katergaris79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ...δηλ. όλοι είναι νεκροί + ο Τζάκ είναι ο μόνος ζωντανός ;;;; ...shhoockckck...! Όχι όχι, απλώς τελικά δεν πέθανε από τη σφαίρα της Κέιτ.
hanzo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 thanx τελικα το μπερδεμένο είναι ... για να δούμε ,για να δούμε....
nash-gf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Παιδια συγγνωμη για το spoiler, απλα ειμαι καινουργιος και γι αυτο δεν ξερω και τους κανονες του topic. Παντως κατι ασχετο, μετα απο τον σεισμο στην Χιλη, φοβουνται οτι μπορει να πληξει τσουναμι ολα τα νησια της Χαβαης! Αρα εξηγειται και γιατι ειναι βυθισμενο το νησι....
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Χαχαχα, λες να προκάλεσε τίποτα η Τζούλιετ με την βόμβα τελικά?
nash-gf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οχι απλα επειδη οι σεναριογραφοι δεν ειχαν τροπο να εξηγησουν ολα τα κουλα που συμβαινουν, εβαλαν τον Jacob, που τυχαινει να ειναι... θεος, να προκαλεσει τον σεισμο και ετσι να βαλουν ενα τελος στην σειρα...
konnak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ο Κώστας είναι θεός. Είναι ένας θεός, δεν είναι Ο Θεός. Για τον Jacob ακόμα δεν ξέρουμε for sure.
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Γιατί είπε κανείς ότι είναι θεός? Επειδή "καπνίζει" λίγο που και που?
kirileman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν είναι Θεός, παριστάνει όμως τον Θεό πολύ καλά! Αλλάζει μορφές κλπ.
tzinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εγω παλι εχω εκνευριστει με τα τρειλερς, σαν να σε κοροιδευουν μεσα στα μουτρα σου. Ξερω οτι τα τρειλερ του λοστ παντα ειναι παραπλανητικα, αλλα τωρα εχουνε συνεχεια την καινουρια ατακα.....this episode all (h many) questions will be answered..... η κατι τετοιο. Και μετα βλεπεις το επεισοδειο και αν κατα λαθος τους ξεφυγε και απαντησανε καμια παπαρια μικροτερης σημασιας με μπερδεγουει τροπο, φροντιζουν να πεταξουν αλλα 5-10 περιεργα μυστηρια. Δηλαδη αμα καταφερουνε στα υπολοιπα επεισοδεια να απαντησουνε ενα 20% ικανοποιητικα (για μενα, διοτι για φανμποις θα ειναι οκ οτι και να πουνε), πραγματικα θα το παραδεχτο και θα πω οτι αξιζε η ταλαιπορια του τοσα χρονια. Αλλα ετσι οπως το παινε, θα μιλαμε για την μεγαλυτερη κοροιδια της 10 ετιας. Αλλα μαγκια τους, αφου μασαει ο κοσμος....ειδαμε και to cloverfield...το τιγκαρε στο hype και ηταν μια μαλακιουλα.
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ειδαμε και to cloverfield...το τιγκαρε στο hype και ηταν μια μαλακιουλα. Γούστα είναι αυτά φίλε, εγώ τη θεωρώ κορυφαία ποπ κορν ταινία, μακράν η Νο1 στο είδος της. Συμφωνώ ότι συνεχίζουν να μην δίνουν απαντήσεις και να εκνευρίζουν όσους βλέπουν το επεισόδιο περιμένοντας απαντήσεις. Για μένα Ό,ΤΙ και να πουν παπαριά θα 'ναι αφού η ιστορία έχει τόσο ξεχειλωθεί που είναι αδύνατο να βάλουν πλέον τάξη. Αλλά παραμένει μια ενδιαφέρουσα σειρά και αξίζει να τη βλέπει κανείς. Όπου να 'ναι καινούργιο επεισόδιο, ε;
jazzu4ia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ...δε γουστάρουμε ρε απαντήσεις... ...το λόστ το βλέπουμε για τα μυστήρια να 'ούμ'... ...χώσε ρε ερωτήματα κάργα + μυστήρια καινούργια συνέχεια να 'ούμ να γουστάρουμε να 'ούμ'... ...θα ξενερώσω αφάνταστα αν απαντήσουνε τα ερωτήματα να ουμ'...
tzinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 σκεψου ομως ποσο μαγκες ειναι στο hype, ακομα και εγω που δεν εχω σοβαρες προσδοκιες απο το λοστ εδω και 3 σεζον και βαλέ (απογοητευτικα αρκετα νωρις), που δεν την βαζω την σειρα ουτε στο τοπ 20 μου της 10ετιας, ακομα τωρα περιμενω την τελευταια σεζον να δω που στο διαολο το πανε. Εχω απογοητευτει καργα απο τα πρωτα της 6της σεζον, αλλα αφου οι φουστηδες σε καθε τρειλερ υποσχονται ενα τονο απαντησεις, με εχουν στην τσιτα για το επομενο επεισοδειο!!! αιντε αυριο ειναι κομβικο σημειο πιστευω, εαν δεν ειναι ανατρεπτικο και εντυπωσιακο το επεισοδειο θα τσαντισει πολυ κοσμο.
konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Βασικά, κομβικό είναι το 9. Ab Aeterno. Richard-centric. Το περιμένω από την πρώτη εμφάνισή του.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ θεωρώ ότι κομβικό θα είναι το επεισόδιο 18...Πιστεύω ότι θα αρχίσουν να δίνουν κάποιες απαντήσεις Στα σοβαρά τώρα αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο δεν είναι να πάρω απαντήσεις για το κάθετι αλλά οι όποιες εξηγήσεις που θα δώσουν να μην "ακυρώνουν" συμπεριφορές και καταστάσεις προηγουμενων σεζον. Για παράδειγμα όταν ο Μπεν έκανε summon το καπνό όταν σκοτωσαν τη κόρη του με τα όσα έχουμε δει έως τώρα τώρα μου φαίνεται πολύ "κουφό". Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα αλλά περιμένω να έχω τη πλήρη εικόνα πριν τα κρίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.