SweeT_DreamS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ΑΛΛΑ δεν θυμαται ποτε την εκανε και αυτο εχει να κανει σιγουρα με το αρχικο timeline.Αλλιως δεν θα μας τον δειχνανε καν να προβληματιζεται για το ποτε την εκανε.Τι νοημα θα ειχε? 'Ντάξει, πες ότι αυτός δεν θυμάται. Η μητέρα του όμως το θυμάται(ότι την έκανε όταν ήταν μικρός)! Και αυτή δεν ήταν στο νησί.
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η εγώ τα ξαναδιάβασα τα μηνύματα και δεν το θυμάμαι ή μου φαίνεται πως καταλήγουμε στο loop theory..
vaso7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα δέκα πιο παράξενα πράγματα που η Φυσική γνωρίζει αλλά οι περισσότεροι αγνοούν. 3. Τα γεγονότα στο μέλλον μπορούν να επηρεάσουν αυτό που συνέβη στο παρελθόν. Καλωσορίσατε στον κόσμο της "Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων", δηλαδή στην κβαντομηχανική. Πειράματα (που προτάθηκαν από τον διάσημο φυσικό Τζον Γουίλερ το 1978 και τελικά πραγματοποιήθηκαν το 2007) έδειξαν ότι η παρατήρηση ενός σωματιδίου τώρα μπορεί να αλλάξει τι συνέβη σε ένα άλλο σωματίδιο στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, η αιτιότητα μπορεί να "δουλέψει" και ανάστροφα και άρα το παρόν να επηρεάσει το παρελθόν. Προς το παρόν αυτό έχει καταστεί εφικτό να παρατηρηθεί μόνο στο εργαστήριο και η επίδραση προς τα πίσω στον χρόνο δεν έχει ξεπεράσει κάποιο ασύλληπτα μικρό κλάσμα του δευτερολέπτου. 8. Δεν έχει νόημα η αναφορά σε παρελθόν, παρόν και μέλλον στο σύμπαν. Σύμφωνα με την ειδική θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, δεν υπάρχουν στο σύμπαν πράγματα όπως το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ο χρόνος είναι σχετικός. Ο δικός μας χρόνος μοιάζει με του διπλανού μας, επειδή βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη και κινούμαστε με την ίδια ταχύτητα. Αν βρισκόμασταν ο ένας στη Γη και ο άλλος σε ένα άλλο πλανήτη και κινούμασταν με πολύ διαφορετική ταχύτητα, θα γερνούσαμε με διαφορετικό ρυθμό. Τα έβαλα σε σποιλερ σε περίπτωση που θεωρηθουν ως τέτοια. Ισως αυτά να είναι η βάση των "επιστημονικών" απαντήσεων που οι περισσότεροι θα θέλαμε ως εξήγηση στο τέλος της σειράς.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 για το μελλοντικο που επηρεαζει το παρελθοντικο εχω πει google "ctc"
συννεφάκι Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μια παρατηρηση: Η ουλη που χει ο Τζακ εχει γινει απτην εγχειρηση σκωληκοειδιτιδας που του χε κανει η Τζουλιετ καποια στιγμη στην 3η σαιζον?Ενω στο alternative ακουμε απτη μανα του να του λεει οτι την ειχε κανει απο μικρο παιδι? Sorry αν τοχετε ξαναγραψει αλλα το ψαξα και δεν το βρηκα πουθενα. Η ουλή στο L.A X (εγώ το είχα γράψει και όπου L.A.X εννοώ την Χ alternate timeline) είναι απο σκωληκοειδίτη που έκανε ο Τζακ στα 7 του, αλλά ο Τζακ δεν θυμάται (και γι'αυτό ρωτάει τη μάνα του) και δεν φαίνεται να θυμάται αργότερα, όταν η μάνα του του εξηγεί..! Εμένα μου λέει πολλά αυτό. Π.χ. μπορεί στο ΛΑ Χ να μας δείχνει ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά κάποια στιγμή θα μας δείξει -φαντάζομαι- ότι θα θυμηθούν με κάποιο τρόπο τί συνέβη και μετά θα πάνε να βρουν τον Μπεν και θα ξαναγυρίσον στο νησί!!!!!!!! Γιουουουουουου!!!!!!! Εντάξει, πλάκα κάνω..!!! Αλλά κάτι θέλουν να μας δείξουν με την τομή, αλλιώς δε θα αναφερόταν καν. @SweetDreams, το ότι η μητέρα θυμάται δε μου λέει τίποτα... Έχετε δει το Φαινόμενο της πεταλούδας? Ο πρωταγωνιστής, κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο παρελθόν, αλλάζει το μέλλον του και απλά συνομιλεί με τους γνωστούς του γα να μάθει το καινούριο του παρόν. Αυτός δεν έχει μνήμη του καινούριου του παρόντος, οι άλλοι όμως έχουν (όπως η μάνα του Τζακ θυμάται την εγχείρηση). Στην ίδια ταινία, κάθε φορά που ο πρωταγωνιστής δημιουγούσε ένα καινούριο παρόν, έίχε ισχυρούς πονοκεφάλους και μάτωνε η μύτη του, γιατί ο εγκέφαλος του προσπαθούσε να αποθηκεύσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα δεδομένα του καινούριου του παρόντος. Σας θυμίζει κάτι??????????????????? (Απο πέρυσι είχα σκεφτεί την ομοιότητα, αλλά δεν το ξανάγραψα... )
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 για το μελλοντικο που επηρεαζει το παρελθοντικο εχω πει google "ctc" Ε πέστο και εσύ ολόκληρο.
