konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πέρα από την παρουσία οντοτήτων με θεϊκές ικανότητες (βλέπε Κώστα) το άλλο που με χαλάει πολύ όπως και αν το πιάσω είναι το εξής: Έσκασε βόμβα υδρογόνου. Και όλοι εμφανίζονται ζωντανοί στο νησί. Και κανείς δεν αναρωτιέται πώς σώθηκαν. Θα μου πεις, εφόσον ζουν θεωρούν ότι η βόμβα δεν έσκασε. Γι' αυτό λέει ο Sawyer δεν δούλεψε. Αλλά πως βρέθηκαν ο ένας εδώ ο άλλος εκεί ο άλλος παραπέρα; Θα μου πεις, και στα flashes της προηγούμενης σεζόν χρονοταξίδευαν. Ακόμα και με εναλλακτικά σύμπαντα δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά - στο Donnie Darko φαίνεται ότι δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο σε σχέση με τα δύο universes. Δυστυχώς πλέον έχω μία καχυποψία με αυτά και δεν θεωρώ ότι είναι μελετημένα, αλλά γίνονται με βάση το wow factor, δηλαδή ώστε η πρώτη σου εντύπωση στην πρεμιέρα να είναι μυστήριο φάση κ' έτσ'. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες από άλλους - μπορεί να έχουν σκεφτεί κάτι που δεν μου έχει περάσει απ' το μυαλό. Όπως το βλέπω πάντως, η εικόνα του βυθισμένου νησιού στο 2004, όταν το αεροπλάνο περνάει από πάνω, και τα γεγονότα που δείχνει στο νησί, που γίνονται το 2007, είναι απόδειξη ότι μιλάμε για παράλληλα σύμπαντα. Εκτός και αν όντως απλά δείχνει τις δυο εκδοχές και στο τελευταίο επεισόδιο βάζουν το κόσμο να αποφασίσει με SMS ποιο universe να καταστραφεί, lol.
nash-gf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ακολουθει τεραστιο spoiler για το επεισοδιο 6.15 Jacob and MIB are brothers in the year 23 AD. Claudia tells MIB she is his mother. Another woman tells young Jacob (from "The Substitute") that she killed their mother. Adult Jacob, in 43 AD, went to get firewood and returned to find his village burned to the ground. Jack, Kate, Sawyer, Sun, Jin, Claire, Hurley and Lapidus were filming at where the cages were. Later, young Jacob and MIB filmed a scene where Jacob wanted to join another group. !
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δε τολμώ να το ανοίξω... το διάβασε κανείς???
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μήπως να τα αποφεύγαμε αυτά τα spoilers από επεισόδια πολύ μπροστά (και κοντά στο φινάλε) εδώ; Έτσι κι αλλιώς η πηγή τους (ή ο τόπος όπου συγκεντρώνονται) είναι η γνωστή ίδια μερικά χρόνια τώρα, όποιος θέλει μπορεί να τα διαβάσει από εκεί. Εδώ όμως βάζουμε spoilers για να συζητήσουμε επεισόδια που είδαμε ή καμιά θεωρία μας. Ίσως μπλέξουμε. (και που να αρχίσουν και τα spoilers από το φινάλε)
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν ισχύει, που μου φαίνεται πολύ πιθανό, είναι μέγα spoiler όντως. Μάλλον κάποιος θα απολυθεί δηλαδή . Βέβαια αν στο 15 δείχνουν ακόμη τέτοια, πότε θα δούμε τι πραγματικά συμβαίνει στο κολονήσι? edit: Btw ποια είναι η πηγή τους Preatorian?
guido Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ναι αλλά δεν έβγαλα νόημα στις 2 από τις 4 γραμμές . ή τα αγγλικά μου είναι χάλια ή δεν βγάζει νόημα στο τέλος
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μάλλον μίλησε κάποιος cameraman και είπε σε ποιο μέρος τραβούσαν σκηνές αν κατάλαβα καλά, χωρίς προφανώς να ξέρει τι λένε και τι παίζει
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 edit: Btw ποια είναι η πηγή τους Preatorian? Το darkufo.blogspot.com (έχει spoiler ενότητα στο μενού του). (Ελπίζω να μην έκανα καμιά πατάτα και αρχίσουν πιο μαζικά spoilers τώρα )
guido Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μάλλον μίλησε κάποιος cameraman και είπε σε ποιο μέρος τραβούσαν σκηνές αν κατάλαβα καλά, χωρίς προφανώς να ξέρει τι λένε και τι παίζει ααα .λέω και γω μα τι filming λέει
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Συμφωνω με Πρετοριανο Φρουρο. Μηπως να κοβαμε τα σποιλερ τα πολυ προχωρημενα γιατι οι 3 πρωτοι θα ειναι προσεκτικοι, ο 4ος ομως που θα παρει μερος στην κουβεντα, θα του φυγει κατι δημοσια γιατι θα ξεχαστε(οχι επιτηδες) και επειδη στο Λοστ και 2 λεξεις αρκουν να σποιλεριαστεις... Ασε που επειδη βαζουμε σποιλερ για τις θεωριες μας, εγω μπορει να νομιζω οτι γραφει καποιος κατι για μια κουβεντα που εχουμε και τελικα να ειναι σποιλερ του τυπου "Ο Τζακ ζει"
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ασε που επειδη βαζουμε σποιλερ για τις θεωριες μας, εγω μπορει να νομιζω οτι γραφει καποιος κατι για μια κουβεντα που εχουμε και τελικα να ειναι σποιλερ του τυπου "Ο Τζακ ζει" ο Τζακ ζει?????? Συμφωνώ, καλό είναι να μη βάζουμε spoilers προχωρημένα παρα μόνο για τα επεισόδια που έχουν παιχτεί. Δε γουστάρω με τίποτα να να ξέρω το παραμικρό για το φινάλε.
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το darkufo.blogspot.com (έχει spoiler ενότητα στο μενού του).(Ελπίζω να μην έκανα καμιά πατάτα και αρχίσουν πιο μαζικά spoilers τώρα ) lol, tnx όπως και να χει
hanzo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Παίζει κανα trailer για το αυριανό? ( sorry αν το έβαλε κανεις αλλά δεν θυμάμαι κάτι ) ή ειναι εκείνο το ''μπερδεμένο'' ?
jazzu4ia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ο Τζακ ζει?????? ...δηλ. όλοι είναι νεκροί + ο Τζάκ είναι ο μόνος ζωντανός ;;;; ...shhoockckck...!
συννεφάκι Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Να, πάρτε και ένα τρέιλερ.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=80Vh_ZdSwg8[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.