mike_schino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Mlkia, έπρεπε να το είχαμε νωρίτερα.. Το είχα διαβάσει και στο λοστπεδια.. Φτου μου..! Επισης η kate ειναι η μονη που δεν ειναι candidate αλλα παρ'ολ'αυτα ο jacob τη συναντησε οταν ηταν μικρη κ την ακουμπησε.. ισως χαζη παρατηρηση αλλα την εκανα τωρα,παει!
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Επισης η kate ειναι η μονη που δεν ειναι candidate Από που προκύπτει αυτό;
συννεφάκι Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Επισης η kate ειναι η μονη που δεν ειναι candidate αλλα παρ'ολ'αυτα ο jacob τη συναντησε οταν ηταν μικρη κ την ακουμπησε.. ισως χαζη παρατηρηση αλλα την εκανα τωρα,παει! Αυτό είπαμε στα προηγούμενα ποστ, ότι η Κέητ είναι candidate! Υπάρχει και αυτηνήςς το όνομα, αλλά μας το έδειξαν ετεροχρονισμένα.
mike_schino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Από που προκύπτει αυτό; Κατ'αρχην ο αριθμος 51 δεν ειναι ενας απο τους υπεργαματους αριθμους του λοστ. Οκ, αυτο δεν ειναι αρκετη αποδειξη, αλλα οταν ο κωστας εδειχνε στον sawyer τα τειχωματα της σπηλιας,ανεφερε εναν εναν τους candidates αλλα οχι την kate. Και γενικα ξερουμε απο προηγουμενα επεισοδια οτι η kate δεν ειναι στη λιστα του jacob οπως ειπε αν θυμαμαι καλα κ ο βουλοματης (mikhail) σε μια απο τις προηγουμενες σεζον (οταν ειχαν απαγαγει jack kate sawyer hurley δεν ηταν λιστα του jacob,ο ben τους ηθελε για την εγχειρηση). Αρα λιγο χλωμο να ειναι η kate candidate Αληθεια,ο βουλοματης τι απεγινε;
moldovan20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν όντως τα flash που βλέπουμε είναι προσφορά του flock (το χρησιμοποιούν κάπου ως fake lock ) και τους δίνει αυτό που ζητάνε π.χ sayid την Νάντια , jack οικογένεια , λογικά πράγματα . Μήπως το βλέμμα του flock στην kate μαρτυρεί πως δεν τη θέλει στην ομάδα του και γιαυτό όταν γυρνάει πίσω , πάλι την κυνηγάει η αστυνομία ?Δηλαδή αυτό της έδωσε ο flock ? Όμως ο jack δεν είναι στην ομάδα του flock ,τα ίδια δίνει και ο jacob ?Η άλλαξε πλευρά? O herly όταν τον είδαμε πλούσιο δε μας είπε αν ήταν από το λαχείο ,μήπως ζήτησε να είναι τυχερός ?Μια και νόμιζε ότι τον κυνηγούσε η γκαντεμιά ? Η claire τή ζήτησε ?Να μεγαλώσει το γιο της αυτή ?Και της έριξε άκυρο η οικογένεια που θα τον υιοθετούσε ? Καμία θεωρία για το πως ο Jin ήταν στους τοκογλύφους ? Μήπως επειδή έφυγε από τη δουλειά του μαφιόζου μπαμπά της sun ,βρήκε τα ζόρια και δανείστηκε από αυτούς ? Με τους πεθαμένους δε μπορώ να καταλάβω τη γίνεται ο lock πως είναι ζωντανός ?Τον ανάστησε ο flock και του ζήτησε να έχει καλή σχέση με τον πατέρα του αντί να περπατήσει πάλι ? Το commando πως έγινε τοκογλύφος ? Ο μπρους λι που σκότωσε ο sayid ζει και πάλι και συναντιέται με το jack στην αίθουσα που παίζει ο γιος του πιάνο . Επίσης ο μπρους λι είναι με τον γιο του . Καμιά θεωρία για την ουλή του jack ? Πως δεν θυμάται πότε έκανε εγχείρηση ενώ η μάνα του του λέει όταν ήσουν 7 χρονών .
xpapias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αυτό που λείπει σ'αυτόν τον κύκλο είναι το συναίσθημα. Εννοώ σκηνές ανάλογες με αυτές που ο Εκο βρίσκει τον αδερφό του, ο θάνατος της Σανον, η ιστορία του Ντέσμοντ, οι συζητήσεις στην παραλία στο τέλος της ημέρας. Επίσης από τη στιγμή που όλα έχουν πάρει διαστάσεις επιστημονικής φαντασίας - παύουν να υπάρχουν οι εκπλήξεις (πχ καταπακτή, σταθμοί ντάρμα, πως γίνονται καλά όλοι κλπ) Αυτά ήταν σημαντικό κομμάτι του Λοστ στους προηγούμενους κύκλους.
