Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καταρχήν ο καπνός ξέρουμε ότι είναι ο Κώστας. Η Αλεξ όμως, αφού ο Κώστας δεν μπορεί να μπει σε άλλο σώμα, ποιος σκατά είναι? Αν τελικά αποδειχτεί ότι έχουμε και projection από τον καπνό μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα αυτό που είπε η Ilana. Όπως το κατάλαβα εγώ, ο Κώστας έχει κολλήσει στο σωμα του Locke, αφότου σκοτώθηκε ο Jacob. Πιο μπροστά έχει πάρει και τη μορφή της Alex (στον Ben) και τη μορφή του Christian (στην Sun). Και στις δύο περιπτώσεις ο Locke απουσιάζει βολικά από τη σκηνή.
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλά αυτό και αν μου φαίνεται άκυρο Praetorian (και convenient)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλά αυτό και αν μου φαίνεται άκυρο Praetorian (και convenient) Δεν είναι άκυρο, αυτό ισχύει όντως. Επιβεβαιωμένα.
jazzu4ia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ...πως τα καταφέρνει αυτός ο φουκαράς ο Κώστας και είναι πάντα " ο δύστυχος παγιδευμένος άντρας" αυτής της σειράς... ...πριν ήταν παγιδευμένος στο νησί...(ψάχνει απεγνωσμένα να φύγει...) ...παγιδευμένος απ' το Τζεϊκομπ...(έψαχνε αιώνια τρόπο να τον σκοτώσει...) ...παγιδευμένος στην καλύβα...(αφού φώναζε χέλπ...) ...τώρα "κατάφερε" + παγιδεύτηκε στο σώμα του Λόκ... ...πολύ γκαντέμης... ...για λύπηση σου λέω...
thever Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλά αυτό και αν μου φαίνεται άκυρο Praetorian (και convenient) χαχαχα τί ακυρο ρε φιλε εννοειτε πως αυτο συμβαινει ειναι το μονο ξεκαθαρο πλεον...
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επιβεβαιωμένο από που? Πως είναι ξεκάθαρο ρε σεις Τι σκατά αλτσχάιμερ έχω πάθει? Από που και ως που προκύπτει ότι όταν πέθανε ο Jacob ο Κώστας παγιδεύτηκε στο σώμα του Locke? Εγώ είχα την αίσθηση ότι από την στιγμή που διάλεξε τον Locke, δεν μπορεί να ξαναβγει.
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επιβεβαιωμένο από που?Πως είναι ξεκάθαρο ρε σεις Τι σκατά αλτσχάιμερ έχω πάθει? Από που και ως που προκύπτει ότι όταν πέθανε ο Jacob ο Κώστας παγιδεύτηκε στο σώμα του Locke? Εγώ είχα την αίσθηση ότι από την στιγμή που διάλεξε τον Locke, δεν μπορεί να ξαναβγει. Ούτε απόλυτα ξεκάθαρο είναι ούτε, φυσικά, επιβεβαιωμένο. Απλώς η τελευταία μορφή που έχει πάρει είναι της Άλεξ και μέχρι τη στιγμή που μας λέει η Ιλάνα οτι έχει "παγιδευτεί" στον Λοκ, το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός που έχει γίνει είναι ο θάνατος του Τζέικομπ. Οπότε υποθέτουμε ότι αυτό φταίει. Βέβαια μπορεί να μας πετάξουν κανένα κουφό τύπου "τώρα που κατάλαβαν ποιός πραγματικά είναι, δεν μπορεί να αλλάξει" και να μας στείλουν. Λοστ είναι αυτό!!!!
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εμένα πάλι πιο λογικό (μέσα στον παραλογισμό) μου φαίνεται ότι από την στιγμή που θάβουν τον Locke, δεν μπορεί να αλλάξει σώμα. Αλλά και πάλι η Ilana το λέει πριν τον θάψουν. Άκυρο βέβαια για πιο λόγο, αλλά το ίδιο άκυρο μου φαίνεται και η επεξήγηση του "πέθανε ο Jacob" ο Κώστας δεν αλλάζει. Η Άλεξ είχε ταφεί? Δε θυμάμαι.
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εμένα πάλι πιο λογικό (μέσα στον παραλογισμό) μου φαίνεται ότι από την στιγμή που θάβουν τον Locke, δεν μπορεί να αλλάξει σώμα. Αλλά και πάλι η Ilana το λέει πριν τον θάψουν. Άκυρο βέβαια για πιο λόγο, αλλά το ίδιο άκυρο μου φαίνεται και η επεξήγηση του "πέθανε ο Jacob" ο Κώστας δεν αλλάζει. Η Άλεξ είχε ταφεί? Δε θυμάμαι. Εμένα πάλι αυτό μου φαίνεται το πιο παράλογο απ'όλα. Να μου πεις οτι δεν μπορεί να πάρει μορφές θαμμένων να πω οκ, έχει μια βάση. Αλλά να λέει η Ιλάνα οτι έχει παγιδευτεί επειδή ΘΑ θάψουν τον Λοκ μου φαίνεται κουφό. Με αυτή τη λογική, μόλις πέθανε ο Τζέικομπ, μέχρι να πεις "καπνός" θα γινόταν Κρίστιαν (ας πούμε) και μετά άντε πιάστον.
