konnak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν γκρινιάζω, γιατί θα βγει πάλι ο Κάιζερ να μου την πει , αλλά ρε παίδες, σοβαρά, ικανοποιείστε από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται 5 χρόνια φαγούρας; Σας ικανοποιεί πχ. στην ερώτηση γιατί ο Ρίτσαρντ είναι αγέραστος, η απάντηση "επειδή με ακούμπησε ο jacob, και αυτό σημαίνει κάτι"; Αυτό μου θύμισε δύο πράγματα. 1ον, την απάντηση του Καλυβάτση στο "γιατί σπάτε τα αυτοκίνητα;" ("γιατί έχουν αθηναϊκές πινακίδες" - αν και αυτό είναι πιο ικανοποιητικό, και πιο ειλικρινές, σαν απάντηση), και 2ον, από το Vanilla Sky, το λογύδριο της Cameron Diaz πριν τη βουτιά: "You fucked me four times the other night. You've been inside me. I swallowed your cum. That means something!". Επίσης, δεν νιώθετε αυτό που λέει ο Κάιζερ με το παζλ; Απλά έχουν τραβήξει ένα τεράστιο DELETE σε 5 σεζόν που ο κόσμος λάτρεψε ως επί το πλείστον για να πουν μια απλοϊκή ιστορία βιβλικής ή εσχατολογικής (ελπίζω!) φαντασίας. Τη σεζόν αυτή άνετα τη βλέπει κάποιος χωρίς να έχει δει καμία από τις προηγούμενες - ανάθεμα και αν έχει σχέση! Ακόμα και όσα είχαν σχέση, έχουν αναιρεθεί, και μετά τα νέα συμπεράσματα έχουν ξανααναιρεθεί, και μετά πάλι το ίδιο, μέχρι να φτάσουμε στην αρχή! Ή εγώ έχω γίνει πολύ έξυπνος ή η σειρά έχει γίνει πολύ χαζή. Και δεν νομίζω ότι έχω γίνει πιο έξυπνος...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Η φετινή σεζόν θα μπορούσε όντως να είναι η δεύτερη σεζόν. Η πορεία των πραγμάτων έως τώρα κάνει τις σεζόν 2-5 να μοιάζουν με filler. Εγώ πιστεύω πάντως ότι αυτή την ιστορία (δηλαδή ΜΙΒ-Jacob) ήθελαν να πουν από την αρχή οι δημιουργοί και λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας της πρώτης σεζόν την τραβήξανε και τη γεμίσανε με (πολύ σπουδαίες είναι η αλήθεια) περαιτέρω ιστορίες (dharma, time travel, απόδραση και επιστροφή στο νησί κτλ). Αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας πολλές φορές και το έχουμε δει σε πολλές άλλες σειρές που από ένα σημείο και μετά γίνονται φαιδρές. Στο Lost κατά τη γνώμη μου καταφέρανε κάτι πολύ σπουδαίο. Σχεδόν ότι ιδέα είχαν για να "τραβήξουν" την ιστορία ήταν (ή την κάνανε να φαίνεται) πολύ ενδιαφέρουσα. Βέβαια μας κάνανε να πιστεύουμε ότι όλα ήταν κομμάτια ενός μεγάλου παζλ που είχαν στο μυαλό τους από την αρχή και τώρα που ανακαλύπτουμε ότι δε ταιριάζουν (δικαίως) μας κακοφαίνεται. Με τις παραπάνω παραδοχές πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ίσως η κορυφαία σειρά που έχει δημιουργηθεί στη τηλεόραση. Πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά ο καθένας έχει το δικό του γούστο.
