orgio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μα το έχει πει ξεκάθαρο ο Τζέικομπ... "It only ends once. Anything that happens before that is just progress". Η κουβέντα που είχε κάνει ο Κώστας με τον Τζέικομπ στην παραλία εμένα μου δείχνει δύο πράγματα .... Δεν είναι οι πρώτοι οι του Black Rock που φέρνει στο νησί ο Τζέικομπ. Το έφερε ο Τζέικομπ αλλά το λιμπιζόταν και ο Κώστας. Ο Τζέικομπ το έφερε για να αποδείξει στον Κώστα ότι ο άνθρωπος δεν είναι κακός, διεφθαρμένος και μπορεί να αλλάξει. Από την άλλη ο Κώστας είναι αυτός που τους διαφθείρει, προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Είναι κάτι σα στοίχημα - παιχνίδι των θεών, με τους ανθρώπους να είναι πιόνια σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ριτσαρντ που ήταν στο Black Rock πρέπει να απελευθερώθηκε από τον Κώστα (Ο Κώστας του είπε έξω από το άγαλμα:good to see you out of those chains) με αντάλλαγμα να τον υπηρετεί τυφλά.Επειδή όμως ο Ρίτσαρντ λέει στον Τζακ ότι ο Τζέικομπ τον έκανε αθάνατο ή ο Κώστας τον εξαπάτησε λέγοντάς του ότι είναι ο Τζέικομπ ή πράγματι ο Τζέικομπ τον έκανε αθάνατο μέχρι να εκλπηρώσει το σκοπό του στο νησί. Ο Τζέικομπ από τη μεριά του δεν έχει παρέμβει πουθενά πάνω στο νησί. Έχει αγγίξει μόνο τους Τζακ, Κέιτ, Σόγιερ, Χιούγκο, Σαγίντ και τους Κορεάτες εκτός νησιού όμως. Έτσι τους κάνει και αυτούς πιόνια στο παιχνίδι του τα οποία δεν μπορούν να πεθάνουν μέχρι να τα χρησιμοποιήσει. Για αυτό δεν μπορεί να σκοτώσει ο Μπεν τον Γουίντμορ και ανάποδα. Για αυτό και δεν σκοτώνονται Ρίτσαρντ και Τζακ από το δυναμίτη. Γι'αυτό γλυτώνει ο Τζίν από την έκρηξη στο πλοίο. Γι'αυτό δεν παθαίνουν τίποτα οι επιβάτες της Ατζίρα. Γι'αυτό τη γλυτώνουν οι Τζακ Κειτ Σόγιερ από την έκρηξη της βόμβας. Ο Σαγίντ θα τη γλύτωνε αλλά πρόλαβε ο Κώστας και μόλυνε το νερό στο ναό. Ακόμα και ο Μπεν που τον άγγιξε ο Τζέικομπ δεν πρόκειται να πεθάνει μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο του Τζέικομπ - μοίρα για αυτόν. Όσοι έχουν πεθάνει και τους είχε χρησιμοποιήσει ο Τζέικομπ σε αυτό το παιχνίδι, εμφανίζονται για να βοηθήσουν το σχέδιό του ( Τσάρλι, Λουτσία, Λίμπυ, Μπούν, Σάνον). Μέσα στο σχέδιο αυτό ήταν να πεθάνει και ο ίδιος. "Μόνο οι νεκροι έχουν δει το τέλος του πολέμου" γράφει στο υφαντό του.
antreas18 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Oσο το σκεφτομαι τοσο πιο ηλιθιο μου φαινεται οτι απο το "τους πηγαν εκει καποιοι μεγαλοεπιχειρηματιες με σατανικα σχεδια" πηγαμε στο "τους εφερε ο ημιθεος Ιακωβος, ο μεθυσμενος Βαρδινογιαννικος που βγαινει στον Γκοντζο πριν την Κατια" Τι βλακας πρεπει να εισαι για να πας απο την υπερπλεκτανη και το σκακι κακοβουλων ανθρωπων στις επιθυμιες ενος μαγικου οντος??Ποσο ευκολα πας να την σκαπουλαρεις? Και νομιζεις δεν θα σε παρουμε χαμπαρι? ΧχαΑΧχαΑΧχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαχαΑΧαχΑΧαχΑΧαχ
empire21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το σημερινό επεισόδιο σε ποιον χαρακτήρα επικεντρώνεται;
Cue Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Sawyer. Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
empire21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Thanx Cue. Άντε να δούμε που ήταν χαμένος ο Σόγιερ όλο αυτό το διάστημα.