Ceridwen Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι μας ενδιαφέρουν τα flash sideways του Λοκ στην παράλληλη πραγματικότητα από την στιγμή που έχει πεθάνει άρα δεν υπάρχει στο νησί?
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ΑΧχαΧΑαχαχχαΑΧ η ισοπέδωση των flash sideways από τον Ceridwen. Ε χάρη στο πτώμα του Locke αλωνίζει ο Κώστας. Να μη του δώσει ένα δώρο? (βάσει θεωρίας που λέει ότι ο Κώστας τους έταξε ένα "καλύτερο" μέλλον από το να καταλήξουν στο νησί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Η Άλεξ είχε ταφεί? Δε θυμάμαι. Ναι (νομίζω). Από τον Ben. Αλλά δεν το δείχνουν on screen (στο Lostpedia το έχουν σαν αναπάντητο ερώτημα). Πάντως ο Ben πηγαίνει στο πτώμα της. Αυτό είναι το transcript από το επεισόδιο 5x09 "The Shape of Things to Come" - δεν έχω πρόχειρη τη σκηνή σε youtube: BEN: (stops to face Locke, mournfully speaks) I have to say goodbye to my daughter, John. [ben holds his hand out and Locke gives him a rifle. When Locke runs off after the rest of the group, Ben slowly walks over and kneels next to Alex's lifeless body. Quietly weeping, he turns her face up and closes her eyes. Ben gently leans down and kisses her forehead, then remains kneeling as the agony of losing a daughter mutilates his face.] [cut to commercial] Πάντως και εγώ αυτό που συμπεραίνω λέω, δεν γνωρίζω αν έχει επιβεβαιωθεί σε κάποιο podcast/συνέντευξη.
thever Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 απαντωντας γενικοτερα σε προηγουμενα ποστ ο μπεν ισως θεωρειται candidate και αυτο εξηγειται διοτι καθε υποψηφιος δεχοταν το αγγιγμα του jacob για να μην μπορει να πεθανει(ή τουλαχιστον κατι σαν αθανατος), και αμεσως μετα αφοτου ο μπεν τον μαχαιρωσε ο jacob τον ακουμπισε και προφανως (αφου δεν ειχε πεθανει ακομη) τον εκανε αθανατο... πιστευω πως ενας απο τους λογους που ο κωστας βοηθησε τον μπεν στο τελευταιο επεισοδειο να γλιτωσει ητανε για να μη καταλαβει ο μπεν οτι δεν μπορει να πεθανει και οταν του λεει οτι θελει τον ιδιο ως φυλακα του νησιου εχει υποψην οτι τον αγγιξε ο jacob..
orgio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι ο Κώστας δε μπορεί να σκοτώσει τον Τζέικομπ. Ότι είναι ο καπνός. Ότι παίρνει (μάλλον) μορφές νεκρών Κρίστιαν, Άλεξ, Γιέμι (δε θυμάμαι άλλους αυτή τη στιγμή). Ότι έχει πάρει τη μορφή του Λοκ και ότι από τη στιγμή που σκοτώθηκε ο Τζέικομπ παγιδεύτηκε στο σώμα του. Βέβαια όταν τον είχαμε πρωτοδεί είχε τη μορφή του ΜΙΒ να βγαίνει από τη ζούγλα και να λέει ότι μόλις έφαγε. Είναι αυτή η μορφή του ή είναι κανενός πεθαμένου? Στην αρχή της σκηνής αυτής ο Τζέικομπ είχε ξεκινήσει να υφαίνει το υφαντό που μας το δείχνουν τελειωμένο λίγο πριν πεθάνει. Λέει χαρακτηριστικά ότι ήταν δύσκολο να γίνει δεδομένου ότι έφτιαχνε μόνος τις κλωστές. Αν υποθέσουμε ότι αυτό το υφαντό είναι η ζωή του Τζέικομπ και οι κλωστές τα γεγονότα που την απαρτίζουν καλά ή κακά - όπως λέει και το απόσπασμα από τον Πλάτωνα στη τέλος του υφαντού - μόνο οι νεκροί γνωρίζουν το τέλος του πολέμου!!! ¨Ηθελε να πεθάνει ο Τζέικομπ γιατί αυτός τη γράφει την ιστορία οπότε ξέρει το τέλος της και ότι και να γίνει στο ενδιάμεσο το τέλος θα είναι το ίδιο. Το στοίχημά του Κώστα είναι αν αυτό μπορεί να αλλάξει και να φύγει ο Κώστας από το νησί. Εδώ είναι που έρχεται ο Γουίντμορ και η παρέα του για να τον σταματήσουν από το να φύγει και να τον σκοτώσουν - παγιδεύσουν ξανά στο νησί με επιτηρητή τον Ρίτσαρντ, αρχηγό τον Γουίντμορ και Τζέικομπ έναν από τους αντικαταστάτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.