katergaris79 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Κατ'αρχην ο αριθμος 51 δεν ειναι ενας απο τους υπεργαματους αριθμους του λοστ. Οκ, αυτο δεν ειναι αρκετη αποδειξη, αλλα οταν ο κωστας εδειχνε στον sawyer τα τειχωματα της σπηλιας,ανεφερε εναν εναν τους candidates αλλα οχι την kate. Και γενικα ξερουμε απο προηγουμενα επεισοδια οτι η kate δεν ειναι στη λιστα του jacob οπως ειπε αν θυμαμαι καλα κ ο βουλοματης (mikhail) σε μια απο τις προηγουμενες σεζον (οταν ειχαν απαγαγει jack kate sawyer hurley δεν ηταν λιστα του jacob,ο ben τους ηθελε για την εγχειρηση). Αρα λιγο χλωμο να ειναι η kate candidate Αληθεια,ο βουλοματης τι απεγινε; Όντως το 51 δεν είναι ένας από τους γνωστούς μας αριθμούς αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τί είναι αυτοί οι 6 αριθμοί οπότε όντως δεν είναι απόδειξη για κάτι. Σε προηγούμενους κύκλους και για τον Τζακ έλεγαν οτι δεν είναι στη λίστα του Τζέικομπ και για τον Σαγίντ. Προφανώς λοιπόν μιλάνε για άλλες λίστες. Ο βουλομάτης έσκασε με μια χειροβομβίδα στα χέρια στον υποθαλάσσιο και έτσι πνίγηκε ο Τσάρλυ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έγω πιστεύω ότι όλων όσων τα ονόματα έχουν γραφτεί στη σπηλιά έχουν υπάρξει candidates. Το ότι έχουν σβηστεί σημαίνει ότι δεν είναι πλέον. Άρα εφόσον το όνομα της kate υπάρχει και δε έχει σβηστεί είναι.
troy23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Χαιρετω την παρεα με αναμικτα συναισθηματα υστερα και απο το τελευταιο επεισοδιο.Ειχα περισοτερες προσδοκιες για την εξελιξη στην αγαπημενη μας σειρα οσο αφορα τη λυση των μυστηριων που την καλυπτουν και που με τοση μαεστρια μας περασαν οι σεναριογραφοι στους προηγουμενους 5 κυκλους.Αυτοι με αναγκασαν να εχω μεγαλες απαιτησεις λογω του επιπεδου στο οποιο κρατησαν τη σειρα.Οι απαντησεις που ζητω οπως πιστευω και ολοι μας ειναι πολλες και συμφωνα με την λογικη της σειρας και οχι τη δικη μου.Θελω να πιστευω οτι δε θα μας απογοητευσουν στο τελος. θεωρια για το επεισοδιο Lighthouse:o jaikob (για τον οποιο δε εχω πειστει αν εχει καλες οι κακες προθεσεις,παντος για να μπει στη ζωη του Σαγιτ καθαρησε στεγνα την Ναντια)ξερει οτι καποι ερχονται οπως ειπε τη στιγμη που τον σκοτωνε ο Μπεν.Ο φαρος ισως να τους καθοδηγουσε να φτασουν στο νησι και αυτο δεν το ηθελε ο ντεμεκ καλος jacob.Εδωσε οδηγιες στο χερλη(ο οποιος τα σημαδια που εψαχνε στους τοιχους του ναου τα χρησιμοποισε και η Ιλανα) να παρει τον τζακ για να τον διαλυσουν.Αυτη η ενεργεια οπως και πολλες αλλες πρεπει να μην γινονται καταναγκαστηκα αλλα με ιδια βουληση( οπως και η ιστορια για το χαπι).ο Χερλη ως γνωστος ευθυνοφοβος και φιλος της γκαντεμιας δε θα μπορουσε να σπασει για λογους γουρσουζιας τους καθρεπτες .Ετσι το θεμα μαγιρευτικε για τον τζακ του οποιου το ονομα (εαν αφορουσε αυτον και οχι καποιον αλλο separd)ηταν γραμμενο εκ των υστερων στα γραναζια και με αλλη γραφη.
