Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά η μετάφραση στην αρχή που ο Σώγιερ λέει "Bitch"...

!@#$ την θεία μου την χορεύτρια...

ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Το είδα, μόλις μου 'φυγε και η τελευταία στάλα ενδιαφέροντος για αυτή τη σειρά. Θα δω τα εναπομείναντα επεισόδια σα ζόμπι και πάμε γι' άλλα!

Δημοσ.

Ε ελάτε ρε παιδιά γαμώτο. Δεν μπορώ να γυρνάω απο την σχολή και να διαβάζω τέτοια πράγματα, με ρίχνετε ψυχολογικά... Με τι όρεξη να το δω τώρα το επεισόδιο?

Δημοσ.

Φοβερό το επεισόδιο!!!! Η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο. Περιμένω τα επόμενα επεισόδια όπως περιμένω τους Πειρατές της Καραϊβικής 4. Παρεμπιπτόντως,

οι μηχανορραφίες και το διπλό παιχνίδι του Σόγιερ, μου θύμισε έντονα το αντίστοιχο μπάχαλο της 3ης ταινίας!

Δημοσ.

Μόλις πάτησα το στοπ. Και...

:cry: :cry: :cry:

Νομίζω πως έχουν στην κυριολεξία δολοφονήσει τους χαρακτήρες και οι διάλογοι έχουν γίνει τόσο τρομακτικά απλοί, σα να απευθύνονται σε 5χρονα...

Αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση.. Πάω να διαβάσω σπόιλερ και επιστρέφω..

Δημοσ.

Μέτριο μου φάνηκε. Περίμενα περισσότερες εξελίξεις μετά τα 2 προηγούμενα (έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία!!)

1. Ο Σόγιερ μπάτσος;;; Κι όμως στο LAX άφησε την Κέιτ να την κάνει!

2. Προβλέπω να θέλουν να πάνε στο Hydra, και να κυνηγάει ο Σόγιερ τον εαυτό του που του έκλεψε το κανό στα timetravels. :lol:

3. Πολύ κομμάτι η Σάρλοτ.

4. Στα side stories: έχουμε αφήσει τον Σαγίντ με τον Τζιν δεμένο στο εστιατόριο. Την Κέιτ να την έχει πιάσει ο Σόγιερ. Τον Τσάρλυ φυλακή. Τη Σαν χαμένη στο LAX. Την Κλερ και τον Χέρλυ χαμένους επίσης. Πώς θα τα συμαζέψουν όλα αυτά σε 9 επεισόδια απορώ!!!

Δημοσ.
Φοβερό το επεισόδιο!!!! Η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο. Περιμένω τα επόμενα επεισόδια όπως περιμένω τους Πειρατές της Καραϊβικής 4. Παρεμπιπτόντως,

οι μηχανορραφίες και το διπλό παιχνίδι του Σόγιερ, μου θύμισε έντονα το αντίστοιχο μπάχαλο της 3ης ταινίας!

φιλε σιγουρα την ιδια σειρα με μας βλεπεις?που το βρηκες το φοβερο επεισοδειο?τη σου αρεσε?τελος παντων γουστα ειναι αυτα..

Δημοσ.

Καλά, όλα τα άλλα ασχολίαστα, αλλά μόνο εγώ

θέλω να πεθάνει η Kate επειγόντως; Μιλάμε είναι τελείως άκυρη σε όλη τη σειρά, δεν έχει κάνει τίποτα, δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα, το side story της είναι αδιάφορα από την 1η σεζόν κιόλας και τα επεισόδια που είναι κεντρική είναι μακράν τα χειρότερα όλης της σειράς, από την 1η σεζόν μέχρι και σήμερα. Π.χ. γυρνάει στο νησί να βρει την Claire, μας βγάζει το συκώτι να μην σκάσουν την βόμβα, όταν η Τζούλιετ συμφωνεί, βοηθάει να σκάσουν την βόμβα, μετά ξυπνάει πάνω σε ένα δέντρο (!), πηγαίνει στο Ναό, φεύγει απ' τον Ναό, ξαναπηγαίνει στον Ναό, ξαναφεύγει απ' το Ναό, και μετά, στο άκυρο, εμφανίζεται να κλαίει μεσ' τη ζούγκλα. Τι διάολο ρόλο βαράει; Την κρατάμε για διακοσμητική και επειδή είναι ωραίο γκομενάκι;

Και πέθανε το ωραίο γκομενάκι η Τζούλιετ που είχε και ένα background για να μείνει το μαλακισμένο που γυρνάει στη ζούγκλα χωρίς σκοπό και αιτία. Έλεος.

Δεν σχολιάζω τη σειρά και την πορεία της, απλά μου φαίνεται ότι ΟΛΗ η 6η σεζόν θα είναι γύρω από τον Κώστα/Smokie και να μάθουμε τη μάνα του, ποιος είναι αδερφός του, πότε γεννήθηκε, τι του κάνανε, και ότι όλοι τριγύρω του χεστήκαμε τι κάνανε εδώ και 5 σεζόν. Όλο το story arc της τελευταίας σεζόν του Lost είναι γύρω από ένα χαρακτήρα που εισήχθη μόλις στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης (θα μου πεις, υπήρχε σαν καπνός από το 1ο επεισόδιο και σκότωνε κόσμο - well, that summarizes all), και όλα τα μυστήρια που έχουν σημασία είναι αυτά που σχετίζονται με τη μυθολογική προέλευσή του. Χμμ...

