DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι μας ενδιαφέρουν τα flash sideways του Λοκ στην παράλληλη πραγματικότητα από την στιγμή που έχει πεθάνει άρα δεν υπάρχει στο νησί? Γενικώς δε μας ενδιαφέρουν τα flash sideways αλλά τέλοσπάντων...
sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μολις ακουσα το νεο podcast και τους ρωτησε ενας φαν ποιος διαλο εριξε την παλετα με τα τροφιμα στην 2η σαιζον και γιατι, και ειπαν οτι εχουν καθε προθεση να το απαντησουν, αλλα το μονο που μπορουν να πουν προς το παρον ειναι πως ΙΣΩΣ να μην το κανουν μεσα απο την σειρα. Τον λογο δεν τον γνωριζω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μολις ακουσα το νεο podcast και τους ρωτησε ενας φαν ποιος διαλο εριξε την παλετα με τα τροφιμα στην 2η σαιζον και γιατι, και ειπαν οτι εχουν καθε προθεση να το απαντησουν, αλλα το μονο που μπορουν να πουν προς το παρον ειναι πως ΙΣΩΣ να μην το κανουν μεσα απο την σειρα.Τον λογο δεν τον γνωριζω. Ο λόγος πιθανώς είναι ότι κάποια θέματα όπως για παράδειγμα η Dharma έχουν εξεταστεί στις προηγούμενες σεζόν και δεν υπάρχει πλάνο/χρόνος/νόημα να ξανασχοληθούν με αυτά στα εναπομείναντα 10 επεισόδια...ίσως δε τους βγήκε να το κολήσουν στο main story αυτής της σεζόν... Πραγματικά είναι ένα ερώτημα που είναι από τα τελευταία στη "λίστα" μου με αυτά που καίγομαι να απαντηθούν.
konnak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Βλέποντας το βιντεάκι LOST-Baywatch, πέτυχα μια σειρά από μικρά βιντεάκια-παρωδίες, φτιαγμένα με μινιατούρες των ηρώων. Έχουν πολύ γέλιο, τσεκάρετέ τα: #1 - Star Wars: #2 - Pirates of the Caribbean: #3 - Harry Potter: #4 - Lord of the Rings: #5 : Indiana Jones & the Mystery of LOST Island: #6 - Heroes: #7 - Batman: #8 - NY Yankees: #9 - Star Trek: #10 - Twilight, Season Finale: Τρελό κάψιμο. ΥΓ: Ο Hurley είναι σαν τον Kenny στο South Park, πεθαίνει συνέχεια EDIT: Είναι και αυτό:
MwhMwh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Βλέποντας το βιντεάκι LOST-Baywatch, πέτυχα μια σειρά από μικρά βιντεάκια-παρωδίες, φτιαγμένα με μινιατούρες των ηρώων. Έχουν πολύ γέλιο, τσεκάρετέ τα: #1 - Star Wars: #2 - Pirates of the Caribbean: #3 - Harry Potter: #4 - Lord of the Rings: #5 : Indiana Jones & the Mystery of LOST Island: #6 - Heroes: #7 - Batman: #8 - NY Yankees: #9 - Star Trek: #10 - Twilight, Season Finale: Τρελό κάψιμο. ΥΓ: Ο Hurley είναι σαν τον Kenny στο South Park, πεθαίνει συνέχεια EDIT: Είναι και αυτό: καλα αυτα τα βιντεακια τα σπανε πραγματι.. ειδικα οταν τους μπλεκει με τους χαρακτηρες του heroes ειναι ολα τα λεφτα..
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μολις ακουσα το νεο podcast και τους ρωτησε ενας φαν ποιος διαλο εριξε την παλετα με τα τροφιμα στην 2η σαιζον και γιατι, και ειπαν οτι εχουν καθε προθεση να το απαντησουν, αλλα το μονο που μπορουν να πουν προς το παρον ειναι πως ΙΣΩΣ να μην το κανουν μεσα απο την σειρα.Τον λογο δεν τον γνωριζω. Μας βλέπω σε δελτίο τύπου μετά το τέλος της σειράς να ανακοινώνουν το νέο τους βιβλίο: Λοστ: Τι στράβωσε. - Οι Απαντήσεις'', για να μας απαντήσουν σε ότι δεν έχουν απαντήσει. Τώρα, όπως λέει και ο DeadOrganPlayer δεν είναι και καμίας ζωτικής σημασίας ερώτημα, αλλά ακόμα και αυτό το ερώτημα (μαζί και με άλλα) αν μείνει έτσι φλου στον αέρα μετά το τέλος της σειράς, ε θα δείχνει πολύ μισοτελειωμένη και κοψοραμένη σειρά. Επίσης αυτό το ίσως να μην το κάνουν μέσα απο την σειρά δεν με πολυαρέσει. Φαντάζεστε spin-off της σειράς με τον Τζάκ σε ρόλο γιατρού να ασχολείται με υποθέσεις της Ντάρμα; Υπόθεση και επεισόδιο. :eek:
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μολις ακουσα το νεο podcast και τους ρωτησε ενας φαν ποιος διαλο εριξε την παλετα με τα τροφιμα στην 2η σαιζον και γιατι, και ειπαν οτι εχουν καθε προθεση να το απαντησουν, αλλα το μονο που μπορουν να πουν προς το παρον ειναι πως ΙΣΩΣ να μην το κανουν μεσα απο την σειρα.Τον λογο δεν τον γνωριζω. 1. Αρα καλα ελεγα τοσο καιρο οτι ειναι εκκρεμοτητα και δεν εχει απαντηθει 2. Ειναι ηλιθιο κατι που μας ταλαιπωρησε 1 σεζον να μεινει ετσι. Τουλαχιστον για τις εγκυμοσυνες βαλανε τον Ριτσαρντ να πει "Ο Μπεν ασχολειται με ασημαντα ζητηματα"
Cue Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αρχίζουν και με εκνευρίζουν οι παραγωγοί. Ε ντάξει. Έκαναν και confirm ότι λόγω του θανάτου του Jacob έχει κολλήσει ο Κώστας.
