orgio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 off topic αλλά αφιερωμένο στα αγριογούρουνα του Λοκ ανεκδοτάκι: Κυνηγός πάει για κυνήγι αγριογούρουνου. Φτάνει στο δάσος και στήνει καρτερι περιμένοντας το ζώο. Μετά από ώρα εμφανίζεται το αγριογούρουνο μες στην καλή χαρά .. ο κυνηγός σηκώνει την καραμπίνα και σημαδεύει .... και εκεί που ετοιμάζετα να πατήσει τη σκανδάλη ... αστραπές και βροντές πιάνει μια τρελ...λή μπόρα πυροβολει στα τυφλά αστοχεί και το αγριογούρουνο τρομάζει και φεύγει. Ο κυνηγός μένει με το "όπλο" στο χέρι και φεύγει άπραγος. Μετά από μέρες πάει ξανά στο δάσος στήνει καρτέρι στο ιδιο σημείο και περμένει. Πάλι το αγριογούρουνο περνά πάλι σηκώνει την καραμπίνα και .... χιονοθύελλα φασαρία κακό πυροβολεί ο κυνηγός ... αστοχεί ... πάλι γλυτώνει το αγριογούρουνο. Κάθε βδομάδα τα ίδια χιόνια βροχές κακοκαιρία και το αγριογούρουνο εκεί σώο κι αβλαβές!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ??? ΚΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Τ'ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙ!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fkE0FktSQyw[/ame]
sotiris83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πάντως υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να απαντηθούν και δεν ξέρω πώς θα προλάβουν στα τελευταία επεισόδια. Λογικά θα αφήσουν κάποια ερωτήματα αναπάντητα. Btw ένα αστείο videaki για το Lost http://endiaferonta.com/?p=9333
kyrillos13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 γειά σας παιδιά. μόλις γράφτηκα στο insomnia επειδή είναι 125 σελίδες το τοπικ βαριέμαι να τα διαβάσω. Επίσης δεν ξέρω αν έχετε μάθει ότι το ab aeterno 6χ09 (richard centric) θα είναι 6 λεπτά περισσότερα από τα άλλα. δηλαδή 47 ή 48 λεπτά περίπου !!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Γεια σου Kyrillos13. Για να προλάβω δυσάρεστες καταστάσεις, σιγουρέψου ότι ξέρεις πως να χρησιμοποιείς τα spoiler tags, και χρησιμοποίησέ τα όταν αναφέρεσαι σε επεισόδια της 6ης season. Επιπρόσθετα, αν πρόκειται να αναφερθείς σε κάποια πληροφορία επόμενου επεισοδίου, που δεν έχει ήδη προβληθεί δηλαδή, γράψε και μια σχετική προειδοποίηση παραπάνω (εκτός από τα spoiler tags που θα χρησιμοποιήσεις ούτως ή άλλως).
sheik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παντως διαφωνω με μερικους που θεωρουν out of character τις αντιδρασεις του Μπεν αλλα και κατα καιρους αλλων χαρακτηρων. Μη ξεχναμε, κανεις χαρακτηρας στο λοστ, απο την αρχη αρχη, δεν ηταν απλα "καλος" η "κακος". Μεσω των φλασμπακ ειδαμε οτι ακριβως ειπε ο Ντογκεν στον Σαγιντ. Οτι ο καθενας εχει μια καλη και μια κακη πλευρα. Για αλλους, η κακη πλευρα αναπτυσσοταν εκτος νησιου και στο νησι εβγαλαν την καλη(Τζιν,Σωγιερ,Κεητ,Σαγιντ για παραδειγμα) και για αλλους ακριβως το αντιθετο, ενω ταυτοχρονα οι 2 αντιθετες αυτες πλευρες παλευαν για το ποια θα επικρατησει. Στην φετινη και τελευταια σαιζον βλεπουμε την καταληξη τους, την "λυτρωση" τους αν θελετε, με τον καλο η τον ασχημο τροπο. Γενικως, διαφωνω στο οτι το κυριως θεμα δεν ηταν ηδη σχεδιασμενο εξαρχης, υπαρχουν παμπολλα στοιχεια της 1ης σαιζον που δειχνουν το αντιθετο και γενικως το Καλο & Κακο σαν εννοιες ειναι εμφανη παντου, ακομη και στους χαρακτηρες οπως ειπα πιο πανω. Συμφωνω στο οτι αναποφευκτα ειχαμε εμβολιμες σαιζον και ιστοριες, αλλα ειναι επισης ξεκαθαρο οτι μεσα σε αυτες τις ιστοριες, μας πετουσαν παντοτε κομματακια του bigger plan ωστε να μην εχουμε εντελως ασυνδετες σαιζον. Εν τελει, μου αρεσει πολυ η 6η σαιζον, το παει μια χαρα πιστευω και το γεγονος οτι ακομη ΔΕΝ εχω δει επεισοδιο σουπερντουπερ ανταξιο του The Constant, finale 3ης σαιζον και λοιπων αριστων επεισοδιων με εχει στην τσιτα και περιμενω σπουδαια πραγματα.