konnak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επίσης πρέπει να έχει μεγάλη σημασία ο διάλογος Λυπίδη-Μπεν στην παραλία: Ben: I remember that plane breaking in half like it was yesterday. Lypides: You sound nostalgic. Ben: Maybe I am. Lypides: You know, I was supposed to be flying it. Oceanic 815. Ben: And why didn't you? Lypides: I overslept. Come on. Can you believe it? Imagine how different my life would be had that alarm gone off. Ben: How different would it have been? The island still got you in the end, didn't it? Κάπου εκεί πιστεύω είναι η επιτομή αυτών που έχουν στο μυαλό τους αυτοί που το γράφουν. Fate και καλά. Και ότι εκεί αποσκοπούν και τα boring-sideways. Θα δούμε δηλαδή σε κάποια στιγμή τα γεγονότα να τους φέρουν πάλι μαζί. Στο νησί; Σε άλλο νησί; Δεν ξέρω αλλά στάνταρ θα γυρίσουνε. Είναι όντως what if. Ότι και καλά, είναι different, αλλά how different would it have been, αφού πάλι θα τους φέρει στο νησί; Ή αφού κάνουν πάλι τα ίδια λάθη και καταστρέψουν τις ζωές τους; Όπως και να 'χει πάντως, η τεράστια ασυνέπεια που έχουν οι προηγούμενες σεζόν με αυτή την τελευταία εμένα προσωπικά με έχουν πείσει ότι δεν είχαν ιδέα που θέλουν να το πάνε. Και μη μου πει κανείς είχαν εισάγει τον Jacob από την 3η σεζόν, γιατί τότε δεν υπήρχε κανένα clue ως προς το ποιός ή τί είναι. Οπότε από τη στιγμή που αποδέχομαι αυτό, αυτομάτως χαμηλώνουν και οι προσδοκίες μου για το φινάλε. ---------- Προσθήκη στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ---------- Βέβαια μας κάνανε να πιστεύουμε ότι όλα ήταν κομμάτια ενός μεγάλου παζλ που είχαν στο μυαλό τους από την αρχή και τώρα που ανακαλύπτουμε ότι δε ταιριάζουν (δικαίως) μας κακοφαίνεται. Εδώ απλά να σημειώσω ότι δεν μας κάνανε να πιστεύουμε. Έτσι είχαν πει οι ίδιοι ρητά σε πολλά podcast. Χρησιμοποιούσαν τη λέξη mosaic. Έλεγαν ότι όλα τα επιμέρους μυστήρια είναι πολλά μικρά κομμάτια ενός μεγάλου μωσαϊκού και όσο πηγαίνουμε προς το τέλος θα φανεί όλο και θα βγάζει νόημα. Well, καλύτερα να μασάς...
orgio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τον Τζέικομπ (με τη μορφή του Τζέκομπ) στο νησί τον έχουμε δεί μόνο στη φάση που τον σκοτώνει ο Μπεν και στο τέλος της 5ης season με τον Κώστα. Μετά περιφέρεται νεκρός και τον βλέπει μόνο ο Χιούγκο. Οι υπόλοιπες εμφανίσεις του μέχρι στιγμής είναι έξω από το νησί. Υποθέτω λοιπόν ότι με κάποιο τρόπο ο Κώστας είχε φυλακίσει τον Τζέικομπ στο πόδι του αγάλματος ή τον είχε αποκλείσει από τον ΝΑΟ και την καλύβα. Έτσι "αλώνιζε" στο νησί παίζοντας το ρόλο του Τζέικομπ ψάχνοντας για κάποιον που θα "ήθελε" από μόνος του να σκοτώσει τον real Τζέικομπ. Με τη μορφή του καπνού/νεκρών (Κρίστιαν,Λοκ) ο Κώστας έψαχνε υποψήφιους εκτελεστές (Λοκ, Εκο, Μπεν ???) ενώ παράλληλα ο Τζέικομπ με τη "αστροπροβολή" ζωντανών (πχ. Γουωλτ) στο νησί και πεθαμένων έξω από το νησί (Τσάρλι¨είμαι νεκρός αλλά ταυτόχρονα κι εδώ, Λίμπυ, Άννα Λουσία,...) προσπαθεί