Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί πλήρως. Ποιός πάει που, γιατί και πως...

Αλλά δεν με νοιάζει πλέον. Απλά το απολαμβάνω...Ελπίζω σε ένα τέλος 12 επεισοδίων ακόμα αντάξιο των 6 ετών του Lost...

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
...μάγκες, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι είστε αμύριστοι...

...όπερ σημαίνει ότι δεν έχετε πάρει μυρωδιά...

...αν μετά από 5 χρόνια, αυτό πούχετε καταλάβει είν αυτό που λέτε παραπάνω...

...τότε... ...γάματα...

...τουτέστιν, το overdose αμερικάνικης υποκουλτούρας πούχετε φάει μπροστά στο γυαλί όλ αυτά τα χρόνια, σας έχει αποπροσανατολίσει + σας έχει στερήσει τη δυνατότητα να "αντιληφθείτε" το θέμα...

...ειδικά οι πιό βαθυστόχαστες + λεπτομερείς αναλύσεις των και καλά ψαγμένων γκουρού τηλεορασάκηδων είναι πραγματικά για γέλια...

...ο dead.org κάτι πα νά κάνει αλλά στο τέλος παρασύρεται κι αυτός απ' το συρφετό...

...τελικά μου φαίνεται τα αμερικανάκια στά οποία απευθύνεται κυρίως η σειρά δεν είναι τόσο "αμερικανάκια"...

...πάντως στο τέλος όλοι θα καταλάβουμε τι παίζει, οπότε ...όλα καλά...

...θα είναι σίγουρα πρόοδος...

Αντιαμερικανικο τρολινγκ στο λοστ, δεν περιμενα να ακουσω :-D

Μολις γυρισαμε απο καποια διαδηλωση??? ;-)

Δεν μας λες και εμας τι παιζει, να μην τυρρανιoμαστε?? thanxxxxxxx

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω:

Τη σειρά την κρατάει για μένα ο Terry O'Quinn. Απλά απολαυστικός. Η μεταμόρφωσή του είναι όλα τα λεφτά.

vlachaquito, μην ταΐζεις το troll σε παρακαλώ. Άστο.

Δημοσ.

Δεν μας λες και εμας τι παιζει, να μην τυρρανιoμαστε?? thanxxxxxxx

...ο τζέϊκομπ δε μ'αφήνει να αποκαλύψω...

...πρέπει μόνοι σας να βρείτε το δρόμο...

Δημοσ.
Απλα με αηδιαζει η ιδεα οτι θα καταληξουμε σε μια μαχη 2 τυπων με προσωπικα συμφεροντα

To oποιο θα ηταν ΓΑΜΑΤΟ αν οι δυο τυποι ηταν ο Γουιντμορ και ο Μπεν οπως πηγαινε εμχρι την 4η

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εγώ τα έχω εμπιστοσύνη τα τσακαλάκια και πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσουν. Τώρα κάποιες μπαρούφες είναι αλήθεια ότι παίξανε αρκετά στην τρέχουσα season αλλά είδαμε όλοι ότι διορθώθηκαν αρκετά απο αυτά στο 6ο επ. Τώρα φαίνεται πιο ανοιχτό το πεδίο για δράση και εξέλιξη των πραγμάτων.

KaizerSoze , είμαι βέβαιος όμως ότι στην φάση wtf που σκάνε μύτη οι Jacob και Κώστας σαν ''αντικαταστάτες'' των Γουιντμορ και Μπεν καραγούσταρες .... :-D

Δημοσ.
To oποιο θα ηταν ΓΑΜΑΤΟ αν οι δυο τυποι ηταν ο Γουιντμορ και ο Μπεν οπως πηγαινε εμχρι την 4η

Η αλήθεια είναι ότι ο Γουίντμορ έχει εξαφανιστεί τελευταία. Τον έχουμε δει φέτος καθόλου;

Τόσο πεσμένος που είναι και ο Μπεν θα είναι σα να βλέπεις ματς Λεβαδειακός - Λάρισα :P

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γουίντμορ έχει εξαφανιστεί τελευταία. Τον έχουμε δει φέτος καθόλου;

Τόσο πεσμένος που είναι και ο Μπεν θα είναι σα να βλέπεις ματς Λεβαδειακός - Λάρισα :P

χα χα χα χα ! :lol:

Δημοσ.

αυτο το επεισοδειο παντως το sundown ηταν απλα κορυφαιο.. απλα ξεχασανε μου φαινετε λιγο τον Τζιν.. ελπιζω το επωμενο να μην το κανουν βαρετο. γιατι το περιμενω πως και πως κ θα ξενερωσω ΠΟΛΥ αν δεν ειναι δυνατο επεισοδειο..

Δημοσ.

Χωρίς να φανεί ότι κράζω, από το 2007 ήξεραν πότε θα τελειώσει η σειρά για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ντάξει τώρα να μη μου απαντήσουν ποιος ήταν ο Economist στο flash του Sayid δεν με ξενερώνει, αρκεί να μη το παραχέσουν.

Ας τελειώσει πρώτα και βλέπουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα ξανακάτσω εγώ να δω τέτοια σειρά, να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Άι σιχτίρ, μας δουλεύουν κανονικά.

ΥΓ. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια ποστ, αλλά μετά τα τελευταία επεισόδια και με τέτοιες δηλώσεις, έχω και εγώ μια φορά το δικαίωμα να ξεσπάσω. ΟΥΣΤ!

Δημοσ.

Παιδιά το οτι δε θα απαντηθούν όλα το έχουν πει και το έχουν ξαναπεί. Προφανώς και ΔΕΝ είναι θέμα χρόνου γιατί όπως αναφέρθηκε ήξεραν πολύ καιρό πριν πότε τελειώνει. Έμενα αυτό που με προβληματίζει από όλο το άρθρο είναι αυτό:

"We're actually not going to comment on the show after the finale. We want everybody to basically be able to continue the dialogue. . . . We don't think it's really appropriate for us to say, 'Oh, here is the official definition for what we meant by any particular moment on the show.' "

Εύχομαι να μην αναφέρεται στο φινάλε του main story. Ελπίζω το μεγάλο φινάλε να δώσει ένα τέλος και να μη μας αφήσει να φανταζόμαστε ότι θέλει ο καθένας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...