hanzo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μιλούσατε για carnivale συνέχεια ... έκατσα και είδα όλη την Season 1 ανάμεσα στα δύο τελευταία επεισόδια του lost και έχω μείνει :shock::shock: Τι μ@λ@κιες κάθομαι και βλέπω όταν υπάρχουν τέτοια αριστουργήματα:cry: Μήπως να αφήσω την Season 2 για μετά το τέλος του Lost??? ε???
MwhMwh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 σιγουρα κατι θα παιζει με τον Λυπιδη.. αυτη η εκφραση του Μπεν οταν του ειπε πως επρεπε να ειχε οδηγησει ο ιδιος το αεροπλανο της oceanic.. διχνει οτι κατι θα παιξει με τον Λυπιδη και το νησι.. ρε ο jinn που σκατα εχει χαθει..??
imr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια ελεος με τα σποιλερ Ευτυχως που εχω δει το επισοδειο , αλλα καποιος που δεν το εχει δει ετσι και διαβασει μυνηματα πριν 2-3 σελιδες εχει μαθει ολο το επισοδειο
MwhMwh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 [/color] Y.Γ.2 @Sheik: Δεν είναι θέμα καλού ή κακού, άλλωστε ο Μπεν δεν είναι κακός απλά δεν είναι ανθρωπιστής ή/και ευαίσθητος όπως μας τον έδειξαν στο τελευταίο επεισόδιο. Ο Μπεν που ξέραμε δε θα έκανε τίποτε που δε θα εξυπηρετούσε τον σκοπό του. Όπως είπε και το συννεφάκι, αν υπάρχει κρυφή ατζέντα, ΟΚ, ο χαρακτήρας είναι συνεπής. Αν όμως, όπως φοβάμαι, θέλησαν σε λίγα λεπτά να αλλάξουν 180 μοίρες και να μας κάνουν τον Μπεν να τον παίρνουν τα ζουμιά επειδή του είπε η Ιλάνα «εγώ θα σε δεχτώ» (τον Μπεν που δεν έχασε την ψυχραιμία του ΟΥΤΕ όταν ξύπνησε στο χειρουργικό κρεβάτι με τον Τζακ να μην ολοκληρώνει την επέμβαση ΟΥΤΕ όταν σκότωσαν την κόρη του)και γενικά να βλέπουμε έναν Μπεν να παραπαίει χαμένος, ε, έχουμε άλλη μια απόδειξη ότι απλώς σεναριακά έχασαν την μπάλα. στο οτι ο Μπεν δεν ειναι κακος θα διαφωνισω.. ειναι. αν θυμασαι καλα οταν τν πυροβολισε ο sayid σε αυτο το τελικο ταξιδι στον χρονο και πηγανε τον μικρο Μπεν στον Ριτσαρντ για να τον κανει καλα. ειπε πως θα γινει αλλα θα χασει για παντα την αθωοτητα του.. αρα υποθετω πως του εκαναν το ιδιο που συνεβη στο sayid και την claire.. οποτε και ''κακος'' ειναι αλλα και αποκλειετε να συγκινηθηκε απο τα λογια της Ιλιανα και ολα αυτα τα μελοδραματικα που ελεγε ο ιδιος να μην τα ελεγε υπουλα.. δικια μου γνωμη βεβαια..
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μιλούσατε για carnivale συνέχεια ... έκατσα και είδα όλη την Season 1 ανάμεσα στα δύο τελευταία επεισόδια του lost και έχω μείνει :shock::shock:Τι μ@λ@κιες κάθομαι και βλέπω όταν υπάρχουν τέτοια αριστουργήματα:cry: Μήπως να αφήσω την Season 2 για μετά το τέλος του Lost??? ε??? Οχι γιατι θα φας ξενερα. Η σεζον 2 ειναι μεγαλη απογοητευση γιατι ειναι τοσο γαματη που σπας το κεφαλι σου στον τοιχο που την μαζευουν στο τελος γιατι καποιο ζωον αποφασισε οτι ειναι πολυ ακριβη παραγωγη για να παει 6 σεζον. Αν τον βρω τον πηδηξα
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ντάξει εδώ που τα λέμε για τον Ben έχει αλλάξει κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή του και αυτό είναι ο Jacob. Όπως και να το κάνουμε το ότι ένοιωσε προδομένος από αυτό που πίστευε περισσότερο από όλα είναι ικανό να τον αλλάξει. Αν και θυμάμαι από τότε που είδε τον Locke ζωντανό στην 5η season έχει φρικάρει.
