Cue Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αφού τον είχε πρήξει ο άλλος στο "θα βρω loop και θα σε σκοτώσω". Σε φάση "whatever happened, happened" ήθελα να τονίσω. Και μια παρατήρηση. Τώρα που γύρισαν στην παραλία ίσως δούμε και το σκηνικό με το κυνηγητό στα κανό -που είχαμε δει στην 5η season στα ακανόνιστα timetravels. Episode θυμάσαι? Την έχουμε κάπου την σκηνή να το θυμηθούμε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Episode θυμάσαι? Την έχουμε κάπου την σκηνή να το θυμηθούμε? Είναι από το 5x04 - The Little Prince http://www.youtube.com/watch?v=QkN960cY_kQ#t=2m06s Από Lostpedia: On the beach, they find that the camp exists at that moment, but seems disheveled, with a number of the structures in disrepair and all the supplies either stolen or consumed. With no one nor the Zodiac in sight, the group wonders where everyone has gone. Noticing a pair of wooden outrigger canoes, they speculate that the other survivors may have fled from attackers. Inside one of the canoes, Sawyer finds a water bottle with a label for Ajira Airways, which Juliet recognizes as an international airline based in India. They take one of the outriggers and begin paddling toward the Orchid. After a short while, they notice that unknown people are pursuing them in the other outrigger. As the other canoe gains on them, the people in it begin to shoot. After trying to escape for a while, the group has Juliet returning fire with a rifle, apparently hitting one of the pursuers. Before the pursuers can get any closer, there is another time flash.
ocelotgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 εγω παντως το βρηκα πολυ καλο... ειδες ο μπεν?? κ δεν του φαινοτανε... αντε παλι μια βδομαδα υπομονη off-topic spoiler: σημερα κλεινω κ 4 μηνες φανταρος!! παλι καλα που αρρωστησα κ χωθηκα 401, ε ρε τι τραβαμε για το λοστ κ την μαμα πατριδα
sheik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πολυ πολυ καλο επεισοδιο. Διαφορετικο απο το προηγουμενο, πιο ηρεμο αλλα σιγουρα με σωστη μιξη δραματος-χιουμορ-μυστηριου. Γενικως η 6η σαιζον πιστευω ειναι πιο ισορροπημενη ως προς το παραπανω τριπτυχο, φαινεται οτι οντως βαδιζουμε προς ενα purpose. Συγκινητικοτατη η σκηνη της επανασυνδεσης. Τελος επιτελους, widmore is back, ο kaiser φανταζομαι χοροπηδαει ηδη
Cue Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ο kaiser χοροπηδάει επειδή ο Miles άκουσε Paolo και Niki και πήρε τα διαμάντια
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Mαλακια επισοδειο, απο τα κακα της 1ης σεζον με μια σπουδαια αποκαλυψη οτι υπαρχει νταρμα και νησι και στο αλλο συμπαν και οτι ειχαν παει εκει και γλυτωσαν συν οτι αυτη τη φορα ο Μπεν διαλεξε το καλο της Αλεξ. Τι με προβληματιζει...ΓΙΑΤΙ στο αλλο συμπαν εχει αλλαξει οτι εγινε με τον Μπεν πριν την βομβα? Γιατι εγω νομιζα οτι λογω βομβας θα αλλαζε οτι εγινε απο το 1977 και μετα. Μηπως θελανε να μας δειξουν οτι το νεο συμπαν δεν ειναι παρελκομενο της βομβας? Ολα τα υπολοιπα που περασαν σαν "απαντησεις" εχουν συζητηθει τοσο που δεν εξεπλαγην κανεις, το μονο καλο ηταν οτι τα δωσανε και επισημα για να μην εχουμε την αμφιβολια "ρε μπας και τα σκεφτομαστε μονοι μας" Sheik φυσικα και χαρηκα, αν και ο αλλος εχει γινει πλεον ανθρωπακι και δεν δειχνει αξιος αντιπαλος...Το θεμα ειναι οτι περνανε τα επισοδεια και ενω μου αρεσει γενικα η 6η σεζον δεν αλλαζει το μεγαλο κακο...πολυ φαντασια ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Cue Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ε καλά το ότι ο Richard doesn't grow older επειδή του τον έπιασε (τον ώμο) δε το ξέραμε. Που να το φανταστούμε να μου πεις Για time travelling θεωρίες μιλούσαμε. Μα πες μου ότι δε χάρηκες για τα διαμάντια!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Οχι ρε, τι timetravel μου λες...Ποτε το ειπαμε αυτο?Εγω το ειχα δεσει απο τοτε που ελεγε στον Λοκ οτι ο Τζεικομπ τον εκανε ετσι οτι τον κρατουσε ζωντανο ο Τζεικ. Σιγα την ανακαλυψη. Και αυτο με τα αγγιγματα ρε μαγκες απο περσυ δεν το λεμε?E, oτι κανουν και θαυματα το ξερουμε ρε μαν, εδω ανεστησαν τον Λοκ Ή το οτι ο Ριτσαρντ ηταν απο το Μπλακ Ροκ δεν το λεμε 2 χρονια? Τι σας ελεγα για τις αλυσιδες στο 6χ02, οτι παιζει και να το λεει κυριολεκτικα ο Λοκ Αυτο με τα διαμαντια δεν το καταλαβα, Pls help, ειχα κολλησει με τα διαμαντια?