να οδηγήσει τα γεγονότα εκεί που θέλει. Ισως ο μόνος τρόπος να βγει από το άγαλμα και να μπει στο Ναο ο Τζέικομπ ήταν να πεθάνει και από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει ο Κώστας έπρεπε να το κάνει κάποιος άλλος. Άρα το παραθυράκι που έψαχνε ο Κώστας για να σκοτώσει τον Τζέικομπ στην ουσία λειτουργεί σα μπούμερανγκ και απελευθερώνει τον Τζέικομπ Μήπως έτσι εξηγούνται και οι εμφανίσεις του Τζέικομπ έξω από το νησί στι παρελθον για να δρομολογήσει το θάνατό του? και να φέρει στο νησί τον Γουίντμορ και την ομάδα του? ώστε να καταλάβει το Ναό και να γίνει η Ανάστασή - Παράδεισος?? Εδώ νομίζω ότι κρύβεται και το βαθύτερο νόημα της σειράς ΖΩΗ -ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΛΟ - ΚΑΚΟ Τζέικομπ -Κώστας Ο Θάνατος είναι προδιαγεγραμένος για όλους κάποτε όλοι θα πεθάνουμε το σώμα φθείρεται αλλά σημασία έχει να μη φθαρεί η ψυχή και να καταλήξει στον Παράδεισο και στην Αιώνια Ζωή κάτι που απαντάται σχεδόν σε όλες τις θρησκείες του κόσμου. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του θυσιάζομαι (Χρηστός - Σταύρωση) αλλά με την Ανάστασή μου (νομίζω ότι θα παίξει κάτι τέτοιο) σωνεται ο κόσμος (νησί - Παράδεισος -Γάλήνη ψυχής) Ελπίζω να μη σας κούρασα εεε!!! μήπως τελικά βαζίζουμε προς τα εκεί???? Δεν θυμάμαι αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά διαβάζοντας πάλι σχετικά με τα time travels και τα παράλληλα σύμπαντα κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει και εδώ. Το ταξίδι στο παρελθόν από μόνο του δεν αλλάζει κάτι στο μέλλον. Κάθε επέμβαση όμως στο παρελθόν δημιουργεί ένα νεό παράλληλο σύμπαν που ξεκινάει από τη στιγμή της επέμβασης -αλλαγής. Οι μόνες επεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι το ότι γύρισε ο Φαραντέυ στο 1977 και τον σκότωσε η μάνα του, γεγονός όμως που το θυμόταν η Ελοίζ το 2004 άρα δεν άλλαξε κάτι στο μέλλον δηλαδή γεννήθηκε κανονικά ο Ντάνιελ και προφανώς έχει πέσει σε timeloop (όπως και η κοπέλα του) - και το reset με την έκρηξη της βόμβας . Έχουμε λοιπόν ένα σύμπαν στο οποίο το αεροπλάνο έχει πέσει και ένα από το reset και μετά. Αυτό εξηγεί στο τελευταίο επεισόδιο την ύπαρξη του νησιού, την ύπαρξη της Ντάρμα, το γιατί ο πατέρας του Μπέν είναι ζωντανός ο οποίος μάλλον μετά την έκρηξη έφυγε με τον Μπεν από το νησί γιατί καταστράφηκε ένα μεγάλο μέρος του νησιού μαζί και ο ναός και το άγαλμα ή γιατί τους εξόρισαν!!! Ο Τζέικομπ είχε μάλλον την ικανότητα να είναι ένας Κυρίαρχος του Χρόνου -χρονοταξιδευτής. Δεν επενέβει στο παρελθόν σε κανένα από τα flashback που μας έχουν δείξει γιατί γνωρίζει το μέλλον και αυτό που γνωρίζει τον ικανοποιεί. Δεν έσωσε τη γυναίκα του Σαγίντ, δεν απέτρεψε τον Λοκ από το να πάθει το ατύχημα και γενικά δεν επενέβει πουθενά γιατί αν το έκανε θα χάλαγε το μέλλον που γνώριζε!!! Ελπίζω βέβαια να το μάθουμε κι εμείς αυτό .... αυτά προς το παρόν θα σκεφτώ κι άλλα αρκεί να μη με κράξετε!!!
