Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ώρα? Πιάνει και Θεσσαλονίκη ή μέσω ίντερνετ μόνο? Ακούω συχνά για αυτές τις εκπομπές αλλά ποτέ δεν έχοω ακούσει μία.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

23/03/2010 6x09 Ab Aeterno

30/03/2010 6x10 The Package

06/04/2010 6x11 Happily Ever After

13/04/2010 6x12 Everybody Loves Hugo

To Ab Aeterno σημαίνει ''Απο την Αιωνιότητα'' και έχει κεντρικό ήρωα τον Ρίτσαρντ. ΓΟΥΑΓΟΥ!!! !!!

(Απο τον Σέντρα Fm, ωραία εκπομπή πλάκα,πλάκα...)

Δημοσ.

Πωωω έχω χαζέψει.

Το πιο κουφό το οποίο δεν είχα ακούσει ποτέ, είναι τα ''κοινά'' του Λόστ με την Οδύσσεια, στο οποίο οι μνηστήρες της Πηνελόπης ήταν 108.

Δημοσ.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αληθινό ή μονταζ αλλά το βάζω σε σποιλερ. Τα 4 πρώτα λεπτά του lost!!!!!

Ειναι 100% αληθινο. Ειναι απο διαγωνισμο που εκανε το ABC(στον οποιο παρεπιπτοντως πηρα μερος :P ) και κερδιζες ενα φλασακι, μεσα σε ενα μπουκαλι το οποιο περιειχε τα 4 πρωτα λεπτα της πρεμιερας.

Αναμενομενο φυσικα ηταν να διαρρευσει.

Αρα, ιτς οφισιαλ,

εχουμε RESET

• Moderators
Δημοσ.

Επανάληψη των 5 season σε 8:15 λεπτά.

(από όσο γνωρίζω υπάρχουν αρκετά βιντεάκια με "επανάληψη" σε χ λεπτά, κάποια πρόχειρα και κάποια πιο ενδιαφέροντα. Το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά).

Επίσης, ένα αστείο fan made (και οριακά εκνευριστικό) βίντεο για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Δημοσ.
Πωωω έχω χαζέψει.

Το πιο κουφό το οποίο δεν είχα ακούσει ποτέ, είναι τα ''κοινά'' του Λόστ με την Οδύσσεια, στο οποίο οι μνηστήρες της Πηνελόπης ήταν 108.

Ο τυπος που ειχε φυγει με το καραβι για να δωσει εναν "αγωνα" αλλα χαθηκε για στην θαλασσα μακρια απο την αγαπημενη του την Πηνελοπη και ειχε κολλησει σε ενα νησι αλλα αυτη ποτε δεν τον ξεχασε δεν σου ειχε χτυπησει κανενα καμπανακι?:lol::lol:

ΥΓ. Για να μην αναφερω το αποσπασμα απο την ιδια την Οδυσσεια στην αρχη του 5χ16:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...