για να μη μας απασχολούν. Στεναχωρήθηκε κανείς; ). Μένουν οι επιζώντες από την 815 που χρονοταξίδευαν και δεν σκοτώθηκαν από others (αυτοί μάλλον δεν παίζει να βρεθούν ποτέ), ο Bernard και η Rose, και οι others που πήγαιναν από το άγαλμα προς το ναό μετά το θάνατο του Jacob (αλλά δεν τους είδαμε να φτάνουν ποτέ εκεί). Δε ξέρω αν ξεχνώ και κανένα. Αυτό είναι τώρα ένα ερώτημα. Όταν έσκασε η βόμβα (το 1977), ανεξαρτήτως αν "δούλεψε" ή όχι, οι γνωστοί ήρωες χρονομεταφέρθηκαν (στο 2007), οι υπόλοιποι χρονομεταφέρθηκαν; Στα timetravels μεταφέρονταν οι Losties, η τριάδα από το καράβι αλλά και η Τζούλιετ. Οι υπόλοιποι Others ζούσαν κανονικά στο χρόνο τους. Όταν λοιπόν έσκασε η βόμβα (θεωρητικά) οι others δεν πήγαν στο 2007. Πήγαν όμως οι Ρόουζ-Μπερναρντ; Γιατί αν δεν πήγαν νομίζω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες μετά από 30 χρόνια να έχουν πεθάνει. Οι υπόλοιποι losties πέθαναν από τους στρατιώτες, από τα φλεγόμενα βέλη, από τη νάρκη, δε νομίζω να υπήρχε άλλος ζωντανός. Τουλάχιστον μετά από την επίθεση με τα βέλη και το ραντεβού στο ποτάμι δεν πρέπει να έδειξε άλλον. Υποτίθεται πώς ο Σόγιερ είπε δυνατά τον τόπο συνάντησης, έφτασαν πρώτοι οι others και τους καθάρισαν. Στο 2007 τώρα, όταν χτυπάει ο Κώστας το Ρίτσαρντ και τον παίρνει σηκωτό, λέει στους άλλους ότι τον απογοήτευσαν. Αυτοί είναι η ομάδα που έχει μαζί του ο Κώστας και τώρα έχουν προστεθεί οι others του ναού. Για ποιούς λες οτι ξεκίνησαν για το ναό και δεν έφτασαν; Κάτι έχω καταλάβει λάθος; Επίσης, ο Sawyer δεν υποτίθεται ότι ξέρει τον Widmore από τα χρονοταξίδια του (και όχι μόνο από το πλοίο της συμφοράς; ) Έχω μπερδευτεί λίγο με τους χρόνους. Πότε πήγε ο Κώστας να ελευθερώσει τον Ben στο προηγούμενο; Πριν φτάσει ο Widmore στο νησί (που πρέπει να ήταν απόγευμα της επόμενης μέρας από το σκηνικό στο ναό - ολόκληρο λάκο έσκαψε ο Ben) . Αλλά εδώ ο Widmore έχει σχεδόν εγκατασταθεί και το σκηνικό παίζει σαν να γίνονται όλα το επόμενο πρωί από τη φάση με το Ναό. Ο Λοκ είχε γνωρίσει τον Γουίντμορ, όχι ο Σόγιερ. Για τους χρόνους τώρα. Φτάνει ο Γουιντμόρ την ίδια μέρα, καθαρίζει τους υπόλοιπους και αρχίζει να στήνει το φράχτη. Αυτά γίνονται όσο ο Κώστας στέλνει το Σόγιερ απέναντυ και μέχρι να φτάσει με το κανό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Για ποιούς λες οτι ξεκίνησαν για το ναό και δεν έφτασαν; Κάτι έχω καταλάβει λάθος; Αυτούς στους οποίους ο Κώστας ειπε "με έχετε απογοητεύσει όλοι σας". Ok. Λογικά έφτασαν στον ναό, αλλά δεν το είδαμε εμείς. Ο Λοκ είχε γνωρίσει τον Γουίντμορ, όχι ο Σόγιερ. O Sawyer ήταν μαζί με τον Locke όταν έπιασαν τον Widmore σε κάποια φάση το 1950κάτι. Αλλά τότε μάλλον δεν άκουσε το όνομά του. Ωστόσο το 1977 (από Lostpedia) When Kate and Sawyer handed the young, gut-shot