DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και κατι αλλο ασχετο που δεν ξερω αν εχει αναφερθει εδω προηγουμενως. Ειναι ιδεα μου η το LOST εχει αντιγραψει σε μεγαλο βαθμο το Carnivale; LOL!! εσυ είσαι σίγουρα βαλτός
nash-gf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 LOL!! εσυ είσαι σίγουρα βαλτός Λες ε? Απο ποιον ομως???
nash-gf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Tωρα που το λες ηρθε τις προαλλες στην δουλεια που ειχα ενα μικρο ατυχημα και με βοηθησε να σηκωθω... Α τον μπαγασα...
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ρε μπας και το παραλληλο συμπαν ειναι η προσφορα του κωστα? οεο? χμ.. πες μου ότι θα είναι και κάτι σε στυλ cryo chamber με dream sequence injector.
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το είδαμε. κάθε τετάρτη πρωί γίνεται διάλειμμα απο τη δουλειά για το lost Για πες μου λίγο που δουλεύεις σε παρακαλώ. ΙΝΚΑ.
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Διάλεξε την μέρα Περιμένω να δω αν θα δώσει την σωστή απάντηση.
Anubis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Το είδαμε και μάλλον πρεπει να το ξαναδουμε...Συζητησεις κατα το βραδακι
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 οεο? χμ.. πες μου ότι θα είναι και κάτι σε στυλ cryo chamber με dream sequence injector. Μπα. Ισως απλα μας δειχνουν το "what if". Σε ολα τα παραλληλα flash ομως, κανεις δεν εχει μαλλον αυτο που ονειρευτηκε. Για παραδειγμα ο Σαγιντ, λογικα ζητησε να μην πεθανει η κοπελια. Η οποια οντως ζει, αλλα ειναι παντρεμενη με τον αδερφο του. Ο Τζακ ισως ζητησε κατι σε σχεση με την γυναικα του (ειλικρινα δεν θυμαμαι αν ηταν παντρεμενος καποτε, αλλα εχω αυτην την εντυπωση). Βλεπουμε ομως οτι ουτε μαζι της ειναι, και δεν εχει και την καλυτερη σχεση με τον γιο του. Μπορει οι υποσχεσεις του Κωστα να εχουν καποιο τιμημα, το οποιο και μας δειχνουν με αυτα τα flashes.
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλά αυτά που λες "παίζουν" απλά προσπαθώ να καταλάβω το πως ακριβώς θα κολλήσει. Δλδ το τελευταίο που θέλω να δω είναι τον Κώστα πάνω σε βράχο να το παίζει shaman.
imr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ωραιο, πεθανε επιτελους ο bruce lee και ο lenon , ελεος τι κομπαρσοι ηταν αυτοι? Εκει που στην αρχη φαινοταν οτι θα εχουν σημαντικο ρολο πεθαναν σε 2 λεπτα Παντως ο Λοκ δεν σκοτωσε οσους others εφυγαν, αρα μηπως δεν ειναι τοσο κακος και δεν θελει να τους σκοτωσει ολους οπως ελεγε ο κινεζος? Ο Λοκ στραβωσε οταν ειδε την Κειτ η ειναι ιδεα μου? σαν να μην την περιμενε Τα flash sideways παλι το μονο που προσφεραν ειναι οτι μας εδειξαν παλι να συναντιωνται μεταξυ τους , το κοβω στο τελος να μπαινουν παλι ολοι μαζι σε ενα αεροπλανο και να ξαναπευτουν στο νησι
συννεφάκι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μόλις πάτησα το στοπ.. Σαν πρώτη εντύπωση, θα πω ότι ήταν λίγο ότι να 'ναι το επεισόδιο.... πάω να διαβάσω σπόιλερ..
Harkon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το μηχάνημα - ζύγι, καλού-κακού καλύτερα να μείνει ασχολίαστο.. το background του Σάι-Γιον δεν εξήγησε - σε μένα τουλ - τον λόγο που δεν σκότωσε τον Σαγίντ και τον έστειλε στον Κ-λοκ. και καλά δεν είναι φονιάς; όπως είπε κάποιος πριν, ο Σαγίντ είναι για να το παίζει κακός. σε όσες σκηνές σε όλους τους κύκλους τον έχω δει να το παίζει καλούλης, απλά δεν του πάει - ηθοποιικά εννοώ. ο Λοκ πραγματικά βρήκε τον εαυτό του. η σειρά πλέον του ανήκει! τη σκηνή με το καράτε προσωπικά την χάρηκα. η ατάκα του Μάιλς καθώς και ο τωρινός 2ος ρόλος του (μαζί με Κέιτ, Λιπίδι, Σαν, κ.α.) ήταν λίγο.. ότι να ναι. το βλέμα της Κλαιρ (Δεν την πάω διόλου στην σειρά) όταν η Κέιτ της είπε για τον Άαρων ήταν τρομερό. μπράβο της. αυτό που είπε κάποιος πως το παράλληλο σύμπαν είναι το what-if θα γίνει αν/όσοι διαλέξουν τον Κ-λοκ μου μοιάζει πολύ πιθανόν. Η δε ένωσή τους μου μοιάζει δύσκολη, εκτός και αν ενωθούν στο σημείο που μαζεύονται σε ένα μέρος όλοι και διαλέγουν, και ο Κ-Λοκ κάνει teleport + alternate reality κτλ κτλ..