thever Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 sawyer centric επεισοδειο μου φενεται λιγο... πως να το πω... αδιαφορο, επλιζω να εχω αδικο αλλα σε ολο το λοστ ιδιαιετερα τζακ, κειτ και σωγιερ ειναι τα πιονια του παιχνιδου λοστ και ο,τι κανουνε δεν ειναι για καλο μεχρι στιγμης. Ολα τα κανουνε χειροτερα απο οτι ηδη ειναι και ειδικα μεχρι πριν 2-3 επεισοδεια δεν ειχαν την απολυτη ιδεα για το τι γινοτανε στο νησι...
sheik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μετριο το προβλεπω το επεισοδιακι. Εκτος των αλλων, ενας λογος ειναι και οτι το επομενο ειναι το σουπερ-uber πολυαναμενομενο Ab Aeterno, οποτε 2 επεισοδιαρες στη σειρα πολυ λιγες φορες ειδαμε στο Lost.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ^^^Lol. Βρε, καθίστε να προβληθεί πρώτα, και μετά το θάβουμε (αν όντως είναι χάλια) και εν χορώ.
greekmule Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 πολυ μετριο το σημερινο επεισοδιο, το χειροτερο του 6ου κυκλου κατ'εμε. το sneak preview του επομενου ειναι ολα τα λεφτα
xavier Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο τα 2 προηγουμενα...ενα κλασσικο cool σωγιερ επεισοδειο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Στα ratings πάντως έχει πατώσει...βγαίνει λίγο καλύτερο από το 6χ03... δε πειράζει... έρχεται το ab aeterno πoυ θα μας τρελάνει
Cue Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ωραίο επεισοδιάκι για αυτό που είναι! Σε καμμία περίπτωση το χειρότερο ή από τα χειρότερα. Αν και Sawyer επεισόδιο, εμβαθύνει λίγο περισσότερο στον χαρακτήρα του Κώστα. Μερικά σχόλια Αν και στο τέλος δείχνει την Claire να έρχεται στα "λογικά" της, το ότι έκανε focus στο ότι έπιασε το χέρι στην Kate μόνο στο ντούκου δε μπορώ να το περάσω...Κάτι δε μου πάει "καλά". Touch? Ο Sayid πάλι, είναι μέσα στη μαστούρα? έχει απλά αφήσει τον εαυτό του? Μου φάνηκε πολύ τραβηγμένη αντίδραση να στέκεται απλά και να κοιτάει την Claire έτοιμη να σφάξει την Kate. Το bitch slap του Κώστα στην Claire? Χμ? Έβγαλε τα απωθημένα που έχει από παιδί? :/ Επίσης η ατάκα του Κώστα, θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε, γιατί μου φαίνεται εντελώς άκυρη? Το επόμενο Richard centric, ελπίζω να μην έχει flash sideways
thever Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μουφα το επεισοδειο λιγα σημαντικα πραματα μεγαλη ελπδα για το επομενο...καλη υπομονη..
tzinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 το μονο πραγμα που μου ερχοταν στο μυαλο την ωρα του επεισοδειου ειναι, " μα ειναι δυνατον να εχω σπαταλησει τοσο χρονο σε αυτο το καραγκιοζιλικη??¨!! Τραγικοι διαλογοι, ηλιθια ιστορια. Αυτα απο μενα και για να μην σας τα πρηζω αλλο καθος η αποψη μου ειναι σαφης και γνωστη, δεν ξαναγραφω μεχρι το τελος της απαραδεκτης αυτης σεζον.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Όποιος έχει δεi trailer & sneak peek από το επόμενο νομίζω καταλαβαίνει ότι πρέπει να ετοιμάζεται για το κορυφαίο επεισόδιο της σεζόν (πλην φινάλε εννοείται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.