---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ----------

φιλε σιγουρα την ιδια σειρα με μας βλεπεις?που το βρηκες το φοβερο επεισοδειο?τη σου αρεσε?τελος παντων γουστα ειναι αυτα..

Irony.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Το βρήκα σχετικά καλό. Κατώτερο από το προηγούμενο συγκριτικά, αλλά δεν πολυβαρέθηκα όταν το έβλεπα και κατά τη γνώμη μου έδωσε νέα στοιχεία για την ιστορία.

Το Flash sideways ήταν σχεδόν αχρείαστο, αν εξαιρέσουμε ότι μάθαμε πως ο Cooper έχει κάνει το έγκλημα και σε αυτό το σύμπαν, και ο Sawyer αποφάσισε να γίνει αστυνόμος αντί εγκληματίας (που πάνω κάτω μας λέει -νομίζω- ότι σε αυτό το σύμπαν δε βυθίστηκε μόνο το νησί, αλλά ο Jacob δεν τον βρήκε ποτέ). Επίσης η Charlotte είναι και εδώ αρχαιολόγος που σημαίνει ότι ήταν στο νησί και έφυγε όπως τα ξέρουμε. Αλλά πέρα από αυτό η παρουσία της Charlotte δεν απέφερε και πολλά δυστυχώς. (edit: ωστόσο η σκηνή που έψαχνε στο συρτάρι ήταν ενδεικτική ότι έψαχνε για κάτι συγκεκριμένο (και όχι έτσι γενικά και αόριστα). Χμ)

Η σφαλιάρα στην Claire ήταν όλα τα λεφτά. Και καλά η Claire συμπεριφέρεται σαν παλαβή, ο Sayid γιατί ξέπεσε έτσι απότομα; Πρέπει να πιστέψουμε ότι πια δεν έχει ίχνος "ψυχής" μέσα του; Ότι η αρρώστια τον άλλαξε και επειδή σκότωσε δύο τύπους εν ψυχρώ παραδόθηκε στο Dark Side και πάμε παρακάτω;

Πλάκα είχε η λογική του Κώστα. Έχει μια δικαιολογία και εξήγηση για όλα (αλλά ωστόσο οι χαρακτήρες βαριούνται να ρωτήσουν - όλοι είναι σε φάση "τι μου λες τώρα, άντε τελειώνε και άσε με στη μοίρα μου". Anyway, άκυρο το σκηνικό που ενώ μιλούσε με την Kate, της λέει έλα να σου δείξω που πήγε ο Sawyer. Της δείχνει το νησί, και τον ρωτάει η Kate "γιατί δεν μου είπες απλά πως είναι στο νησάκι;" και αυτός απαντά "γιατί ήθελα να μιλήσουμε". LOL.

Ενδιαφέρον που δεν ξέχασαν τους άλλους επιζώντες από την Ajira. (και τους ξεπάστρεψαν όλους βέβαια για να μη μας απασχολούν. Στεναχωρήθηκε κανείς; ). Μένουν οι επιζώντες από την 815 που χρονοταξίδευαν και δεν σκοτώθηκαν από others (αυτοί μάλλον δεν παίζει να βρεθούν ποτέ), ο Bernard και η Rose, και οι others που πήγαιναν από το άγαλμα προς το ναό μετά το θάνατο του Jacob (αλλά δεν τους είδαμε να φτάνουν ποτέ εκεί). Δε ξέρω αν ξεχνώ και κανένα.

Ο Widmore στήνει φράκτη. Άρα δεν είναι με τον Κώστα; Επίσης πολύ άκυρος ο διάλογος με τον Sawyer. Λένε πέντε κουβέντες και έχουν δώσει τα χέρια λες και κατάλαβε ο καθένας του κάτι από τη συζήτηση.

Επίσης, ο Sawyer δεν υποτίθεται ότι ξέρει τον Widmore από τα χρονοταξίδια του (και όχι μόνο από το πλοίο της συμφοράς; )

Έχω μπερδευτεί λίγο με τους χρόνους. Πότε πήγε ο Κώστας να ελευθερώσει τον Ben στο προηγούμενο; Πριν φτάσει ο Widmore στο νησί (που πρέπει να ήταν απόγευμα της επόμενης μέρας από το σκηνικό στο ναό - ολόκληρο λάκο έσκαψε ο Ben) .

Αλλά εδώ ο Widmore έχει σχεδόν εγκατασταθεί και το σκηνικό παίζει σαν να γίνονται όλα το επόμενο πρωί από τη φάση με το Ναό.

Edit: Επίσης, γενική παρατήρηση. Εδώ και μερικά επεισόδια είμαστε σε φάση "Τα πιόνια μπαίνουν στη θέση τους, στο επόμενο αρχίζει το καλό". Και εκεί έχουμε μείνει. Ίσως το επόμενο, για το οποίο ακούγονται πολλά καλά, να είναι όντως η αρχή του καλού. Τελευταία season ρε γμτ, του LOST είναι. Που είναι τα επικά επεισόδια;

Δημοσ.

Μόλις είδα το επεισόδιο! Μπόρώ να πω ότι μου είχε λέιψει ο Σώγιερ. Τρία επεισόδια είχε να εμφανιστεί!!! Καλό επεισόδιο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια! Τέλος πάντων πειμένουμε με αγωνία την συνέχεια!!!

Δημοσ.

Κι εγώ δε το βρήκα κακό...ούτε σπουδαίο βέβαια...

Με έχει μπερδέψει πολύ ο Γουίντμορ.. μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν στη πλευρά του Κώστα... από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...