thever Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παρατραβηγμενη υποθεση αλλα πιστευω οτι ο τυπος με τα μαυρα ειναι ι σκια που θεριζει. 1.θελει να σκοτωσει τον jacob (οπως του ειπε ) αλλα δε μπορει γι αυτο βαζει και τον ben να το κανει. Βγαζει νοημα εφοσον η σκια ειναι υπο την μορφη του locke και αναγκαζει τον μπεν να σκοτωσει τον jacob. 2.Στην αρχη του 5χ16-17 ο τυπος στα μαυρα εκτος οτι θελει να σκοτωσει τον jacob λεει οτι δεν θελει να ερχονται αλλοι στο νησι ενω ο jacob τους φερνει για να το προστατευσουν κατα καποιον τροπο.
συννεφάκι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ο Κώστας είναι θεός. Είναι ένας θεός, δεν είναι Ο Θεός. Για τον Jacob ακόμα δεν ξέρουμε for sure. Ρε συ Κόνακ, το λήξαμε αυτό 2 επεισόδια πριν! Κανείς δεν είναι θεός, άνθρωποι είναι, οι οποίοι (σύμφωνα με εμένα αλλά και τον σελερς) αποκτουν κάποιες ιδιότητες, λόγω της θέσης τους. κατα τα αλλα ωραιο επεισοδειακι, με μερικες μετριες και κακογραμενες σκηνες, καρατιες και παπαριες, απο την στιγμη που τον ειδα ειπα θα εχουμε καποια σκηνη με ξυλο!! τι σκατα ωφελει την σειρα να το παιζει καρατεγκας και μυστηριος τσακι τσαν εποχης, πραγματικα δεν το καταλαβαινω, τετειες μαλακιες χαλανε την σειρα. Ο σαγιντ ηταν ψιλογελειος στις περισοτερες σκηνες, ευτυχως στο τελος που γυρισε στο badass, γιατι του παει καλυτερα. Ο λοκ ειναι θεος, να τελειωνει με το λοστ να δουλεψει σε πραμα σοβαρο, ο ανθρωπος ειναι νεος αντονι χοπκινς! Η κειτ μηπως κατα συνηδειση πλεον ακολουθει τον λοκ, η δεν εχει καταλαβει τι κανει?? επειδη μοιαζει λιγο χαμενη να βρισκετε κατα λαθος στο γκρουπ του, αλλα ειδαμε οτι κοιτουσε με γαληνη τον καπνο οταν περνουσε απο πανω της στην τρυπα. Μηπως ειδε κατι και την επεισε οτι πρεπει να παει με τον λοκ και δεν ειναι χαμενη οπως μοιαζει να δειχνει?? Δεν ειχαμε καθολου τζακ, σωγιερ,χερλι...Και ο μπεν μονο πεταχτηκε σαν την τσαπερδωνα σε μια σκηνη, μου φανηκε λιγο εκτος τοπου και βιαστηκη η σκηνη αυτη, οπως πολλες αλλες. Δεν συμφωνο με τους διθυραμβους περι σκηνοθεσιας και διαλογων σε αυτο το επεισοδειο, επιτελους δειτε περα απο τα WOW που μας πασαρουνε. Χιλια μπραβο για την δολοφονια των 2 ηλιθιων others. Μπράβο ρε συ! Διάβασα τα πρώτα ποστ και ανησύχησα! Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ που δε μου άρεσε, ευτυχώς! ρε μπας και το παραλληλο συμπαν ειναι η προσφορα του κωστα? Έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη όταν άκουσα τον Κώστα να λέει ότι μπορεί να του προσφέρει ακόμα και τη Νάντια. Και σκέφτηκα ότι το ΛΑΧ είναι ακριβώς ότι μας δείχνουν στα παραμύθια: όταν εμφανιστεί το τζίνι, πρόσεχε τί θα ζητήσεις, για να μην το λουστείς"! Π.χ. ο Σαίντ έχει τη Νάντια, αλλά δεν είναι δική του.. Επιτελους πεθανε ο Γιαπωνεζος και ο μεταφραστης-μετενσαρκωση του John Lennon! Αντε καιρος ητανε, ηταν πολυ αστοχες εισαγωγες χαρακτηρων, ειδικα τωρα τελευταια σεζον. Στο νησι ειχαμε πολυ δραση, ο καπνος μπουκαρε μες στον ναο και τα διελυσε ολα. Ευτυχως αποφυγαμε τους εκνευριστικους και ανουσιους περιπατους των losties στην ζουγκλα, και πλεον αρχιζει να ξεκαθαριζει ποιο ειναι το πλανο του καπνου και ποιοι πηγαινουν με το μερος του - Sawyer, Claire, Sayid και Kate(?). Τα flash-sideways τωρα, παρ' ολο που ηταν αρκετα ενδιαφεροντα