Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ την έκοψα τη σειρά στο 5x03 και θα τα δω όλα μαζεμένα όταν τελειώσει και η 6η (μιας και έχω περάσει ήδη το detox). Μάλλον σε fast forward.

Όταν νιώθεις το IQ σου να μειώνεται κατά μια μονάδα ανά 5 λεπτά είναι καιρός να κόψεις μια σειρά, just saying.

• Moderators
Δημοσ.

Κάποια highlights από μια αρκετά ενδιαφέρουσα και πρόσφατη συνέντευξη (σε panel) μερικών ηθοποιών του LOST μαζί με τους Cuse & Lindelof.

Προφανώς έχει αρκετό χιούμορ, αλλά αποκαλύπτει και κάποια πράγματα (που πάνω-κάτω τα υποψιαζόμασταν βέβαια).

Alan Sepinwall's Press tour: Live-blogging the final 'Lost' panel

Ένα ενδιαφέρον κομμάτι είναι αυτό -και νομίζω πως απαντά σε σχετική ερώτηση του KaizerSoze:

I ask Terry O'Quinn at what point in the filming of season 5 he knew he wasn't playing Locke anymore. "I knew when you knew," he says (meaning when he got the script for the finale). I then ask Cuselof why they would keep such important information - what character an actor is actually playing - from the actor.

"They read the script, and they decide what they need to play the scene," says Lindelof. "I do feel like the fun of the show, for us, as writers/producers is to send those scripts out to Hawaii and see what we get back."

O'Quinn concurs and says, "It was easier to play whoever Locke is now before I knew I wasn't playing Locke."

"Now I can't prepare anymore," complains Josh Holloway.

"Working on Lost has upset most of my previous ideas of actor preparation," says Emerson. "It's better to be on this show working in the dark.... It's nice not to be burdened with the secrets, and trying to play the future before it arrives."

(και αργότερα επιστρέφουν σε αυτό με χιούμορ)

9:27: Lindelof to Lily: "You haven't been playing Kate since season two." Kim: "I've been playing Kate!"

Δημοσ.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια πράγματα που θα γίνουν στο πρώτο επεισόδιο. Όχι το επαναληπτικό εννοείται. Το πρώτο σης σεζόν. Να σας ενημερώσω ότι ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ οπότε όποιος δεν θέλει ας μην το δει. Εγώ για παράδειγμα δεν τα έχω διαβάσει. Γράφω αυτόν τον πρόλογο και το σπόιλερ απο κάτω θα το ποστάρει άλλος που τα έχει διαβάσει και με είπε ότι λέει αποκαλυπτικά πράγματα. Τώρα βέβαια μπορεί να είναι και ράδιο-αρβύλα αλλά όπως και να έχει διαβάστε υπεύθυνα... ;)

A large part of the Season 6 Premiere LA X Part 1 will be on Flight 815

- We will see Desmond on this Flight

- Jack bumps into Kate on the Plane

- Jack saves Charlie again

- Kate beats up the Marshall

- We See Jacob appear to Hurley

- Sawyer and Jack fight again

Δημοσ.

Χμμμμ υποψιάζομαι ότι μιλάτε για το άγαλμα αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος... :P

Βάλτε σπόιλερ ρε τσογλάνια.

Δημοσ.
Παρακάτω ακολουθούν κάποια πράγματα που θα γίνουν στο πρώτο επεισόδιο. Όχι το επαναληπτικό εννοείται.

Α, θα υπάρχει επαναληπτικό...

Πάλι καλά.

Εγώ που δε συμμετείχα στη "μεγάλη ανασκόπηση", την πάτησα ε; :P

Σχεδόν έχω ξεχάσει τι έχει γίνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...