MwhMwh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 02:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:14 ---------- [/color] ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:10 ---------- Κυρίως στη βασική του ιστορία, το flash sideways του Ben, και γενικότερα το επεισόδιο όσο ήταν συγκεντρωμένο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν καλό. Ο Emerson δίνει πάρα πολυ καλή ερμηνεία και εδώ. Επίσης ο Jack στο επεισόδιο είναι πιο συγκροτημένος και παίρνει στροφές το μυαλό του (και δεν κλαψουρίζει και αυτό συμβαίνει σπάνια), μαθαίνουμε νέα στοιχεία για τον Richard, για τον Lypidus, έχουμε επιστροφή του Widmore, την επανένωση των χαρακτήρων στην παραλία (που σκηνοθετικά ήταν πολύ ωραία σκηνή). Πιο αναλυτικά (ίσως) αργότερα -και υπήρχαν και κάποια σημεία στο επεισόδιο που δεν μου άρεσαν, απλά αυτή τη φορά η ζυγαριά έγειρε εύκολα προς την καλή μεριά. Αλλά είναι και κάτι που δε μου κολλάει: O Richard στην προηγούμενη season είχε πει στη Sun, για Jack/Hurley/Jin ότι τους είδε όλους να πεθαίνουν (μάλλον αναφερόταν στην έκρηξη της βόμβας). Σε αυτή τη season αυτό γιατί δεν έχει αναφερθεί πουθενά, όπου ο Richard τους έχει συναντήσει αυτούς; (ήδη έχει συναντήσει και τον Sawyer, αλλά τότε έστω ήταν υπό πίεση χρόνου) Και μια παρατήρηση. Τώρα που γύρισαν στην παραλία ίσως δούμε και το σκηνικό με το κυνηγητό στα κανό -που είχαμε δει στην 5η season στα ακανόνιστα timetravels. ok. Δεν ήθελα να βαρέσω. Να βοηθήσω ήθελα. σε ευχαριστω πολυ τοτε.. να σαι καλα..
electroasd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οχι ρε, τι timetravel μου λες...Ποτε το ειπαμε αυτο?Εγω το ειχα δεσει απο τοτε που ελεγε στον Λοκ οτι ο Τζεικομπ τον εκανε ετσι οτι τον κρατουσε ζωντανο ο Τζεικ. Σιγα την ανακαλυψη. Και αυτο με τα αγγιγματα ρε μαγκες απο περσυ δεν το λεμε?E, oτι κανουν και θαυματα το ξερουμε ρε μαν, εδω ανεστησαν τον Λοκ Ή το οτι ο Ριτσαρντ ηταν απο το Μπλακ Ροκ δεν το λεμε 2 χρονια? Τι σας ελεγα για τις αλυσιδες στο 6χ02, οτι παιζει και να το λεει κυριολεκτικα ο Λοκ Αυτο με τα διαμαντια δεν το καταλαβα, Pls help, ειχα κολλησει με τα διαμαντια? Θυμησε μου τι ειχε πει κυριολεκτικα ο Λοκ?
orgio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Θυμησε μου τι ειχε πει κυριολεκτικα ο Λοκ? Hello Richard it's good to see you without those chains επίσης μπορεί κάποιος να μας πει τι γράφει στο στο ξύλο δίπλα στις αλυσίδες?
papahlamidas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εντάξει, συνεχίζει να είναι μια σπουδαία παραγωγή και μια τέλεια σεναριακή παπάρα. Καλά, τον Μπεν, ρε, τον ΜΠΕΝ; Ο άνθρωπος ήταν ο απόλυτος manipulator, φερόταν στους ανθρώπους λες και ήταν είτε σκουπίδια είτε υποχείρια του, δε νοιαζόταν για κανένα παρά μόνο για την πάρτη του, χρησιμοποιούσε την εξουσία για να ικανοποιεί τις προσωπικές του επιθυμίες (Τζούλιετ...) και μας τον γαμάτε τόσο εύκολα; Καμιά συνέπεια δηλαδή; Μπουχουχου, "Θα σε δεχτώ εγώ;" και αφήνει την εξουσία που του προσφέρει ο Λοκ για να γίνει ένα απλό στρατιωτάκι; ο Μπεν μωρέ; Ρε, δε μας πείθετε. Άι σιχτιρ, κι εσείς και οι παραγωγές σας. Μόνο αυτό τους έχει μείνει τελικά. Καλά, αυτό με το άγγιγμα δεν αξίζει σχολιασμού... Σόου δίνουν τα άτομα! Τελικά, έχει φάση η σειρά Στο χθεσινό επεισόδιο εκεί που εξηγεί στην Ιλάνα γιατί σκότωσε τον Jacob καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ήταν παρτάκιας αλλά θυσίασε τα πάντα για το Νησί και τελικά κατέληξε όπως κατέληξε. Με τον Λοκ θα πήγαινε γιατί όπως είπε δεν τον ήθελε κανένας άλλος. Επίσης εκεί που κρατάει το μπουκάλι και συζητάει με τον Λυπίδη πιστεύω ότι σκέφτεται την εγχείρηση που του έκανε ο Τζάκ μιας και ήταν με το πρόβλημα στην πλάτη όταν του ήρθε ως μάνα εξ ουρανού.