και ειχαμε και τις εμφανισεις-εκπληξη των freighter mercenaries, εξακολουθουν να μη μου κανουν κλικ. Και αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως ολο αυτο το εναλλακτικο συμπαν κολλαει με την ιστορια πανω στο νησι και τι ρολο θα παιξει μελλοντικα. Αλληλεπιδρουν τα δυο συμπαντα; Μηπως θα συμβει κατι αργοτερα που θα φερει ενα πραγματικο reset; Μηπως επειδη δεν ειχαν με τι να γεμιζουν τα επεισοδια, μας δειχνουν απλα ενα what if; Παντως αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι καπου στο 1/3 της σεζον τα δυο συμπαντα θα γινουν ενα και τωρα που φτασαμε εκει δεν εχει γινει ακομα κατι τετοιο. Τρια πραγματα μου την εσπασαν: 1. Η αλλοπροσαλλη συμπεριφορα των χαρακτηρων και στην συγκεκριμενη περιπτωση του Sayid. Ο αλλος ο Γιαπωνας τον πλακωνει, του λεει θελουμε να σε σκοτωσουμε και τον διωχνει απο τον ναο και οταν μετα απο λιγο του λεει ελα απο δω θελω να σου πω κατι, ο Sayid πηγαινει χωρις να συμβαινει τιποτα και ακολουθει και τις οδηγιες του μετα. 2. Ο υποβαθμισμενος ρολος που εχουν παιξει μεχρι στιγμης ο Ben (κυριως) αλλα και ο Miles με τον Lapidus. Μιλαμε εχουν καταντησει διακοσμητικοι, πετανε που και που καμια ατακα και τελος. Επισης η Sun αλλη προταση δεν ξερει να λεει εκτος "Μηπως ειδατε τον Jin?". 3. Το μηχανημα που μετραει ποσο καλος η κακος ειναι ενας ανθρωπος και το οποιο ειχε χρησιμοποιησει σε καποιο αλλο επεισοδιο ο Γιαπωνας στον Sayid. Μιλαμε τι ΑΛΛΟ θα ακουσουμε και θα δουμε; Και μερικες αποριες: 1. Την σταχτη που ειχαν απλωσει σε προηγουμενο επεισοδιο γυρω απο τον ναο, ωστε να μην μπει ο καπνος μεσα, τι απεγινε; 2. Ο μεταφραστης αφου επεσε στο νερο της πηγης οταν τον μαχαιρωσε ο Sayid, γιατι δεν γιατρευτηκε; Ειχε ημερομηνια ληξης το νερο; 3. Τον Sawyer και τον Jin τι στο διαολο τους εκανε ο καπνος; 4. Ο Jacob τελικα τον Sayid τον ηθελε νεκρο η ζωντανο; Για όλα αυτά που πολύ σωστά γράφεις, θεωρώ ότι το σημερινό επεισόδιο ήταν τρομερά γελοίο στις περισσότερες σκηνές του.. Αφού ούτε παρατηρήσεις δεν έχω να γράψω, φαντάσου...!!!!!!!!!!!!!! Tωρα που το λες ηρθε τις προαλλες στην δουλεια που ειχα ενα μικρο ατυχημα και με βοηθησε να σηκωθω... Α τον μπαγασα... :lol: Τρομερά άκυροι σε αυτό το επεισόδιο οι χαρακτήρες των: Σαν: "ευτυχώς στον 6ο κύκλο είχα μόνο μια ατάκα να μάθω! τραλαλαλα!" Κέητ: "αχ, δεν πάω πάλι στο ναό? βαρέθηκα εδώ στη ζούγκλα! τρα λαλαλαλα" Μάιλς: "τί είπαμε ότι κάνω στον 6ο κύκλο? - απάντηση σκηνοθέτη: Τίποτα!" Κλερ: "ώστε εσύ μου πήρες το γιο, ε? θα προσποιηθώ ότι δεν εκπλήσσομαι και μετά θα σε κανονίσει ο Κωστάκης" (ακολουθεί σατανικό ύφος και χαμογελο..) Ντόγκεν: "Κάτσε να πω τον πόνο μου στον μολυσμένο και θα σκεφτώ μετά πως θα τον σκοτώσω" Σαΐντ σε ορισμένες σκηνές: "σε ποιά σκηνή πρέπει να πάρω σανατικό ύφος δαιμονισμένου είπαμε?" Η μοναδική μου ερώτηση απο το 6χ06: Έχετε καταλάβει ότι λείπει ο Ρίτσαρντ??????????? Που είναι???????? Στο ναό δεν θα πήγαινε? Και η μοναδική παρατήρηση: Η χαζομάρα με τη μόλυνση: Προφανώς, όσοι μολύνονται δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Κώστα (αυτή είναι η μόλυνση?) ενώ ο Κώστας μπορεί να τους σκοτώσει. Αντίθετα τους άλλους λόστις-candidates ο Κώστας δεν μπορεί να τους σκοτώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.