Ben over to Erik, Widmore was mentioned. Erik indicated that Widmore would be unhappy with Ben's arrival, and implied that he was in some sort of leadership position at this time... Για τους χρόνους τώρα. Φτάνει ο Γουιντμόρ την ίδια μέρα, καθαρίζει τους υπόλοιπους και αρχίζει να στήνει το φράχτη. Αυτά γίνονται όσο ο Κώστας στέλνει το Σόγιερ απέναντι και μέχρι να φτάσει με το κανό. Το πρόβλημα μου είναι στο εξής: 1. O Κώστας αφήνει το group που οδηγεί και πηγαίνει στον Ben, που έχει ήδη σκάψει τον λάκκο (είναι κάπου απόγευμα από ό,τι καταλαβαίνω εγώ). Τον ελευθερώνει, και φεύγει. Ο Μπεν στη συνέχεια δραπετεύει, συζητά με την Ιλάνα, γυρνάει πίσω στην παραλία, (οπότε περνάει και άλλη λίγη ώρα), γίνεται η επανένωση με Jack και Hurley και στο σημείο αυτό ο Widmore πλησιάζει με το υποβρύχιο (δεν έχει φτάσει στο νησί). 2. Ο Κώστας στέλνει τον Sawyer στο νησάκι, ενώ ακόμα είναι πρωί -από όσο καταλαβαίνω-, και φτάνοντας o Sawyer ο Widmore έχει ήδη σχεδόν "εγκατασταθεί" στο νησάκι (οι δικοί του έχουν στήσει ενέδρα στον Sawyer με τη Zoe)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα μου είναι στο εξής: 1. O Κώστας αφήνει το group που οδηγεί και πηγαίνει στον Ben, που έχει ήδη σκάψει τον λάκκο (είναι κάπου απόγευμα από ό,τι καταλαβαίνω εγώ). Τον ελευθερώνει, και φεύγει. Ο Μπεν στη συνέχεια δραπετεύει, συζητά με την Ιλάνα, γυρνάει πίσω στην παραλία, (οπότε περνάει και άλλη λίγη ώρα), γίνεται η επανένωση με Jack και Hurley και στο σημείο αυτό ο Widmore πλησιάζει με το υποβρύχιο (δεν έχει φτάσει στο νησί). 2. Ο Κώστας στέλνει τον Sawyer στο νησάκι, ενώ ακόμα είναι πρωί -από όσο καταλαβαίνω-, και φτάνοντας o Sawyer ο Widmore έχει ήδη σχεδόν "εγκατασταθεί" στο νησάκι (οι δικοί του έχουν στήσει ενέδρα στον Sawyer με τη Zoe) Δε μπορεί το 2 να είναι την επόμενη ημέρα? Πρέπει να μας τους δείχνει και την ώρα που κοιμούνται?
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 lol μάλλον το ζορίζουμε περισσότερο από όσο αντέχει... Δε μπορεί το 2 να είναι την επόμενη ημέρα? Πρέπει να μας τους δείχνει και την ώρα που κοιμούνται? ο Locke όταν μιλάει στο group που οδηγεί στην παραλία, τους λέει "ξέρω πως περάσατε όλοι μια δύσκολη νύχτα". Δεν έχει περάσει άλλη μέρα από τότε που έγινε το μακελειό στο ναό. Είναι το ξημέρωμα της ίδιας νύχτας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ο Locke όταν μιλάει στο group που οδηγεί στην παραλία, τους λέει "ξέρω πως περάσατε όλοι μια δύσκολη νύχτα". Δεν έχει περάσει άλλη μέρα από τότε που έγινε το μακελειό στο ναό. Είναι το ξημέρωμα της ίδιας νύχτας. Μπορεί να έπαθαν δηλητηριάση την επόμενη του μακελειού και να χέζανε ασταμάτητα όλη τη νύχτα.. οπότε και να εννοεί αυτή σαν "δύσκολη νύχτα". Το έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.