SOWHAT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πιστεύω ότι η αναφορά του Τζέικομπ για το "έρχονται" αναφέρεται σαφώς στον Γουίντμορ, γιατί ο Μπεν "φύλαγε Θερμοπύλες" τόσα χρόνια ώστε να μην μπορέσει ο Γουίντμορ να βρει το νησί, μέχρι που έγινε ό,τι έγινε(σκοτώνοντας τον Τζέικομπ) και έχασε την πίστη του στον Τζέικομπ...άρα μέχρι πρότινος ακολουθούσε τις οδηγίες του Τζέικομπ, για να μην μπορέσει ο Γουιντμορ να βρει το νησί!
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Στο τέλος του 5ου κύκλου όπου είδαμε τον Jacob σε διάφορα flashbacks, τον είδαμε να πηγαίνει στην Illana και να ζητάει τη βοήθειά της. Σε αυτό το επεισόδιο η Illana λέει ότι πρέπει να προστατεύσει 6 "υποψηφίους" για να αντικαταστήσουν τον Jacob. Συνεπώς, το "έρχονται" που είπε πριν τον κλωτσήσουν στη φωτιά αναφερόταν σε αυτούς τους υποψηφίους. (Jack, Hurley, Sayid, Kwon κλπ). Επίσης ενδιαφέρον ήταν και το "Jacob was the closest thing to a father" που λέει η Illana. Για να είναι κάτι τέτοιο ο Jacob για αυτήν, δεν υπονοεί ότι τον έβλεπε συχνά, ότι είναι μάλλον ορφανή και ότι ίσως την μεγάλωσε ο Jacob;
Sellers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Σε αυτό το επεισόδιο η Illana λέει ότι πρέπει να προστατεύσει 6 "υποψηφίους" για να αντικαταστήσουν τον Jacob. Συνεπώς, το "έρχονται" που είπε πριν τον κλωτσήσουν στη φωτιά αναφερόταν σε αυτούς τους υποψηφίους. (Jack, Hurley, Sayid, Kwon κλπ). Ναι αλλά γιατί η Ιλάνα δεν εμφανίστηκε να τους προστατέψει 5 σεζόν τώρα και εμφανίστηκε ξαφνικά τώρα; Μήπως ο Τζέικομπ τελικά γνώριζε ότι θα πεθάνει; Επίσης θα σκάσω ρε γαμώτο, γιατί ο Τζέικομπ εμφανίζεται μόνο στον Χέρλυ; Και όταν το είπε αυτό στον Ρίτσαρντ, του Ρίτσαρντ δεν του έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση αλλά ίσα ίσα του είπε κιόλας: ''Ότι κι αν σου πει, μην τον πιστεύεις''. Αυτό πάει σε δυο έκδοχες: Α) Μήπως δεν είναι όντως ο Τζείκομπ αυτός που εμφανίζεται στον Χέρλυ, αλλά ο Κώστας με μορφή Τζέικομπ; O Ρίτσαρντ τα πήρε άγρια με τον Τζέικομπ επειδή τόσα χρόνια του έλεγε κάτι και τώρα πέθανε. Και επειδή δεν είναι λογικό να τσατίζεσαι με κάποιον επειδή έχει πεθάνει, μήπως είχε πει και στον Ρίτσαρντ ότι ξέρει πως πεθάνει; Και εκνευρίστηκε επειδή δεν έκανε τίποτα να το αποτρέψει; Άλλες σκέψεις: Γιατί ο Κώστας είπε στον Μπεν ότι αυτός θα μείνει στο νησί να το φυλάει ενώ ξέρουμε στα σίγουρα πως ο Μπεν δεν είναι candidate; (Το ξέρουμε σίγουρα αφού η Ιλάνα έχει ως δουλειά να προσέχει τους candidate ενώ τον Μπεν τον έβαλε να σκάψει τον λάκο του.) Επίσης τι άλλο πρέπει να γίνει τώρα; Εννοώ για να φύγουν απο το νησί. Τι θέλει να κάνει τώρα ο Κώστας άλλο για να την κάνουν; Το άλλο το νησί που το θυμήθηκαν; ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