Cue Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τι σκατά, από το μυαλό μου τα βγάζω? Εδώ τα συζητάμε. είχε πέσει και το σενάριο ότι κάνει time travelling ο Richard και για αυτό τον βλέπουμε ίδιο σε διαφορετικές χρονολογίες. Το ότι ήταν από το Black Rock ναι και για τις αλυσίδες. Εσύ δεν ήσουν? Που έλεγες πέρασαν από τους πεθαμένους στην beach και ακόμα δεν έχουν βρει τα διαμάντια, κάτι θα παιχτεί με τα διαμάντια κτλ. Λες να θυμάμαι λάθος. Όποιος είχε εμμονή ας το πει αλλιώς να σωπάσει για πάντα. Το θεμα ειναι οτι περνανε τα επισοδεια και ενω μου αρεσει γενικα η 6η σεζον δεν αλλαζει το μεγαλο κακο...πολυ φαντασια ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι όμως που θα καταλήξει. Στην 1η season πάλι θυμάμαι που υπήρχε η αίσθηση του sci-fi.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Θυμαμαι να εχω φαγωθει τοτε που ταν επικαιρο αλλα μου εφυγε. Ισως λες αλλον. Οσο για τον Ριτσαρντ, μαλλον δεν τα πηρα πρεφα γιαυτο ειχα μεινει στην πρωτη-και τελικα σωστη-εκδοχη
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ανάμεικτα συναισθήματα με το σημερινό επεισόδιο. Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνή με τον Τζάκ και τον Ρίτσαρντ μπροστά στο δυναμίτη, μου άρεσε η σκηνή της επανασύνδεσης στη παραλία (3 χρόνια είχαν να ειδωθούν οι συγκεκριμένοι), μου άρεσε που είδαμε πάλι Roger Linus (έστω και σε προχωρημένη ηλικία), και με προβλημάτισε πολύ που ανέφερε ότι είχαν πάει στο νησί και έφυγαν. Από την άλλη, συνεχίζω να βαριέμαι τα flash sideways και περιμένω (εδώ και καιρό είναι η αλήθεια) πότε θα αποκτήσουν νόημα και σχέση με το main story. Επίσης η Ιλάνα με εκνευρίζει και τη βρίσκω ανούσια. Και χωρίς αυτή μια χαρα θα είμασταν Για το φινάλε δε ξέρω ακόμα...η εμφάνιση Windmore με υποβρύχιο δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κι όλας...θα δείξει. Γενικώς όσο περνάνε τα επεισόδια έχω αρχίσει και αισθάνομαι μεγάλη ανησυχία για το τέλος... εννοώ φοβάμαι τη μεγάλη απογοήτευση και δε το θέλω με τίποτα! Από την άλλη δε χάνω την ελπίδα μου για κάτι μεγαλειώδες που θα γράψει ιστορία στη τηλεόραση... Εϊδωμεν.
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εντάξει, συνεχίζει να είναι μια σπουδαία παραγωγή και μια τέλεια σεναριακή παπάρα. Καλά, τον Μπεν, ρε, τον ΜΠΕΝ; Ο άνθρωπος ήταν ο απόλυτος manipulator, φερόταν στους ανθρώπους λες και ήταν είτε σκουπίδια είτε υποχείρια του, δε νοιαζόταν για κανένα παρά μόνο για την πάρτη του, χρησιμοποιούσε την εξουσία για να ικανοποιεί τις προσωπικές του επιθυμίες (Τζούλιετ...) και μας τον γαμάτε τόσο εύκολα; Καμιά συνέπεια δηλαδή; Μπουχουχου, "Θα σε δεχτώ εγώ;" και αφήνει την εξουσία που του προσφέρει ο Λοκ για να γίνει ένα απλό στρατιωτάκι; ο Μπεν μωρέ; Ρε, δε μας πείθετε. Άι σιχτιρ, κι εσείς και οι παραγωγές σας. Μόνο αυτό τους έχει μείνει τελικά. Καλά, αυτό με το άγγιγμα δεν αξίζει σχολιασμού... Σόου δίνουν τα άτομα! Τελικά, έχει φάση η σειρά
antreas18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μου φαινεται αυτο που θα μας μεινει απτο λοστ ειναι το ποσο καλοι ηθοποιοι ειναι οι Λοκ-Μπεν.
Cue Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 yannis27gr, αυτό όντως για να είμαι ειλικρινής δε το περίμενα. Λέω τώρα θα την πυροβολήσει από πίσω και θα την κάνει με Κώστα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επίσης βρήκα πολύ έξυπνο (και λίγο ειρωνικό) το σκηνικό με τον Μπεν να φροντίζει το πατέρα του στο alternate(?) universe δίνοντας του οξυγόνο αντί poison gas όπως του είχε δώσει στο main story.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.