συννεφάκι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ξανάδα το επεισόδιο και μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία: Γιατί ο Κώστας στέλνει την Κλερ στο Ναό? Το μήνυμα που τη στέλνει να παραδώσει είναι παντελώς ηλίθιο και αναμενόμενη η εξέλιξη του. Λέει στον Ντόγκεν να πάει έξω να τα πει με τον Κώστα. Ο Ντόγκεν όμως ξέρει ότι α).ο Κώστας θέλει να τον σκοτώσει και β) μόνο μέσα στο Ναό είναι προστατευμένος. Άρα, εννοείται ότι δε θα βγει έξω και φυσικά εννοείται ότι ο Κώστας ήξερε ότι ο Ντόγκεν δεν θα βγει έξω! Άρα, γιατί έστειλε την Κλερ????????? Ίσως για να πυροδοτήσει το επόμενο βήμα, δηλ. να στείλει ο Ντόγκεν το Σαϊντ έξω και ούτω καθ' εξής?
thever Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ξανάδα το επεισόδιο και μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία: Γιατί ο Κώστας στέλνει την Κλερ στο Ναό? Το μήνυμα που τη στέλνει να παραδώσει είναι παντελώς ηλίθιο και αναμενόμενη η εξέλιξη του. Λέει στον Ντόγκεν να πάει έξω να τα πει με τον Κώστα. Ο Ντόγκεν όμως ξέρει ότι α).ο Κώστας θέλει να τον σκοτώσει και β) μόνο μέσα στο Ναό είναι προστατευμένος. Άρα, εννοείται ότι δε θα βγει έξω και φυσικά εννοείται ότι ο Κώστας ήξερε ότι ο Ντόγκεν δεν θα βγει έξω! Άρα, γιατί έστειλε την Κλερ????????? Ίσως για να πυροδοτήσει το επόμενο βήμα, δηλ. να στείλει ο Ντόγκεν το Σαϊντ έξω και ούτω καθ' εξής? Εστειλε την κλερ αρχικα για να δηλωσει τη θεση του στον Ντογκαν και στη συνεχεια για να επακολουθησει αυτο που εγινε με τον σαιντ οπως ειπες
xpapias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ξανάδα το επεισόδιο και μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία: Γιατί ο Κώστας στέλνει την Κλερ στο Ναό? Το μήνυμα που τη στέλνει να παραδώσει είναι παντελώς ηλίθιο και αναμενόμενη η εξέλιξη του. Λέει στον Ντόγκεν να πάει έξω να τα πει με τον Κώστα. Ο Ντόγκεν όμως ξέρει ότι α).ο Κώστας θέλει να τον σκοτώσει και β) μόνο μέσα στο Ναό είναι προστατευμένος. Άρα, εννοείται ότι δε θα βγει έξω και φυσικά εννοείται ότι ο Κώστας ήξερε ότι ο Ντόγκεν δεν θα βγει έξω! Άρα, γιατί έστειλε την Κλερ????????? Ίσως για να πυροδοτήσει το επόμενο βήμα, δηλ. να στείλει ο Ντόγκεν το Σαϊντ έξω και ούτω καθ' εξής? Εμένα μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσε να μπει μόνος του λόγω της ιδιότητας του χώρου. Aυτοί που ήταν μέσα έλεγαν ότι ήταν ο μόνος χώρος που ήταν ασφαλείς.
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Υπερβολικά πολύ σχέση με κόντρα Θεού/Διάβολου δε μοιάζει να έχει η υπόθεση τελικά?
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσε να μπει μόνος του λόγω της ιδιότητας του χώρου. Aυτοί που ήταν μέσα έλεγαν ότι ήταν ο μόνος χώρος που ήταν ασφαλείς. Δεν ρωταει αυτο. Ρωταει γιατι να παραδωσει καν το μηνυμα αφου ο Ντογκεν δεν θα εβγαινε να του μιλησει. Η μονη λογικη απαντηση ειναι οτι ηξερε οτι θα στειλει τον Σαγιντ
mike_schino Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν ρωταει αυτο. Ρωταει γιατι να παραδωσει καν το μηνυμα αφου ο Ντογκεν δεν θα εβγαινε να του μιλησει. Η μονη λογικη απαντηση ειναι οτι ηξερε οτι θα στειλει τον Σαγιντ Συμφωνω. Και επισης ηξερε οτι μπορουσε να πεισει τον sayid να ξαναμπει μεσα κ να φαει λαχανο τον dogen εφοσον θα του 'ταζε Ναντιες με πετραχηλια. Α, και η θεωρια οτι το LAX ειναι το "δωρο" του Κωστα στους πιστους του μου ακουγεται πολυ πιθανη. Βεβαια αυτο συνεπαγεται οτι περασε το δικο του κ νικησε οποτε τη γ^%^&*με.. Οχι ομως οτι με χαλαγε ιδιαιτερα να κερδισει κ ο κακος μια φορα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.