orgio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι αλλά γιατί η Ιλάνα δεν εμφανίστηκε να τους προστατέψει 5 σεζόν τώρα και εμφανίστηκε ξαφνικά τώρα; Μήπως ο Τζέικομπ τελικά γνώριζε ότι θα πεθάνει; Επίσης θα σκάσω ρε γαμώτο, γιατί ο Τζέικομπ εμφανίζεται μόνο στον Χέρλυ; Και όταν το είπε αυτό στον Ρίτσαρντ, του Ρίτσαρντ δεν του έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση αλλά ίσα ίσα του είπε κιόλας: ''Ότι κι αν σου πει, μην τον πιστεύεις''. Αυτό πάει σε δυο έκδοχες: Α) Μήπως δεν είναι όντως ο Τζείκομπ αυτός που εμφανίζεται στον Χέρλυ, αλλά ο Κώστας με μορφή Τζέικομπ; O Ρίτσαρντ τα πήρε άγρια με τον Τζέικομπ επειδή τόσα χρόνια του έλεγε κάτι και τώρα πέθανε. Και επειδή δεν είναι λογικό να τσατίζεσαι με κάποιον επειδή έχει πεθάνει, μήπως είχε πει και στον Ρίτσαρντ ότι ξέρει πως πεθάνει; Και εκνευρίστηκε επειδή δεν έκανε τίποτα να το αποτρέψει; Άλλες σκέψεις: Γιατί ο Κώστας είπε στον Μπεν ότι αυτός θα μείνει στο νησί να το φυλάει ενώ ξέρουμε στα σίγουρα πως ο Μπεν δεν είναι candidate; (Το ξέρουμε σίγουρα αφού η Ιλάνα έχει ως δουλειά να προσέχει τους candidate ενώ τον Μπεν τον έβαλε να σκάψει τον λάκο του.) Επίσης τι άλλο πρέπει να γίνει τώρα; Εννοώ για να φύγουν απο το νησί. Τι θέλει να κάνει τώρα ο Κώστας άλλο για να την κάνουν; Το άλλο το νησί που το θυμήθηκαν; ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Ο Κώστας όσες φορές έχει εμφανιστεί στον Μπεν τον έχει εξαπατήσει. Θυμίζω ότι όταν πήγε ο Μπεν στο Ναό για να καλέσει τον καπνό και να εξιλεωθεί για αυτό που έκανε στην κόρη του, ο Κώστας είχε ήδη πάρει τη μορφή του Λοκ. Τότε "εξαφανιζεται" ο Λοκ κι εμφανίζεται ο καπνός που πήρε τη μορφή της Αλεξ και υποχρεώνει τον Μπεν να ακολουθεί τον Λοκ πιστά. Στην ουσία ο Κώστας ποντάρει στην ανθρώπινη απληστία για δύναμη και εξουσία και ο Τζέικομπ στην ανθρώπινη καλοσύνη... σε αυτό πόνταρε ο Κώσυας και του έταξε το νησί ... δεν υπολόγισε όμως στο λίγο καλό που εκρυβε μέσα του ο Μπεν ...γι'αυτό και η Ιλάνα δέχεται τον Μπεν πίσω. Αυτό ακόμα εξηγεί και τον θάνατο του Εκο ... όταν μετανόησε ο Εκο για τις ¨αμαρτίες" του τον σκότωσε ο καπνός. Νομίζω τελικά οι νεκροί που εμφανίζονται στο νησί είναι όλοι Κώστας!!! Όσο για τον Ντες πιστεύω ότι ο ρόλος του έχει τελειώσει σε ότι αφορά το νησί και τον Γουίντμορ.... εκτός αν αποδειχτεί στο τέλος ότι ο γιος του που λέγεται Τσάρλι είναι ο Τσαρλς Γουίντμορ και οι σκελετοί οι Ντες και Πενελοπ!!!!!