MwhMwh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ρε guys αυτο το carnivale ειναι καλο? και το εχουνε κοψει.. η απλα εχει μονο 2 season..??
hanzo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ και εγω με τους προλαλήσαντες ότι θα ήταν μέγα λάθος να ξεφτιλήσουνε έτσι τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ben. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχει στο μυαλό του ίσως να λειτουργίσει υπό τις οδηγίες του Locke μέσα στους λοιπούς για προσηλιτισμό ? MwhMwh : ο jinn που σκατα εχει χαθει..?? δε πα να μείνει χαμένος ??? καλά θα ήταν όμως να χαθεί και η κυρά του ... όσο για το carnivale ... σου είπα ...απλά αριστούργημα -για τις 2 seasons απαντάει ο KaizerSoze παραπάνω... KaizerSoze Πάντως όντως πρέπει να ηταν πανάκριβη
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Φίλε, χωρίς παρεξήγηση αλλά άμα θεωρείς φυσιολογικό να μας παρουσιάζουν τον Μπεν σαν καλό παιδί μα παρεξηγημένο (για να παραφράσω το γνωστό άσμα) ε, ΟΚ, I rest my case. Τον Μπεν δεν τον είχαν δείξει κακό, άβουλο και κατευθυνόμενο τον είχαν δείξει. Θέλοντας το καλό του νησιού, θυσίασε ακόμα και τον πατέρα του αλλά και την κόρη του γι' αυτό (σε αντίθεση με τον Γουίντμορ). Ειδικά αυτό το τελευταίο μας έδειξε πόσο πολύ νοιαζόταν για το νησί. Άσε που συχνά πυκνά έλεγε -και πίστευε προφανώς- "we are the good guys". Αφού λοιπόν ακολουθούσε 100% εντολές, λίστες κλπ. του Τζέικομπ (κι αυτό είναι δεδομένο), αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί για τις πράξεις του Μπεν, αυτός είναι ο Τζέικομπ. Και ξαφνικά αυτός πεθαίνει (και ΠΩΣ πεθαίνει!!!!). Είναι δυνατόν μετά από αυτά, να μην είναι φυσιολογική μια τέτοια αντίδραση σαν αυτή που είδαμε προχτές;;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ η τελευταία σκηνή όπου όλοι συναντιούνται στην παραλία και αγκαλιάζονται και ο Ben είναι σε μια άκρη και δείχνει να νιώθει πως δεν ταιριάζει με την παρέα, πως είναι αργά για αυτόν. Είναι καλή σκηνή, βγάζει τη μοναξιά του Ben που είναι το αντίτιμο όλων των δολοπλοκιών του και ίσως της κακή κατανόησης των υποχρεώσεων του προς το νησί/Jacob, βγάζει τη συνειδητοποίηση ότι έχει φθαρεί σαν άνθρωπος, και ίσως προετοιμάζει κάποιο σκηνικό όπου ο Ben θα θυσιαστεί για να εξιλεωθεί (...). Η σκηνή αυτή στο LOST είναι από τις λίγες στιγμές εδώ και πολύ καιρό, που νιώθω πως όντως η σκηνοθεσία πετυχαίνει να φωτίσει έναν χαρακτήρα και το πως εξελίχθηκε/που έχει φτάσει, χωρίς να φανεί επιτηδευμένο ή ξέρω'γω να κάνει κύκλους και να επιστρέψουμε ξεκάρφωτα σε παλιές συμπεριφορές αγνοώντας γεγονότα που μεσολάβησαν. Μου θύμισε μια χαρακτηριστική σκηνή από το παιχνίδι The Dig της LucasArts (και τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με εκείνο το παιχνίδι. LOL). Τέλος πάντων, δε θα μπω σε spoiler. Εντωμεταξύ, κι ο Richard είναι σε παρόμοια φάση με τον Ben -σίγουρα όχι στην ίδια βεβαια-, νιώθει χαμένος, χωρίς σκοπό, ότι πήγε στράφι η πίστη που έδειξε στον Jacob, αλλά βασικά στα α@@$@$ια μου τι νιώθει αυτός. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟ/ΣΥΝΕΠΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για 5 season, με ολιγόλεπτες εμφανίσεις εδώ και εκεί, με το σενάριο γεμάτο υπονοούμενα ότι είναι σημαντικός (αλλά αντίδια) και αυτά... πληρώνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.