Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει εμενα δε με πειραζει να μην πουν τιποτα μετα.Αλλα με νοιαζει να μας δειξουν κατι ξεκαθαρο ωστε να συμφωνησουμε ολοι στο τι ειδαμε (μας αρεσει δεν μας αρεσει) για να μην αρχισουμε να τσακωνομαστε παλι για κρυφα νοηματα κλπ.Ειναι κριμα να φαμε αλλα 6 χρονια...

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τιποτα αποτι γραφει δεν ειναι νεο. Το εχουν πει. ΔΕΝ θα απαντησουν σε ΟΛΑ οσα εμεις νομιζουμε σημαντικα, αλλα σε αυτα που θελουν γιατι καποια τα θεωρουν μπασκλασαριες

ΥΓ. Δεν με νοιαζει ποιος ηταν αυτος που σκοτωσε στο γκολφ ο Σαγιντ, με νοιαζει για ποιον δουλευε η γκομενα που εριξε ο Σαγιντ και μετα την σκοτωσε και ειχε ιδιο ρβαχιολι με την Ναομι

Δημοσ.
ΥΓ. Δεν με νοιαζει ποιος ηταν αυτος που σκοτωσε στο γκολφ ο Σαγιντ, με νοιαζει για ποιον δουλευε η γκομενα που εριξε ο Σαγιντ και μετα την σκοτωσε και ειχε ιδιο ρβαχιολι με την Ναομι

Γιατί πιστεύετε οτι έχει τόση σημασία αυτός στο "Economist"? Ό,τι ήταν ο τύπος στο γκολφ, ο,τι και ο άλλος στη Ρωσία, το ίδιο ήταν κι αυτός. Γιατί ειδικά αυτόν; Επειδή δε μας τον έδειξε;

Δημοσ.

Εύχομαι να μην αναφέρεται στο φινάλε του main story. Ελπίζω το μεγάλο φινάλε να δώσει ένα τέλος και να μη μας αφήσει να φανταζόμαστε ότι θέλει ο καθένας.

Ε, αμα το κάνουν αυτό... Να παν να γμηθούν τότε!

Δημοσ.

Δεν με χαλάει να μείνουν αρκετά μυστήρια αναπάντητα... Αρκεί να περνάει ευχάριστα η ώρα μου κάθε φορά που παρακολουθώ κάποιο επεισόδιο..

Δημοσ.
με νοιαζει για ποιον δουλευε η γκομενα που εριξε ο Σαγιντ και μετα την σκοτωσε και ειχε ιδιο ρβαχιολι με την Ναομι

Όλοι αυτοί τους οποίους σκότωνε ο Σαγίντ, καθοδηγούμενος από τον Μπεν εκείνη την περίοδο, δε δούλευαν για τον Widmore με τον ένα ή τον άλλο τρόπο? Αυτή την εντύπωση έχω τόσο καιρό.

Δημοσ.
Όλοι αυτοί τους οποίους σκότωνε ο Σαγίντ, καθοδηγούμενος από τον Μπεν εκείνη την περίοδο, δε δούλευαν για τον Widmore με τον ένα ή τον άλλο τρόπο? Αυτή την εντύπωση έχω τόσο καιρό.

Πες τα ντε!

Τι μανια κι αυτη με το βραχιολι ρε μαγκες?

Προφανως απλα δουλευαν για τον ιδιο ανθρωπο(Γουιντμορ).

Ειδικα το συγκεκριμενο θεμα, οχι δεν θεωρειται "ερωτημα προς απαντηση" αλλα ουτε καν χριζει περαιτερω αναφορας. Ας επικεντρωθουμε στα σημαντικοτερα!

by the way, σημερα μετα απο 4 μερες εχω εξοδο και δεν εχω δει ακομα το 6χ06. Το εβαλα να κατεβαινει τωρα να το δω εδω στο νετκαφε, αλλα σερνεται το μαμιδι. Διαβασα και διαφορα teasers και ψιλοspoilers για τα επομενα και εχω σαλταρει τον στρατο μου μεσα :P:p

• Moderators
Δημοσ.
by the way, σημερα μετα απο 4 μερες εχω εξοδο και δεν εχω δει ακομα το 6χ06. Το εβαλα να κατεβαινει τωρα να το δω εδω στο νετκαφε, αλλα σερνεται το μαμιδι

Εγώ πάντως εκείνες τις μέρες στο στρατό (τότε καιγόμουν για τα τελευταία επεισόδια του BSG) είχα βρει την υγειά μου με το "watch streaming" σε net cafe (BSG, Lost). Δεν είναι ίδια ποιότητα με xvid ή 720p αλλά μια χαρά βλέπεται, και προπαντώς δε χάνεις χρόνο να περιμένεις να κατέβει ολόκληρο...

Δημοσ.
οφ τοπικ

Βλέπω το ρίχνεις έξω στις εξόδους σου

sheik :-D

Ε κοιτα οταν οι εξοδοι ειναι απο 11 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ τα Σ/Κ, και απο 3 μεσημερι μεχρι 10 βραδυ την Παρασκευη(καλη ωρα), ποσες μπυρες, σε ποσες ταβερνες και ποσους καφεδες να πιεις??:P:p:p

Οταν εχουμε μονο 4ωρη εξοδο, δεν παταμε σε νετκαφε, αλλα ΠΣΚ επιβαλλεται, δεν εχεις τι αλλο να κανεις απο ενα σημειο κι επειτα ;)

Δημοσ.
Δεν ξερω αν το χουμε ξαναπει αλλα το

νουμερο 51 ειναι austen και ΔΕΝ ειναι σβησμενο (επεισοδιο 5 33:45)

Δεν το έχουμε πει, αλλά είμαι σίγουρη ότι όλοι το προσέξαμε...

Δημοσ.
Πες τα ντε!

Τι μανια κι αυτη με το βραχιολι ρε μαγκες?

Προφανως απλα δουλευαν για τον ιδιο ανθρωπο(Γουιντμορ).

Ειδικα το συγκεκριμενο θεμα, οχι δεν θεωρειται "ερωτημα προς απαντηση" αλλα ουτε καν χριζει περαιτερω αναφορας. Ας επικεντρωθουμε στα σημαντικοτερα!

by the way, σημερα μετα απο 4 μερες εχω εξοδο και δεν εχω δει ακομα το 6χ06. Το εβαλα να κατεβαινει τωρα να το δω εδω στο νετκαφε, αλλα σερνεται το μαμιδι. Διαβασα και διαφορα teasers και ψιλοspoilers για τα επομενα και εχω σαλταρει τον στρατο μου μεσα :P:p

Καλα, σιγα μην ηταν "ενα βραχιολι"

Να ειχε background και να το εκαψαν, ναι.

Οταν ομως αποδειχτει οτι rg=relax baby, its me jacog τα ξαναλεμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...