SOWHAT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο Κώστας όσες φορές έχει εμφανιστεί στον Μπεν τον έχει εξαπατήσει. Θυμίζω ότι όταν πήγε ο Μπεν στο Ναό για να καλέσει τον καπνό και να εξιλεωθεί για αυτό που έκανε στην κόρη του, ο Κώστας είχε ήδη πάρει τη μορφή του Λοκ. Τότε "εξαφανιζεται" ο Λοκ κι εμφανίζεται ο καπνός που πήρε τη μορφή της Αλεξ και υποχρεώνει τον Μπεν να ακολουθεί τον Λοκ πιστά. Στην ουσία ο Κώστας ποντάρει στην ανθρώπινη απληστία για δύναμη και εξουσία και ο Τζέικομπ στην ανθρώπινη καλοσύνη... σε αυτό πόνταρε ο Κώσυας και του έταξε το νησί ... δεν υπολόγισε όμως στο λίγο καλό που εκρυβε μέσα του ο Μπεν ...γι'αυτό και η Ιλάνα δέχεται τον Μπεν πίσω. Αυτό ακόμα εξηγεί και τον θάνατο του Εκο ... όταν μετανόησε ο Εκο για τις ¨αμαρτίες" του τον σκότωσε ο καπνός. Νομίζω τελικά οι νεκροί που εμφανίζονται στο νησί είναι όλοι Κώστας!!! Όσο για τον Ντες πιστεύω ότι ο ρόλος του έχει τελειώσει σε ότι αφορά το νησί και τον Γουίντμορ.... εκτός αν αποδειχτεί στο τέλος ότι ο γιος του που λέγεται Τσάρλι είναι ο Τσαρλς Γουίντμορ και οι σκελετοί οι Ντες και Πενελοπ!!!!! Edit: Ωραία η δικαιολογία για τον Τσαρλς...Αλλά πώς γίνεται η κόρη να γέννησε τον πατέρα?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 αλλο candidates αλλο διαχειριστης του Νησιου.Οι candidates ειναι για τον Τζεικομπ, ο Κωστας δεν εταξε κατι τετοιο στον Μπεν, το μονο που ειπε 'Μεινε να ελεγχεις το νησι'. Το ερωτημα ειναι, γιατι ο Κωστας μπαινει σε αλλους και ο Τζεικομπ οχι? ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ SUPERNATURAL ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ SUPERNATURAL
orgio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Edit: Ωραία η δικαιολογία για τον Τσαρλς...Αλλά πώς γίνεται η κόρη να γέννησε τον πατέρα? εδώ μπαίνει η θεωρία με τα παράλληλα σύμπαντα και τα ταξίδια στο χρόνο... θεωρητικά αν μπορώ να γυρίσω στο παρελθόν και σκοτώσω τον παππού μου δε θα γεννηθεί ο πατέρας μου άρα εγώ πως υπάρχω? αλλά όπως έχω γράψει σε προηγούμενο πόστ για να μη χαλάσει το χωροχρονικό συνεχές μια τέτοια αλλαγή στο παρελθόν δημιουργεί ένα νέο παράλληλο σύμπαν. Έτσι έχουμε δύο συμπαντα ένα στο οποίο σκοτώθηκε ο παππούς κι εγώ δε γεννιέμαι ποτέ και ένα στο οποίο επιστρέφω από το ταξίδι στο παρελθόν. αυτό νομίζω ότι παίζει και τώρα... μετά το reset με την έκρηξη στο νέο σύμπαν από το 1977 και μετά ο Γουίντμορ δεν εξορίστικε ποτέ από το νησί αντίθετα έφυγε ο Μπεν και ο πατέρας του. Δεν έχουμε δει ποτέ τη μανα της Πενελοπ ενώ ξέρουμε σίγουρα ότι ο Ντάνιελ είναι γιος του Γουιντμορ και της Ελοιζ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.