katergaris79 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πάντως ένω μέχρι τώρα έλεγαν οτι δε θα απαντηθεί κάτι εκτός σειράς, τώρα ακόμα κι αυτό αλλάζει. Ίσως άκουσαν τα σχόλια από τον κόσμο, κι από τη στιγμή που βλέπουν οτι δε θα απαντηθούν όλα, αναγκαστούν για κάτι extra. Από το περιοδικό τους ίσως ή από το Site, γιατί για επεισοδιο χλωμό το κόβω.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Cue με μπερδεψες με το τελευταιο νομιζα οτι τοσο καιρο λεγαμε για το θαψιμο του Λοκ του πραγματικου και οτι κολλησε ο Κωστας στο σωμα του Λοκ.Εσυ τι εννοεις?
Cue Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν έβγαλα νόημα από αυτό που λες Ναι εγώ έλεγα ότι δεν ξέρουμε σίγουρα γιατί ο Κώστας έχει κολλήσει στον Locke, ενώ όλοι είχατε σίγουρο ότι είναι λόγω θανάτου του Jacob. Ε τώρα το επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί. Επίσης βγήκε το όνομα του episode 16 για όσους θέλουν να το μάθουν. Lost: What They Died For Χμ. Κάτι σε Jacob/MiB centric μου βγάζει. Α και δε ξέρω αν υπήρχε πριν το character centric για το episode 11 Happily Ever After, Desmond-centric
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 γιατί ο Κώστας έχει κολλήσει στον Locke, ενώ όλοι είχατε σίγουρο ότι είναι λόγω θανάτου του Jacob. Ε τώρα το επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί. Που το επιβεβαίωσαν; Έχεις λίνκ; Επίσης βγήκε το όνομα του episode 16 για όσους θέλουν να το μάθουν. Lost: What They Died For Χμ. Κάτι σε Jacob/MiB centric μου βγάζει. Νομίζω ότι το Jacob/MiB centric ξέρουμε ποιο είναι. Και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο. Εκτός και αν σαν 16ο δεν εννοείς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Έχει γίνει μια σχετική μαντάρα με την αρίθμηση των επεισοδίων αυτήν την σεζόν. Α και δε ξέρω αν υπήρχε πριν το character centric για το episode 11 Happily Ever After, Desmond-centric Τώρα, αν σου πω ότι δεν μ'αρέσει καθόλου ο τίτλος. Με προ-ιδεάζει ότι απλά θα λήξουν το θέμα Ντέσμοντ - Πένυ, και μας τελείωσε και ο Ντέσμοντ. Και αν γίνει αυτό θα φάω τόοοοση ξενέρα, διότι πάνε και τα ''Σπέσιαλ Ντέσμοντ'' πάνε και τα ''Ο Ντέσμοντ είναι πολύ σημαντικός χαρακτήρας'' και πάνε όλα. Επίσης μια απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα: Το σύμπαν που υπήρχε εκτός νησιού στις προηγούμενες πέντε σεζόν, τι απέγινε; ''Καταστράφηκε''; Εκεί αν θυμάμαι καλά είχαμε αφήσει τον Ντέσμοντ με την Χώκινς να συζητάνε και να του λέει η Χώκινς ότι είναι σημαντικός και πρέπει να πάει πίσω και αυτός αρνήθηκε. Τι γίνεται με αυτό;
Cue Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Περί σχολιασμού επεισοδίων και απορίες εδώ είσαι, από το επίσημο podcast των σεναριογράφων (διορθώνω) Το 16 δεν είναι το τελευταίο. 18 νομίζω θα έχει? Εσύ ποιο λες δεν κατάλαβα. Και εγώ δεν μπορώ να ερμηνεύσω το episode title :/ γιατί να καταστράφηκε? :/ θεωρώ ότι υπάρχει.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Selers φτιαξε τα σποιλερ σου Cue ολοι λεγανε οτι ειχε κολλησει στον Λοκ γιατι θαψανε τον Λοκ και λεγαμε οτι ο Κωστας παιρνει μορφες οσων ειναι αταφοι και αφου θαψανε τον Λοκ κολλησε. Tωρα λες οτι δεν εχει σχεση και οτι εχει κολλησει λογω Τζεικομπ Εριχνα μια ματια στο spreadsheet με τις αποριες. Ειναι αστειο αλλα 7 επισοδεια μετα εχουν απαντηθει μονο 2-3 απο τις αποριες που ειχαμε εδω και 5 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.