Cue Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε. Πόσες φορές δεν μας έχουν παίξει οι σεναριογράφοι με κάτι? Δε θα με παραξενέψει αν όλα αυτά δε σημαίνουν απολύτως τίποτα. Το θυμάμαι, δε θυμάμαι, κάτι μου θυμίζει αλλά δεν έχω ιδέα
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Season 6, Episode 12: The Last Recruit Season 6, Episode 13: The Candidate
hanzo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Όπα μισό γιατί ζαλίστηκα από τον χτύπο. Αυτό δε θυμάμαι να το έχουμε αναφέρει ποτέ.Δηλαδή το ενδεχόμενο κάποιες από τις εμφανίσεις να είναι από time travel. Παίζει κάτι τέτοιο? Το βρίσκω πολύ πιθανό . Γι΄αυτό και το πιτσιρίκι είναι ίδιος ο Jacob και ο Κώστας τα χρειάστηκε όταν τον αντίκρυσε. Συννεφάκι μην το γελάς ... είναι πιθανό και το είχα αναφέρει και εγώ πριν από κάποιες σελίδες. Είχα πει λοιπόν ότι παίζει κάποιο βοηθητικό ρόλο για την σειρά των γεγονότων το ότι στο βυθισμένο νησί λίγο πριν LAX δείχνει το σπασμένο πόδι του αγάλματος και όχι όλο το άγαλμα ?Μήπως λέω λοιπόν, όντως με την έκρηξη της Τζούλιετ έσπασε το άγαλμα χωρίς όμως να βυθηστεί το νησί (γιατί στο 1967 ήταν ολόκληρο ,σωστά ? )... οπότε οδηγούμαστε κατα κάποιον τρόπο σε αυτό που λέει ο Cue .Για κάποιον τραγικά σημαντικό λόγο που θα δούμε στην μετά LAX εποχή θα πρεπει όλοι να γυρίσουν πίσω στον χρόνο , να μπουν στην 815* (με σπασμένο από το '67 άγαλμα και μη βυθησμένο ακόμα νησί )και να πέσουν στο νησί (season 1)κλπ κλπ .Άρα κατά την γνώμη μου αργότερα από την φάση αυτή που βλέπουμε τώρα στο νησί (Ψευτολοκ με Σόγιερ κλπ) θα βυθηστεί το νησί . *έτσι θα μπορεί να εξηγηθεί και το ότι δεν έχει γεννήσει ακόμα η Κλαιρ και το ότι η Shannon τελικά μπήκε στο αεροπλάνο .
katergaris79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μήπως λέω λοιπόν, όντως με την έκρηξη της Τζούλιετ έσπασε το άγαλμα χωρίς όμως να βυθηστεί το νησί (γιατί στο 1967 ήταν ολόκληρο ,σωστά ? )... Οι μόνες 2 φορές που έχουμε δει το άγαλμα ολόκληρο, είναι όταν ο Jacob και ο Κώστας κάθονταν στην παραλία και τα λέγανε, αλλά και σε ένα από τα time-travels της 5ης σεζόν. Σε αυτό το timetravel υπέθεσαν οτι βρίσκονται σε μια πολύ παλιά εποχή ακριβώς επειδή το άγαλμα ήταν ολόκληρο. Επίσης ξέρουμε οτι αυτό το timetravel ήταν προ-DHARMA γιατί δεν υπάρχει η "Ορχιδέα". Επομένως το πιο λογικό (χωρίς να έχουμε κάποια χειροπιαστή απόδειξη) είναι οτι το 1977 δεν υπήρχε το άγαλμα ολόκληρο.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλά, συν το ότι η πτήση περνάει το 2004 πάνω από βυθισμένο νησί, ενώ το 2007 (στα γεγονότα που βλέπουμε με Κώστα, Τζακ, κτλ.) το νησί είναι μια χαρά. Οπότε δεν το βλέπω για κάτι άλλο πέρα από εναλλακτικά σύμπαντα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Season 6, Episode 12: The Last RecruitSeason 6, Episode 13: The Candidate Το 12 είναι το "Everybody loves Hugo" 13 & 14 The Last Recruit & The Candidate and... Season 6, Episode 15: Αcross The Sea το οποίο σύμφωνα με τα cast callings πρέπει να είναι Κώστας-Jacob centric
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γμτ... Μ@Λ@ΚΊεσ γράφει το imdb τότε. βασικά αυτό που έχουν κάνει είναι να θεωρούν το LA X ώς νούμερο 1 (και όχι 1&2) και συνεχίζουν την αρίθμηση με αυτή τη λογική. Όχι ότι είναι λάθος αυτό απλά έως τώρα συνηθίζουμε τα διπλά επεισόδια να τα αριθμούμε και διπλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.